Burada çok denk geliyorum. Şu kadar yıllık/aylık ilişkim diye vurgulayanları..
Bu tarz ilişkilerde de mutlaka sıkıntı oluyor gibi 🤔
Burada çok denk geliyorum. Şu kadar yıllık/aylık ilişkim diye vurgulayanları..
Bu tarz ilişkilerde de mutlaka sıkıntı oluyor gibi 🤔
bizim bir arkadaş vardı. Yemediği halt kalmamıştı (6 yıl sürmüştü) cinselliğin bir kısmınıda yaşamışlardı. Bizimle aynı ortamdayken bizi anlatıyordu sevgilisine.(Ki en sinir olduğum şeydir)
6 yılın sonunda konuşacak bir şeyde kalmamıştı. Herşeyi yaşayıp (neredeyse)
Mesela onlar evlenmek istiyorlardı ama şu sebebten (o kadar konuşmalar, yaşanmışlıklar , boşuna gitmek istemediğinden) evlenmek istiyorlardı. Zaten fikri yapısı değişikti (bu arkadaşın) kimyagerdi.
Evlendiler , güç bela. sonra kimsenin bilmediği bir yere gittiler. Bu arkadaş iletişimi kesti benimle.
Soruna döncek olsam evet ilişkinin süresine göre şekilleniyor kısmen
Konuşacak şey daima bulunur, arada saygı ve sevgi oldukça. Onlar saygıyı yoketmiş muhtemelen. Sevgilisine arkadaşlarını u şekilde anlatması da bunu gösteriyor. Sorun her şeyi konuşmaları değil yani. Nasıl ve ne için konuştukları önemli..
Herkes Essiz olduğunun farkında değil
O yüzden kalıplara sokulan, filmler sosyal medya algıların göre ilişkisine yön veriyor insanlar
Romantizm deyince bile hemen loş mum ışığı VS diye anlatır çoğu insan
Fakat herkesin romantizm anlayışı farklıdır.
Kısacası insanlar kalıplasti
Doğru. Haklısın.
Olmaması mümkün değil ki 😀
Sanki ortak şirket kuruyorlarmış gibi iliski yaşama kafasındalar. Şu kadar zaman geçince bu olmalı, bu süre olmazsa şu olmamalı vs. Doğal değil yani.
Haliyle iş planı tutmayınca iptal jdksks
Ülkedeki ilişki kavramı ve yaşama anlayışı çok hatalı.
Sana katılıyorum Organik 😄
Hasta birine hastalık bulaştıramazsın bence sjj
Zombi olan birini tekrardan zombi yapamayacağın gibi🤪🤣
Ara ara farklı organlarıma vuruyor. Mesela şu an çeneme vurdu. Ateş beynime vurunca hiç hoş olmuyor ama🤯
Ateş niye en çok beynimizi etkiliyor?
Bağlantı çok olduğu için mi? 🙄
Paratoner gibi çekiyor, farkettim😂
Süper fikir 🤩
Niye daha önce söylemedin Organik?😂
İnfilak edecek diye korkuyorum bazen ahaha
İnanırım sjj
Ilıskıler tamamen polıtıka bıraz guzel soz herseye mudahale etmeme ve elestırmeyıp tatlı talı soyleyınce (sen yıne ıcınden kufurunu et) daha saglıklı ıletısım kuruluyor ama 5-6 yıl cıkıpta evlenmeyen gorunce bende cok sasırıyorum
İçinden küfür etmek de sevdaya dahil yani 😂
Icınden kufur etmeyen bır ınsan var mı? Ben ıcımde 100 kez kavga edıp 1000 kez affederdım
Ben dışımdan da ederim de🫢
Ben de dısımdan etmeye cok meyıllıyım ama saygı olmauımca sevgı de olmuyor sjsjs mecbur ıcten kufure devam
Cevap
8Cevap
Beklenti nedir bilir misin yeğen? İstediğin o güzelliğin olmasını bekleyip hiç beklemediğin yerden vurulmandır xd
Herkes vurur sevdiğini dayı sjj
O yüzden mesafeli ilişki yaşayın ki vurma mesafesinden uzakta olursanız vurulmazsınız sıyrıkla atlatmak kafi gelir insana :dd
Akışına bırakma taraftarıyım. İçimden geliyorsa ilk gün öperim gelmiyorsa beklerim aradaki enerjiye bakıyorum
İlk gün de öpmeyin elin adamını 😄
Çok tatlıysa napalım
Tabi biraz etkisi var. Çünkü zamanla insan birbirini daha iyi tanır ve ne sevip sevmediğini öğrenir. Bu sebeple söylenmeden yapılması beklenir.
Süre uzun olursa taraflar birbirini iyi tanir
beklentiler daha çok ilişkiyi yıpratan şeyler o yüzden herkes birbirinin düşüncelerini düşünerek ilerlemeli ki beklentiler olmasın
Toplumsal saçmalıklar
Evet temel şeyler süre nd olursa olsun olmalı
Ticaret mi yapıyoruz nedir bu :D
Garip bir konu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?