Herkese doğum günü dilekleri için teşekkür ederim çok tatlı mesajlar geldi hepinize teşekkürler🎈🎈🎈🎈

Herkese doğum günü dilekleri için teşekkür ederim çok tatlı mesajlar geldi hepinize teşekkürler🎈🎈🎈🎈
Genelde tatlı dilli olmaya çalışırım çünkü insanların kendilerini rahat hissetmesi ve iyi hissetmesi benim için önemli. Ama bazen, özellikle bir şeyler beni sinirlendirirse, sivri dilli olabilirim. Yani duruma göre değişir; genellikle nazik ve tatlı olmayı tercih etsem de, sabrım taşarsa dilim sertleşebiliyor.
Bana hep sivri dillisin😏
Hıh hiçte bile 😒
Tatlı mısın yani
Herkese olduğum gibiyim işte 😄
Aşko yani sjsjsı
Sen bu ara benimle fazla uğraşıyorsun, sana öyle geliyor olabilir bak
Yok benim azım sana fazla gelmiştir normal
İnsanına göreyim genelde, bunun dışında haksızlık karşısında sivri dilliyim, normalde sakin bir mizacım var. İnsanının sabrına oynayıp sonra sivri dilli diyenler de manipülatif şeytandır. Lşşikl
Yoruma tatlı dille başlayıp sivri dille bitirmeyi başarmak buna denir yani
Yükselenim akrep ♏ huyum kurusun dobrayım fhjkll
Hay Haydi bir de burç işleri mi var
Vars valla
Genellikle tatlı dilliyim. İnsanlara yumuşak cümleler kullanırım. Kırmamaya özen gösteririm. Ama bana ve sevdiklerime zarar dokunduğu zaman veya bir haksızlık karşısında sivri dilli olurum.
Evet öylesn
Yerine göre dicem ama yakınlarıma beni gerçekten tanıyan ve ne için öyle dediğimi bilene karşı sivri diliyim ben sevdiklerime kaybetme korkusu yasamadığım kişilere karşı daha rahat oluyorum
Bunu düşünmezdim
Neden
Cevap
15Cevap
Tatlı dilliyim ama sivri dilli olduğum zamanlar da oluyor. İçimde tutamıyorum bazı şeyleri 😂
Tatlı dilsin sen
Kim nasıl hak ediyorsa öyledir dilim.
Haydaaa sivri yorum 😅
😅 sana öyle gelmiş
Evet dünya tatlısısın sen😏
İroni yapma djfjddj
O kadar mı belli oluyor ksksksk
Hee oluyor 😄
Beraber soru soralım ne soralım😏
Dünya Kadınlar günü mü sorsak…
sjdjs neyini soracağız onun?
Dünya Kadınlar Gününde size ne Hediye yollardık 🤔
Sen daha fenomensin senin fikirlerin daha iyi ben gariban fenomenim
Bana ne olm dünya kadınlar gününde hediye mi yollanıyor ayrıca :D hahdjashaj
Haydaaa Almanya Sorusu soralım Hadi gel …. Almanya Gümrüğümde çalışsak sizi içeri alır mıydık 😄
Bak bu yaratıcı oldu :D
Soruyorum Görsel vesaire Freigeben etmek ister misin Teamleiterin yoksa kafama göre mi. Ayarlayayım sjsjsj
Hiç böyle bir şeye de denk gelmemiştim, sor tamam
Sordumm
Hakedene her ikisini de uygularım..
Sivri oldu
Eee yani
İnsanına ve duruma göre değiişiyor.
karşımda ki kişiye göre
Yerine göre hepsiyim musmutlu yıllar iyi ki doğdun, İyi ki varsın , iyi ki burdasın sağlık mutluluk huzur diliyorum yeni yaşında Rabbim hayırlı ömür ve yaşlar 🎂🎉 nasip etsin 🥳💃✨👏👏👏👏👏👏👏
Çok teşekkür ederim iyi ki varsın sen de çok naziksin
🥳💫💞✨
İkisinden de var yerine göre. ama yinede sivri dilim bir az fazla laf altında kalmayı sevmem cevapını veririm
Bence pompiş bir dil
Çevrem sivri dilli, yargılayıcı olduğumu söyler; öyleyim. Tatlı dil herkese kullanıldığında gereksiz samimiyet oluşuyor. Yorucu.
Yanlış bakış açısı djsj
Tatlı dil karşılıktan bağımsız bir olgudur… kendinle alakalıdır… karakterinden içinden gelen bir yansıma olmalıdır…
Hak etmeyen insana tatlı dille mesafeni koyarsın ;)
Herkese tatlı dil sergileyenlerin laçka olduğu düşünülen bir dünyadayız bence. Bu yüzden karakter karmaşası yaşayan milyonlarca insan var. Şöyle ki kişi "asıl kendini" zaafının olduğu, zamanla bağ kurduğu ve yanında rahat hissettiği kişilerin yanında gösteriyor. Kısacası günümüz insanlarına tatlı dille yaklaşınca farklı algılanıyoruz.
Yorumunu merak ettiğim başka bir soru soracağım, cevaplamak sana kalmış.
Kendine güvenen bir insanın, başkalarına karşı güven problemi olabilir mi?
Olmaz …
Önceki yazında da şu püf nokta… Nezaket karşı tarafın reaksiyonundan bağımsız bir karakter özelliğidir … nezaketten anlamayan insanlar var diye Nezaketten vaz geçmeyiz …. Nezaketli bir şekilde o insanlara mesafe koyarız… insanın hayattaki en büyük özgürlüğü çevresindeki insanları seçmesidir… tatlı dilden anlamayan insana kendini bozarak konuşmak yerine … tatlı bir dille konuşmayı kesmek mesafe koymak doğru davranış biçimi….
Benim güven problemim yok mesela bunun tamamı olmasa da önemli bir kısmı fazlaca kendime güvenen biri olarak yetişmem
Nezaket karşı tarafın reaksiyonun bağımsız değildir çünkü nezaketten anlamayan insanlara nezaketli davranmak onlara bir yardım sağlamıyor ya da ufuk açmıyor aksine birden kötü oluveriyoruz. Ayrıca mesafe koymak için çirkinleşmiyorum yanlış anlaşılmış sanırım. Sadece, karşımdakinin rahatsız olduğum davranışlarını karşımdakine açıkça belirtiyorum. Açıkça belirtmem sivri dil olarak görülüyor.
Kendisine güvenen bir insan başkalarının verdiği güvene ihtiyaç duymaz elbette ama arada duygusal bağ varsa ve ister istemez beklentiye giriyorsak?
2 si de.. hatta sivri dilimi gostermemek icin cok kez agladigim olmustur 🥴 cunku harbiden cok kotu yerden vuruyorum
Oooo kadar
Bazı insanlara karşı tatlı bazı insanlara karşı sivri, sivri dilli konuştuklarımın kendileri hak ediyor çünkü.
Senin sivri dilinde tatlı 😎…
😍❤️
🌷🌹😊
Genelde tatli dilliyim damarıma basmazlarsa sakim uyumlu bir yapım var
Tarlı dil açık ara
Teşekkür ederim ❣️❣️❣️
kesinlikle tatlı dilli ve samimiyim diyebilirim.
Kesinlikle doğru 🌷🌹
İkisiyim. Yerine ve durumuna göre değişkenlik gösteriyor.
Bence sen sivri dillisin yani genelde sivri delisin hocam sen tam bir öğretmen dili var
Öğretmenler sivri dilli mi olurmuş😅🙂
Kişiye göre değişir. Kim hangisini hak ediyorsa oyleyim.
Sivri dilim hazırda bekler diyorsun ksjs
Haydaaa jejsj
Haydaaaa ben de çağıracağım artık KS de nerde tartışma varsa erkete hazır ol dkdkdk
12 den önce mutlu yıllar 🎉🎈
Sivrilmiş bir tatlı dilim var 💫😜
Thanks 🎊🎉
4-6-8 demiştim ahshahs dopum günün kutlu olsun tatlı dilliyim ben
Teşekkür ederim melek
🌷🌹
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkardığı gibi. zehirimi de atarimm ama çok can yakmam
Entersan
Tattli dillim ama biraz zehirimi de akitaalim demii 💉😛 sorunu çözmek isteyen olursa da panzehiri hazır etsinnn
Gerektiği zaman tatlı dilli gerektiği zaman sivri dilliyim
Yani sivri dil oldu bu
Tatlı dilliyim tabii ki sivilce bile olup insanları üzmeye ne gerek var ama anlayana işte
Kesinlike
iyi ki doğdun😇 tatlı dilliyimdir sinirlerimi bozmadıkca insanlar.
Teşekkür ederim
Tatlı dilliyimdir ama bi tek sinirlendiğimde sivri dilli olurum
Kesinlikle tatlı dilli biriyim. Kızgın olduğum anlarda ise dilsiz olmayı tercih ediyorum daha çok.
Bu güzel bir şey 🌷
dilsizim, ensefeme vur ağzımdaki lokmayı al türünden.
Herkese hak ettiği gibi, kimisine tatlı kimisine de sivri...
Tatlı ya🤔 çok çok tepem attığında sivri az kalır 😂
Genelde tatlı dilliyim ama bazı durumlarda tam tersiyim
Tatlı dilli olmaya çalışıyorum ama mizaç meselesi zamanla törpülenirim ama şekillenmem
Tatlı fakat sivri dilli olduğum zamanlar da var
Genelde tatlı dilliyim insanları kırmaktan korkarım
Çok güze l
İğneleyici konustugum zamanlar da var tabi ama genelde tatlı dilliyim
Tatlı dilliyim aşırı ama herkese tatlı dil kullanmamaya karar verdim artık, yani uzak kalmayı tercih ediyorum konuşmamak mantıklı.. Ama yakın olduğum kişilere tabikide tatli dilli oluyorum olurum
İyiye iyi kötüye kötü dilli
Kimin neyi hak ettiğine göre değişir
Haydaaa sivri oldu bu hocam😃
😂😂Ama öyle. Sonra tepene çıkarlar.
Tatlı diken derler bana😌
Hayda ajsjssj
maalesef tatlı dilliyim
Neden maalesef
Tatlı dilliyim ya😌 ama çok sinirimi bozmasınlar
Haha
Yerine göre diyelim mi?
Elbette yerine göre denilebilir ama bence bu çok klasik ve yanlış
Yanlışın bir yeri yoktur bence daha doğrusu vardır elbette ama istisna iyi yerler vardır genelde bir iletişim şekli benimsenir ve o da insanın kendisiyle alakalıdır eğer karşı taraf bu dili hak etmiyorsa o dilden vazgeçmek yerine o karşı tarafa mesafe koymak doğrusu
Tatlı dilliyim galiba 😅
Bence de ama bazen görsellerde veya sorularda kullandığın üstü sözler bayağı bir sivri dilli😂
İkisi de olabilir o zaman 🤣onlar bu dünyanın gerçekleridir
Dilsizim desem yeridir
Biraz sessiz birisin yani çok konuşmayı sevmiyorsun
Var
çok sivri dilli olduğumu söylerler .d
Haydaaa sjsjsj inanmadım hiç dmsms
Aa bu gün doğum günün mü?
Evettt 😃
Wow thanksss sjsjsj
Ruh halime göre değişir ya
Gelişine yani sjsjsj
Açık sözlü biriyim ben 🙌🏻