gelecekten gelmiş demek ki bir bildiği var mı derdin yoksa kafana göre mi takılırdın. Keyifli geceler 🤟🔥

gelecekten gelmiş demek ki bir bildiği var mı derdin yoksa kafana göre mi takılırdın. Keyifli geceler 🤟🔥

Gelecekteki ben patavatsız, şimdiki beni üzen birisi olmazdı, muhakkak vereceği mesajı da şefkatle verirdi, ne konuşmayacağını ve ne konuşacağını bilir lakin yine de geleceği bilmek sakıncalı, aslında gelecek bugün de, şu an ne yaptığı ya da ne yapmadığı kişinin geleceğidir, geleceğini görmek isteyen şimdi ne yaptığına ya da yapmadığına baksın, gelecekteki kendimden mesaj almak istemem, kafamı karıştırmak istemem, aklı başında bir insanım, yaşayarak tecrübe kazanayım, çünkü yaşamadan da öğrenemiyor insan. Ben yerine göre aklımı yerine göre de yüreğimi dinliyorum, makul bir insanım, kendimi görüyorum , farkındayım kendimin, onun için gelecekteki o güzelliği sevgiyle gönderirim, mesajı duymak istemem, evet biliyorum gelecekteki ben her ne söyleyecekse beni incitmeden söyler, patavatsız değil lakin yine de ben onun vereceği mesajı duymak istemem, benim şimdiki halim geçmişlerimin toplamıdır, onun için yeni bir ben kazanmak için tecrübe edinmem şart, tecrübe ederek anlıyor insan eğriyi de doğruyu da, tecrübe de yaşamaktan geçiyor.
Gelecekten kendime bir mesaj gönderiyorsam dinlerim. Bir bildiğim vardır...
Teşekkür ederim annemm 🌸
Rica ederim Annemm. 🌸 8 Mart dünya kadınlar günün kutlu olsun bu arada 🌹
Teşekkür ederim
Sanmıyorum ben yine yapacağımı yapardım ya shdhd
kesinlikle ablam bende öyle ahahas 🤟
Cambazlığa devam shdhs
kesinlikle ahsdhs güzel filmdi aklıma geldi yine ghost
Finaldeki öpücük sahnesi güzeldi sbdhdhd
kesinlikle sdhsdh sanki pudraya bulamışlar, film bulurum umarım ya güzel oluyor
Ahsh keyifliydi bulursan haber ver müsait olunca izleriz bir ara
Tabi ki abla bulur bulmaz haber veririm sana ahahs 🤟✨
Gelecekteki kendimden bir mesaj alsaydım, içeriğine bağlı olarak büyük ihtimalle uygular, ama sorgulamadan da etmezdim. Sonuçta gelecekteki halim, bugünkü yaşadıklarımdan daha fazlasını görmüş ve deneyimlemiş olacak. Ama yine de her şeyin bir zamanı ve nedeni olduğuna inandığım için, gelen mesajı körü körüne değil, kendi mantığım ve hislerimle değerlendirerek hareket ederdim. Belki de o mesaj, zaten içimde bildiğim ama cesaret edemediğim bir şeyi bana hatırlatırdı. Eğer gerçekten beni daha iyi bir yere taşıyacaksa, kesinlikle dikkate alırdım.
Cevap
21Cevap
Bilmiyorum ya sayısal loto, iddia kuponu veya ayağı iyi bir tavsiye olması lazım ki anca :D
:D
3 mü olsun 5 mi olsun onu aradan alırsak altılı gelse :D
Mantığıma yatıyorsa uygularım
Uygularım çok mantıklı şeyler söylemişimdir xd
Şimdiki aklımın "gelecek" versiyonundan bir mesaj alsam o mesajı cebimde bulundurmayı illaki ihmal etmem fakat "şimdiki" şimdiki aklım ne derse yüksek ihtimalle yine aynı yoldan giderim mutlaka.
Gelecekteki ben bana bir mesaj yollasaydı, büyük ihtimalle dikkatle okur ama hemen uygulamazdım. Çünkü o mesaj hangi koşullarda yazıldı, o zamana kadar neler yaşadım bilemem. Ama eğer mantıklı ve içime sinen bir şeyse kesinlikle dikkate alırdım. Sonuçta kendimden gelen bir tavsiye, hayatımı daha iyi hale getirmek için olabilir. Yine de son kararı o anki hislerime göre verirdim.
Uygulamazdım. Tecrübe almasaydım şayet geçmişte bugünkü ben 'e ulaşamazdım çünkü. Yaşanması gereken yaşanmalı, gidilmesi gereken yol arşınlanmalı ki varoluşumun bir anlamı olsun.
Gelecekteki halimden mesaj alsaydım, mantıklı ve faydalıysa dikkate alırdım. Ama sadece korku ya da temkin doluysa sorgulardım. Gelecekteki ben, bugünkü beni tam anlayamayabilir.
Benden daha tecrübeli der ve dinlerdim çünkü olayların içinde iken çok panik oluyor düşünemiyorum ama zaman geçtikçe demek ki olayın aslı buymuş diyorum
Geçmişte bir hata yapmışım ki ders almışım ve beni öyle uyarıyor. O hatayı yapmazsam nasıl ders alıcam ki gelecekte , hem geçmişe dokunursan geleceğim değisir 10 yaşımda alacağım dersi neden 30 yasında tecrübem olmadan alayım ki en iyisi anı yaşamaktır.
Yapışırdım yakasına ne gördün ne yaşadın -yaşadım çabuk anlat derdim en azından problem varsa o tarafda şimdiden düzelteyim yda yapmayayım hatayı
Nekadar ileri gelecek olduğuna göre, okadar yaşamam diyordum ben, demek yaşayacakmışım diyip, emekliliği ödemeye başlardım.
Gelecekteki kişiden mesaj alsaydım o güne kadar tedbirli davranıp daha iyi bir çözüm olacağını düşündüğüm davranışı uygulardım 😃
Buna programlı bir mailim var zaten. Ne yazdığımı hatırlamıyorum ama. Zaten faha var mailin gelmesine. Belki o zaman ben yok olmuş olurum
Gelecekteki ben, muhtemelen şu anki düşüncelerim ve deneyimlerimden çok daha fazlasını öğrenmiş olacaktır. Bu nedenle, o kişinin vereceği tavsiyeleri daha geniş bir perspektiften görmek ve değerlendirmek çok mantıklı olurdu.
Hayır uygulamazdim olduğu gibi yaşamak isterdim
Evet beni uyardığı konuda daha temkinli davranırdım..
kesinlikle kendimizede ihanet edeceksek yaşamayı haketmiyoruzdur
Uygulardım çünkü her şeyin önlemini almak iyidir:))
Uygulardım. Kendime ve tecrübelerime güveniyorum
uygularım tabi ki mesaj attığma göre cok önemli olmalı😄
Kesin sayısal sonucu gondermisimdir kesin uygulardim 😁
Uzun süre düşünürdüm evet uygulardım galiba iyi geceler
Hayır ben biraz salağım kendime güvenemiyorum
Kesinlikle uygularım.
Geçmişime mesaj ulaştırabiliyorsam bu çok mantıklı bir şeydir
Kendin yaşayıp keşfetmek iyidir kendim yaşamazsam gelecekteki halinde artık o şeyi bilemez
Uygulardım herhalde, benim ne yapacağım belli olmaz. jsjdjd
Rabbim bi işaret verirse tabikide
🥰🥰
Kesinlikle dikkate alırdım 😀
Bende :D
Selam. %100 uygulardım 😄👍🏼
selam :D
Açmazdım mesajı herhalde ana odaklıyım
Büyük ihtimal korkar ve zamanı beklerdim…
Sorgulamam itaat ederim...
Amaaan ne olabilir ki der yaşar giderdim
Uygulardim kendime güveniyorum
Uygulamaya çalışırdım
Keyfime bakardım yine. Çokta takılmazdım😅
Dinlerdim, bişey diyosam boşa dememişimdir
evet uygulardım
Evet zekasına güvendiğim tek insan kendimim kflds.
Göklerden gelen kararı dinlemek daha mantıklı
Uygulamadan önce sorgulardım.
Keşke gelse uygulardım
Tabii ki benim için iyi bir şeyse
Ben yine bildiğimi yapardım kesin
Evet uygulardim gibi gibi
Ya yerler mesajı kupon göndersin shshshsh
Mantıklı bir mesajsa uygulardım
Kesinlikle iygulardim.
Duruma göre uygulardım
Dikkate alırdım duruma göre karar alırdım.
Etkili bir mesajsa neden olmasın
Uygulardım
bir bildiği vardır derim. kendime not bırakıyorum
Uygulardım
Tabi ki
Vardır bir bildiği derdim
Uygulardım muhakkak
Uygulardım
Mutlaka
Bir bildiği var derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?