Kişilik & Karakter Sivri dilli misin, tatlı dilli mi? StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Ben de tatlı dilliydim, her yerden yılan çıkınca vazgeçtim. Sivri dilli misin, tatlı dilli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yılan dilli değilim ama bir yılan kadar iyi sokarım.Baklava dilli değilim ama baklava kadar tat veririm 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Ben karşım da ki insana göre karar veriyorum her zaman için.. yani karşımda ki insan iyiyse iyiyim kötüyse kötüyüm bu kadar. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Yerine göre, nabza göre şerbet falan 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Yerine göre sivri dilli olmak gerek gadası 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Yerine göre değişiyor sivri de olabiliyor tatlı da ama çok sinirlenmediğim sürece tatlı dille yanaştığımı söyleyebilirim 1 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sivri dilimi dışarı çıkarmamaya çalışıyorum çünkü bi geçerse kanatır. Genelde minnoş, tatlı dilli biriyim 😇 1 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Yerine göre değişiyor. Sivri dilli oluşum hazır laf diyorlar o kadar. Herkese tatlı dilli olamam. 1 0 Yorumla
Šetennu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl aşırı sivri. kırbaç olarak kullanıyorum dilimi. hiç de kontrol altına almıyorum, hak edene asla acımam üzmekten 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl sivritatlı dil bi halta yaramıyormuş gördük bundan sonra böyle 1 0 Yorumla
DeMoliTion--QueeN Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 86% +1 yıl Tatlı dilliyimdir ama canımı sıkan olursa da sivriyizdir 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İkisi arasındaki ince çizginin kayması bi üflemeye bakıyor. 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İkiside yoğun olarak mevcut kim neyi nasıl hak ediyorsa o şekilde konuşuyorum 1 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. tatlı dilliyim * çok zorlanırsa sivrileşebiliyor :D 1 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Şahika hatunun ham maddesi 🙂 zayıf esmer kıvrımlı kadınsı hatları herşeyi ile mükemmel bir Hatun 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. kahrolsun kobralar yaşasın jelibomlartatlı dilli olunuz a dostlar 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kişiye göre tavrım değişir. 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. İkisinden de biraz var 3 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ahahaha boşa dememişler yılanı çıkarır diye 🤣🤣 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Kişiye göre dilimin ayarı değişir 1 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Çok nadir tatlı dilli, genelde sivri dilliyimdir. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sevdiğim insanlara tatlı dilliyim sadece. 1 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı. yerine ve adamına göre değişir 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. Sivri dilli maalesef 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Tatlı dilli güzel yüzlü ve ceylan gözlüyüm. 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Ortaya karışık adamına göre 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ortası diyebilirim. 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hem tatlı hem sivri 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Sivri dilli. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Yılan dilli değilim ama bir yılan kadar iyi sokarım.
Baklava dilli değilim ama baklava kadar tat veririm
Ben karşım da ki insana göre karar veriyorum her zaman için.. yani karşımda ki insan iyiyse iyiyim kötüyse kötüyüm bu kadar.
Yerine göre, nabza göre şerbet falan
Yerine göre sivri dilli olmak gerek gadası
Yerine göre değişiyor sivri de olabiliyor tatlı da ama çok sinirlenmediğim sürece tatlı dille yanaştığımı söyleyebilirim
Sivri dilimi dışarı çıkarmamaya çalışıyorum çünkü bi geçerse kanatır. Genelde minnoş, tatlı dilli biriyim 😇
Yerine göre değişiyor. Sivri dilli oluşum hazır laf diyorlar o kadar. Herkese tatlı dilli olamam.
aşırı sivri. kırbaç olarak kullanıyorum dilimi. hiç de kontrol altına almıyorum, hak edene asla acımam üzmekten
sivri
tatlı dil bi halta yaramıyormuş gördük bundan sonra böyle
Tatlı dilliyimdir ama canımı sıkan olursa da sivriyizdir
İkisi arasındaki ince çizginin kayması bi üflemeye bakıyor.
İkiside yoğun olarak mevcut kim neyi nasıl hak ediyorsa o şekilde konuşuyorum
tatlı dilliyim * çok zorlanırsa sivrileşebiliyor :D
Şahika hatunun ham maddesi 🙂 zayıf esmer kıvrımlı kadınsı hatları herşeyi ile mükemmel bir Hatun
kahrolsun kobralar yaşasın jelibomlar
tatlı dilli olunuz a dostlar
Kişiye göre tavrım değişir.
Tatlı dilliyim
İkisinden de biraz var
Nazik tatlı dilli biriyim.
Ahahaha boşa dememişler yılanı çıkarır diye 🤣🤣
Tatlı dilliyim
Kişiye göre dilimin ayarı değişir
Tatlı dilli güler yüzlüyüm
Sivri değilim tatliyim.
Tatlı değil kesinlikle.
Çok nadir tatlı dilli, genelde sivri dilliyimdir.
Dil değil 🍯 bal mübarek
Sevdiğim insanlara tatlı dilliyim sadece.
yerine ve adamına göre değişir
Sivri dilli maalesef
Karakteri Keskin biriyim ama tatlı dilli
Tatlı dilli güzel yüzlü ve ceylan gözlüyüm.
Ortaya karışık adamına göre
Tatlı dili siz
Kişiye göre değişir
Kişisine göre
Tatlı dilliyim 😄
Adamına göre muamele
Daha cok tatlı 🤭
Tatli
İkisi de :)
Tatlı dilli
Tatli dilli
Ortası diyebilirim.