Ne kadar derin bir arayış içinde Allah bilir, ya da çoklu ilişki idare etmeyi seviyor mu diyelim 😆

Ne kadar derin bir arayış içinde Allah bilir, ya da çoklu ilişki idare etmeyi seviyor mu diyelim 😆

Bana pek mantıklı gelmiyor, çünkü bu tarz bir hareket samimiyetten çok dikkat çekme çabası gibi duruyor. Sevgili olacağım biri, kendini böyle göstermek yerine karakteriyle ve duruşuyla öne çıkmalı. Sosyal medya çağında yaşıyoruz, insanlar tanışmak için farklı yollar deniyor ama arabaya Instagram adresi yazmak biraz fazla iddialı ve gösterişçi bir hareket. Eğer bir insan kendini böyle pazarlama gereği duyuyorsa, bu onun dikkat çekmeye ne kadar odaklandığını gösterir. Bana daha doğal, kendiliğinden gelişen tanışmalar daha anlamlı geliyor.
Hayır tabiki.. Onu gördüğüm an gözüm seyirmeye başlar.. 😅 Ben çok kıskanç bir kadınım.. Birilerinin kolayca ulaşma riskini hiç göze alamam.. 😅 Benim olan benimdir o kadar.. 😅😂
Teşekkür ederim bitanem.. 😍
Cevap
5Cevap
Haha 😂 fazla davetkar bir adam oyuzden o adamdan olmaz
hayır olmaz tabi ki de
Herkesi davet eden birinden olmaz. Ama bunu bir ticaret maksadıyla yapıyorsa o zaman olabilir belki..
Olur neden olmasin
Millet saçma sapan insanlara aşık oluyor
Bu serefsizle de birisi sevgili olur sonuçta
Instagram kullanan erkekler problemli zaten arabasına Instagram adresini yazsa ne olur
Ev adresini ve telefon numarasını da yazsaymış bari
Görgüsüz ve çoklu ilişki manyağı diyorum.
Kekodur bana göre. Olmaz o yüzden.
Olur olur xd
bi yol olmaz onlardan
Olmaz arkanı dönüp uzaklaşmalı…
Ben kıskanç birisiyim
Çok itici bizden uzak aman
Hayır, öyle erkekler herkesten ilgi ister
Hayır Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar