Kişilik & Karakter Erkeklerin en fazla yalan söylediği konu nedir? büyükyorumcu Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Erkeklerin en fazla yalana başvurduğu konu nedir?#büyükyorumcu Erkeklerin en fazla yalan söylediği konu nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sen ilksin.. ya da o kızla sadece arkadaşız yalanı 0 0 Yorumla
Asiadam209 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bu okeye gitmek için ya da arkadaşlsarla çay ocağına gitmek için uydurduğumuz yalanlarAnlamıyorum kızlar niye çay ocağından ve okeyden nefret ediyor 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasla nayrilmayacagiz seni hiç bırakmayacağım seni seni hep çok seviciğim ve bıraktı 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Başka kızlarla konuşmuyorum derler, konuşurlar. 0 0 Yorumla
qonemsizbirii Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bence şunlar: sana asla yalan söylemem ve hiçbir kızla mesajlasmiyorum. 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Geçmişleri hakkında yalan söylüyorlar 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne koni bakımından nihahah 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Gizli işler çevirmek için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sen ilksin.. ya da o kızla sadece arkadaşız yalanı
Bu okeye gitmek için ya da arkadaşlsarla çay ocağına gitmek için uydurduğumuz yalanlar
Anlamıyorum kızlar niye çay ocağından ve okeyden nefret ediyor
Nasla nayrilmayacagiz seni hiç bırakmayacağım seni seni hep çok seviciğim
ve bıraktı
Başka kızlarla konuşmuyorum derler, konuşurlar.
Bence şunlar: sana asla yalan söylemem ve hiçbir kızla mesajlasmiyorum.
Geçmişleri hakkında yalan söylüyorlar
Ne koni bakımından nihahah
Gizli işler çevirmek için
Yalan söylemiyorum ne yalanı ya
İş yoğunluğu..
Her konu
Kızlar biraz erkek düşmanı galiba..
Herşeyleri yalan
Yalan söylemediği deseydin daha kolay olurdu
bütün konularda
Bi gecede 5 atarız dememiz büyük yalan mesela 😅