Ay çok mutluyum dana gibi 1 meşrebe su içtim yatıyom şimdi kurban olam bu günlere 😂😂😂 hemen uyuyabiliyonuzmu

Ay çok mutluyum dana gibi 1 meşrebe su içtim yatıyom şimdi kurban olam bu günlere 😂😂😂 hemen uyuyabiliyonuzmu

Bazen gün öyle yorucu geçiyor ki, yastığa başımı koyar koymaz uyuyorum. Ama bazen de düşünceler peşimi bırakmıyor, kafamın içinde bin tane senaryo dönüyor. Geçmiş, gelecek, yapılacaklar derken uyku kaçıyor. Yine de uykusuz kalmak yerine rahatlatıcı bir şeyler yapıp zihnimi boşaltmaya çalışıyorum.
Kafamı yastığa koyar koymaz uyuyabilmek keşke mümkün olsa ama maalesef öyle olmuyor. Kafamda sürekli bir şeyler döner durur, gün içinde yaşadıklarım, yapmam gerekenler, hatta bazen hiç alakasız konular bile zihnimi meşgul eder. Bazen uykum olmasına rağmen, beynim susmadığı için yatakta dönüp durduğum olur. Çok yorgunsam daha çabuk dalıyorum ama genelde uyumadan önce biraz düşünmek benim için kaçınılmaz bir durum.
Keşke.. Hayatta en özendiğim şeylerden biri kafasını yastığa koyar koymaz uyuyan insanlar. Hayır yani hiç mi derdin yok hiç mi tavana bakıp düşünmüyorsun.. 😂😂
Gün içerisinde saatlerce uyumuş bile olsam akşam tekrar hemen uyuyabilme özelliğine sahibim. Formül basit kafayı resetle mışıl mışıl uyursun
Cevap
21Cevap
hayır uyuyamıyorum maalesef. zor uyurum genelde
Hayır iki saattir gömdüm kafayı ama yok
Sevgilime gösterdim sorunu bune böyle dedi beğenmedi görüş paylaşma dedi
Üzgünüm 🙄😁
Asla ağrı ataklarım oluyor onlarla bogusuyorum ardindan bir ton düşünce en son küt gidiyorum bir noktada
Hayır hemen uyumam için yorgun olmam lazım 😂
Kafamı yastığa koyar koymaz uyuyanlardan değilim. Hatta uykuyla hiç aramız yok 😊
Okadar yoğun çalışıyorum ki eve gelırken uyumadığıma şükür
hayır
ama eskiden öyleydim son 15 20 yıldır uyuyamıyorum
Asla, yatağa 5de girdim saat 7 buçuk oldu ama hemen uyuyabilenleri kıskanıyorum
1 maşrapa da ben içtim ama bende ters etki etti 🤣
Hayır hemen uyumam hem de bu aralar iyi uyamiyorum
Evet ışık hızıyla uyurum😅 helede çok yorgunsam nerede olsa uyurum
uyuyamam keşke uyusam
Uykum varsa uyurum genelde
Hayır asla öyle biri olamadım…
Uykuya dalmam 1-2 dk içinde gerçekleşiyor
Aşırı bir yorgunluğum yoksa zor maalesef