Sizce karşı cinsi ya da hemcinslerinizi klasik tabirle cool gösterene davranışlar nelerdir?

Sizce karşı cinsi ya da hemcinslerinizi klasik tabirle cool gösterene davranışlar nelerdir?
Kadınları "cool" gösteren en önemli şey, özgüvenli ve doğal olmalarıdır. Kendilerini kanıtlama çabası içinde olmayan, başkalarının onayı olmadan da rahatça hareket edebilen kadınlar her zaman etkileyici görünür. En büyük çekicilik, kendini olduğun gibi kabul etmekten ve başkalarına bağımlı olmadan da mutlu olabilmekten gelir. Bu, konuşmalarına da yansır; gereksiz açıklamalar yapmadan, sessiz ama net ve etkili bir şekilde düşüncelerini ifade eden bir kadın, ortamda fark edilmeden bile dikkat çeker.
Bir kadını cool gösteren bir diğer unsur, gereksiz duygusal tepkiler vermemesi ve kendine hakim olmasıdır. Tepkilerini kontrol edebilen, zor bir durumda bile panik yapmadan çözüm odaklı düşünebilen kadınlar, çevrelerindeki insanlara güçlü bir duruş sergiler. Aynı zamanda, aşırıya kaçmayan ama kendine has bir stil de bu duruşu destekler. Sade ama etkili giyim tarzı, rahat ama kendinden emin yürüyüşü, bir şeyler anlatırken duraksamadan ve göz teması kurarak konuşması, onu olduğundan daha çekici kılar.
Bir de cool kadınların en büyük sırrı, gizemli olmalarıdır. Her şeyini anlatmayan, sosyal medyada sürekli kendini sergilemeyen, özel hayatını dikkatlice paylaşan ve insanları merak içinde bırakan bir kadın, her zaman ilgi çeker. Yalnız başına kahve içebilmek, bir film izlerken ya da kitap okurken tamamen kendini kaybedebilmek, sosyal ortamlarda yapaylığa düşmeden sadece keyif aldığı sohbetlere katılmak gibi alışkanlıklar, onu daha etkileyici hale getirir.
Son olarak, cool kadınlar başkalarını küçümsemeden ama aynı zamanda kendilerini de ezdirmeden hareket ederler. Gerektiğinde nazikçe ama kararlı bir şekilde sınırlarını çizerler, kimseye zorla kendilerini sevdirmeye çalışmazlar ve bir şeyleri oldurmaya zorlamazlar. Ne istediğini bilen, gerektiğinde yalnız kalabilen, gülümsemesini esirgemeyen ama aynı zamanda ciddi bir meselede sözünü sakınmayan bir kadın, her ortamda kendine özgü bir çekiciliğe sahip olur.
Bana göre karşı cinsi "cool" gösteren en önemli şey, kendine olan güveni ve sakin duruşudur. Ne çok abartılı hareketler yapmalı ne de kasıntı olmalı, tam kararında bir rahatlık cool durur. Gereksiz tartışmalara girmeyen, kendini kanıtlama çabasında olmayan ama gerektiğinde net ve güçlü durabilen biri her zaman dikkat çeker. Ayrıca, içten ama gizemli bir gülümseme, yerinde kullanılan espriler ve kendini ifade ederken özgün olması da onu daha çekici yapar. Doğal ve kendi gibi olan insanlar her zaman daha cool görünür.
Cevap
10Cevap
tabi ki de karakteridir. benim için iyi bir insan olmasıdır sözünü tutmasıdır ve ne olursa olsun güvenilir bir insan olmasıdır. bunları havalı buluyorum ben. bunun dışında yalan söylememesi iki yüzlülük yapmaması ve öz güveninin yüksek olması da lazım.. küfür etmemeli kötülük yapmamalı ve cahil olmamalıdır bir insan. bunun dışında zeki ve akıllı da olmalı elbette dünyayı kurtarsın demiyoruz ama en azından doğru kararlar almalı hayatta problemleri hemen çözebilmeli ve doğru adımlar atmalı
Söylemleri ve eylemleri birbiriyle örtüşmesi, merhameti, kendinden emin oluşu ve sevgisi..
Karşı cinsi "cool" gösteren hareketler genellikle doğal ve kendine güvenen davranışlardır. Özgüvenli bir duruş, sakince ve net bir şekilde konuşma yeteneği hemen fark edilir. Aynı zamanda empati kurabilme, espri yapabilme ve gerektiğinde alçakgönüllü olabilme de "cool" bir izlenim bırakır. Başkalarını dinlemek, saygı göstermek ve kendi değerlerini korumak da çekicilik katabilir. Cool olan biri, kendiyle barışık ve rahat olduğu için çevresine de bu enerjiyi yayar.
Alen delon bu muymuş hakkaten kasılıyormuş doğru diyormuş Sıla 😂😂
Adam dünyanın en yakışıklı adamı 😂 Bırak kasılsın
Güzel gülmesi dışında bir artısı yok benim için
DiCaprio'yu andırıyor biraz gerçi bizim Arda kural'ın gençliği bunlara bin basar 😂
Yok artık 😀
Attırma şimdi hiç uğraşamam 😂
Bir kere biz Türklerde doğallık var ruh var ama yabancılarda bu yok gusül olmadığı o kadar belli ki 😂😂
😂😂😂
Her kadına gitmeyen erkek herkese okey olmayan erkek kendi değerini bilen kendine değer verene Değer veren erkek ne bileyim böyle ağırdan satmak değil de kolay lokma olmayan erkek benim gözümde bayağı cooldur
Ulaşılmaz olması ve karizmatik bir yürüyüş..
Beni cool gösteren uzun boyum sert bakışlarım ve fiziğim olabilir 😊
Bir erkeğin efendiliği ve nazik davranışları onu Cook yapar
Kesinlikle zeka ve özgüven kadınlar acayip etkileniyor
güzel fizik güzel giyim kendinden emin tavırlar kültürlü olmak hoş bir ses tonu ve biraz kibir
Kadınların topuklu ayakkabı sesi, erkeklerin spor arabasının sesi cool 💅🏻
Bir hareketi yok aura meselesi bazı kadınların cidden aşırı farklı bir aurası farklı bir havası oluyor bütün olarak o da doğuştan olan bir şey
190 olması sksksk 😅🔫
5 cm fark ile cool olamadım :D
Çıtır baklavaliysan oda olurr 😅
:D :D
Var demii oo 😹
Saygısı aksanı kendinden emin ama bir okadar saygılı oluşu
Tek bir hareket yok bence. Tamamen aura meselesi.
Güçlü bir duruş.
Kendine güvenen, espri yeteneği, kendiyle barışık
nezaketi, bazı saç şekilleri
Benim olması hshsd
Sık giyiniş yani saçma degil
Bakışları ve dik duruşu..
Özgüveni ve nezaketi
Kendi çizgisinden çıkmaması
Özgüveni
Ciddiyet
Centilmenliği
İşinde mesleğinde iyi olması zekası