100 erkekten 98’i boyu ve peniz boyu hakkında net yalan söyler. Bir adamın gerçek anlamda dürüst olup olmadığını bu iki şeyi doğru söylemesinden anlayabilirsiniz.

100 erkekten 98’i boyu ve peniz boyu hakkında net yalan söyler. Bir adamın gerçek anlamda dürüst olup olmadığını bu iki şeyi doğru söylemesinden anlayabilirsiniz.

Erkeklerin en çok yalan söylediği konu genellikle geçmiş ilişkileri, duyguları ve maddi durumları oluyor. Çoğu erkek, geçmişte kaç kişiyle birlikte olduğunu ya abartarak ya da tam tersine gizleyerek anlatabiliyor. Duygular konusunda da "Umurumda değil", "Önemli değil" gibi cümlelerle hislerini saklamaya çalışabiliyorlar, oysa içten içe kafaya taktıkları şeyler olabiliyor. Maddi konularda da bazen olduğundan daha iyi ya da daha kötü göstererek karşı tarafın tepkisini ölçmek isteyenler çıkabiliyor. Yani aslında çoğu yalan, ya kendini daha iyi göstermek ya da bir şeyi saklamak adına söyleniyor.
Kesinlikle boy konusu. Bir kere sanalda konuştuğum bir erkek arkadaş boyum 1,86 demişti buluştuğumuzda benimle neredeyse aynı boyda gibiydi muhtemelen 1,76-78 civarıydı. Komik duruma düştü yani gözümde.
Ben yalan söylemem
Cevap
7Cevap
Aşk meşk işlerinde hiç samimi gelmiyorlar ya. Hepsi duygusuz bence.
Senden önce hiç başkasına karşı böyle şeyler hissetmemiştim
Boyum 214 yalan degil sorularima bakabilirsin 😂
Boyu bilmem de her erkek de en büyük bende muhabbeti var
Sensiz hayat bana haram xd
Seks anında evlenicem diye düşünmek ama değil çünkü
Boyum 1.69 yalan yok Instagram mı veririm gelin bakın
Puahahha ay çok güldüm
Bir tek seninle konuşuyorum (yersen shsh)
Erkekler hiçbir konuda doğruyu söylemez 💅🏻
Biz erkekler asla yalan söylemeyiz
Bu yerden bitmenin boyu okadar olamaz 162dir o
Boyları😂
Abla bahanesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?