Kişilik & Karakter 18 yaşınızda ki kendinize bir şey söylemek isteseydiniz bu ne olurdu? Qoper Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Peki 18 yaşındaki birisine kendisi için ne yapmasını isterdiniz? 18 yaşınızda ki kendinize bir şey söylemek isteseydiniz bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. kimseye güvenme derdim 0 0 Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Öğretmen olma, kpss çalış atan. (Sene 2012) 2 1 Yorumla Qoper 1 yıl 🥹 Yorumla
ebibah Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hatayı herkes yapar önemli olan bu hatalardan ders çıkarman son olayın sana akıl ağacı olacak unutma derdim de geçti işte iş işten 0 1 Yorumla Qoper 1 yıl Yaşantılar insanları tecrübeleştirir Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Harekete geç artık canımsın kimseden bir şey bekleme umursama kendin için bir şeyler yap başkalarını görme kırılganlığı bırak 0 1 Yorumla Qoper 1 yıl :') Yorumla
Tugba_jale Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Büyük bedeller ödeyeceğin hatalar yapma!!! 2 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Akrabalarla oyun oynama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kimseye güvenme derdim
Öğretmen olma, kpss çalış atan. (Sene 2012)
🥹
Hatayı herkes yapar önemli olan bu hatalardan ders çıkarman son olayın sana akıl ağacı olacak unutma derdim de geçti işte iş işten
Yaşantılar insanları tecrübeleştirir
Harekete geç artık canımsın kimseden bir şey bekleme umursama kendin için bir şeyler yap başkalarını görme kırılganlığı bırak
:')
Verdiğin kararlarin hepsinin aq
Büyük bedeller ödeyeceğin hatalar yapma!!!
Akrabalarla oyun oynama
Çok sevip, çok değer verme derdim..
Onu görünce kaç derdim
daha dikkatli ol
O kıza iyi davran