Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Ben gelecek de ki bana Joker mesajları bırakmak isterdim anlar o zaten
Ya iyi olarak ölürsün ya da kötüye dönüşecek kadar uzun yaşarsın. Sahip olduğun onca güce rağmen, beni korkutabileceğin hiçbir şey yok. Bu dünyada hayatta kalmanın tek mantıklı yolu, kural tanımamaktır.
Bu dünyada hayatta kalmanın tek mantıklı yolu, kural tanımamaktır. İnsanlar da fotoğraf gibi; ne kadar büyütürsen, o kadar düşüyor kalitesi… Ne kadar yalnız olduğunuzu anlamak, sizi üzüyor mu?
Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir. Ben kötü biri değilim, sen iyi biri olmamı hak etmemişsindir. Şunu asla unutma; Gülerken kaybettiklerini, ağlayarak geri kazanamazsın!
Kurulu düzeni alt üst ettiğinde her şey onda kaosa sürüklenir. Ben kaosun elçisiyim. Bilirsin, son anlarında insanlar gerçekten sana kim olduklarını gösterir. Bu yüzden arkadaşlarını senden daha iyi tanıyorum. Eğer bir şeyde iyiysen, asla bedavaya yapma.
Death's Game , yedi yıl boyunca iş bulmakta zorlandıktan sonra intihara teşebbüs eden genç Choi Yee-jae'yi konu alıyor. Ancak Ölüm , Yee-jae'nin ölümle ilgilenmemesinden rahatsız olur ve cehenneme gönderilmeden önce reenkarne olup 12 kez ölmesi gereken bir oyunu ona oynatarak onu cezalandırmayı seçer. Ancak Yee-jae, 12 enkarnasyondan herhangi birinde hayatta kalırsa yaşamaya devam edebileceğini keşfeder. Kendi hayatına son verdikten sonra bile başkalarının hayatını yaşasaydı her şey farklı mı olurdu diye sorgulamaya başlar.
Yaa bak işte benim önerdiğim dizidende bu beklenirdi finalde çok duygulandım bende🥹🥹 hayata bir nevi anlam katıyordu heleki 30 yıl annesinin vucudunda yaşamasi beni benden aldi🫶🏻
Kesinlikle keşke biraz daha sahne olsaydı Tamam geçmişe döndü ama bari annesi ve kız arkadaşı ile mutlu olduğu bir sahne olsaydı daha bir şey istemezdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben gelecek de ki bana Joker mesajları bırakmak isterdim anlar o zaten
Ya iyi olarak ölürsün ya da kötüye dönüşecek kadar uzun yaşarsın.
Sahip olduğun onca güce rağmen, beni korkutabileceğin hiçbir şey yok.
Bu dünyada hayatta kalmanın tek mantıklı yolu, kural tanımamaktır.
Bu dünyada hayatta kalmanın tek mantıklı yolu, kural tanımamaktır.
İnsanlar da fotoğraf gibi; ne kadar büyütürsen, o kadar düşüyor kalitesi…
Ne kadar yalnız olduğunuzu anlamak, sizi üzüyor mu?
Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.
Ben kötü biri değilim, sen iyi biri olmamı hak etmemişsindir.
Şunu asla unutma; Gülerken kaybettiklerini, ağlayarak geri kazanamazsın!
Kurulu düzeni alt üst ettiğinde her şey onda kaosa sürüklenir. Ben kaosun elçisiyim.
Bilirsin, son anlarında insanlar gerçekten sana kim olduklarını gösterir. Bu yüzden arkadaşlarını senden daha iyi tanıyorum.
Eğer bir şeyde iyiysen, asla bedavaya yapma.
Bugün izlediğim bir alıntıyı bırakmak istiyorum.
"Bana sorarsan, asla çok geç değildir istediğin kişi olmak için.
Zaman sınırı yok ne zaman istersen başla. Degişebilir ya da aynı kalabilirsin
Bunun kuralı yoktur.
Hayatmızı rezil de edebiliriz vezir de
Umarım sen vezir edersin.
Umarım seni afallatan şeyler görürsün.
Umarım önceden hissetmediğin
şeyleri hissedersin.
Umarım farklı görüş açıları
olan insanlarla tanışırsın.
Umarım gurur duyduğun
bir hayatın olur.
Böyle olmadığını fark eldersen
Umarım yeterli gücü bulursun da...
yeniden başlarsın.
Tamamı ile sana uygun bir söz.☺️
Evet çok güzel son sahnelerde gözüme biraz toz kaçtı🤧
İsmi nedir peki senin gibi biri bile gözüne toz kaçabiliyor ise ben de izlemek isterim
Tozları merak ettim
Sen önerdin ya benjamin button'un tuhaf hikayesi
Beğendinmi peki🥺
Evet çok güzeldi
Bir tanede dizi önermemi istermisin? Kore dizisi seversin.
Olur
Death's Game
Death's Game , yedi yıl boyunca iş bulmakta zorlandıktan sonra intihara teşebbüs eden genç Choi Yee-jae'yi konu alıyor. Ancak Ölüm , Yee-jae'nin ölümle ilgilenmemesinden rahatsız olur ve cehenneme gönderilmeden önce reenkarne olup 12 kez ölmesi gereken bir oyunu ona oynatarak onu cezalandırmayı seçer. Ancak Yee-jae, 12 enkarnasyondan herhangi birinde hayatta kalırsa yaşamaya devam edebileceğini keşfeder. Kendi hayatına son verdikten sonra bile başkalarının hayatını yaşasaydı her şey farklı mı olurdu diye sorgulamaya başlar.
Sevdiğin yakışıklı oppalarda var bu dizide
Şu son satırdan sonra hemen indirmeye gidiyorum😅
Hahah senden beklendiği gibi.
Ama o kadar güzel bir diziki izlediğine pişman olmayacaksın
Anlamadığın yerlerde bana sor yardımcı olurum
Teşekkürler sunbaenim🫡
öhöm Hobenime yardımcı olmak benim için bir onurdur
Bitirdin mi diziyi?
Hayır tabiki ama müthiş gidiyor gece biter muhtemelen
Ben sana kötü bir şey tavsiye etmem zaten iyi izlemeler
Yat uyu uyu bitmedimi daha gecenin 1 i saat🙄
Bitirdim diziyi muhteşem ötesiydi🥺özellikle finalde ciğerlerim söküldü resmen net ilk beşime girer bu dizi önerdiğin için teşekkür ederim
Yaa bak işte benim önerdiğim dizidende bu beklenirdi finalde çok duygulandım bende🥹🥹 hayata bir nevi anlam katıyordu heleki 30 yıl annesinin vucudunda yaşamasi beni benden aldi🫶🏻
Dimi ya o son yalvarışı çok duygusaldı koredeki intihar oranı için farkındalık olarak çekilmiş muhtemelen
Kesinlikle keşke biraz daha sahne olsaydı Tamam geçmişe döndü ama bari annesi ve kız arkadaşı ile mutlu olduğu bir sahne olsaydı daha bir şey istemezdim
Onuda sen aklında devam ettir bence tam yerinde bitti
Çizgi romanı var okamak ister isen linkini atayim
At bi ama beni pek sarmıyorlar
https://merlinscans.com/manga/olumun-oyunu/
Güzel ama diziyi burdan esinlendiler
Manga okumak mı daha eğlenceli dizi izlemek mi
Mangalara alışman lazım alışirsan mangalar daha iyi
Tamam sağol bakim bi ben
Bak bakim internette yüzlerce webtoon var bu arada haberin olsun istediğin bir seri olursa konu söyle ona göre öneride bulunayım
Death's game en sevdiğin reankarne hangisiydi bu arada
Şu manken çocuk lee do- hyun un canlandırdığı gerçek hayatta askerde şu an biliyormusun😪
Evet biliyorum onunki trajı komik bir ölümdu
2 veya 3 dizisini izledim onun
Kızda oda sweet home un oyuncusu uyumları güzel olmuş harbi onun üçüncü sezonu ne zaman çıkacak biliyormusun
Bilmiyorum takip etmiyorum bayadır 2. Sezonu dahi izlemedim desem yeridir fırsat olmadı 😔
Bana göre Death's game en iyi reankarne polis olan adamdı 🥲
Evet oda çok güzeldi şu bebek olanada gülsemmi ağlasammı bilemedim
Dünyanın acımasız yüzünu gösteren bir bölümdü kısa geçetiler ama anne ve baba şiddetin3 güzel bir örnekti
Bi ay daha dişini sık rahata ereceksin😂