Kişilik & Karakter Kafanızı yastığa koyduğunuz gibi uyuyabiliyor musunuz? Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 6 da kalkmam gerekiyor ama yine 4 e kadar uyanık kalacağım sanırım...😐 Kafanızı yastığa koyduğunuz gibi uyuyabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
Adamsandıkbotçıktın Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sessizlik ve karanlık sağlayıp kafamı vurdum mu yatarım. 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hyr bu arada köpek çok tatlı uyumuş ☺️ 0 2 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Evet tam ısırmalık 😄 Yorumla Derinhayel +1 yıl Evt ☺️🐶 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. 3-5 sn içinde uyurum evet 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. Hayir uyumam 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hemen uyuyamam 0 0 Yorumla
duruevr Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Evet 0 3 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Sırrınız ne 🤨 Yorumla duruevr +1 yıl Hayat yoruyor Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Aga be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
uyuyamıyorum
Sessizlik ve karanlık sağlayıp kafamı vurdum mu yatarım.
Hyr bu arada köpek çok tatlı uyumuş ☺️
Evet tam ısırmalık 😄
Evt ☺️🐶
3-5 sn içinde uyurum evet
Canım sıkkın olduğunda hayır
Evet..
Evdeyken evet.
Hayir
Hayir uyumam
Uyuyom
Evet bazen
Maalesef hayır