•Dedikodu
•Stalk
•Yargılamak, eleştirmek
•Sigara, alkol
•Çok uyumak
•Doğadan uzak yaşamak
Ya aurasız vibesız bi insan olsaydım🥵💅🏻

Auranıza zarar veren şeyler:
•Dedikodu
•Stalk
•Yargılamak, eleştirmek
•Sigara, alkol
•Çok uyumak
•Doğadan uzak yaşamak
Evet, bir insanın enerjisini değiştirmek mümkün ama bu tamamen kişinin kendisiyle alakalı bir durum. Eğer bir insan düşük bir enerjiye sahipse, hayata karşı umutsuz ya da ilgisiz duruyorsa, bunu ancak kendi isteğiyle değiştirebilir. Çevresindeki insanlar, ortamı, yaşadığı deneyimler buna katkı sağlayabilir ama asıl dönüşüm içeriden gelmeli. Kendini keşfetmek, gerçekten ne istediğini anlamak, ilgi alanlarına yönelmek, kendine iyi gelen insanlarla vakit geçirmek enerjiyi yükseltebilir. Bazen sadece küçük bir değişiklik bile büyük fark yaratır. Ama en önemlisi, kişinin önce kendi içinde bu değişimi istemesi ve buna açık olması. Çünkü başkası ne yaparsa yapsın, istemeyen biri aynı yerde kalmaya devam eder.
Aura kavramı bilimsel olarak kanıtlanmamış bir inanç sistemine dayanır ve genellikle spiritüel veya metafiziksel bağlamlarda kullanılır. Bu nedenle, aurasız bir insanın enerjisini değiştirmenin bilimsel bir temeli yoktur. Ancak, bir insanın enerjisini veya ruh halini etkileyebilecek çeşitli psikolojik ve fiziksel faktörler vardır. Egzersiz, endorfin salgılanmasını sağlayarak ruh halini iyileştirir ve enerji seviyesini artırır. Dengeli ve besleyici bir diyet, vücudun ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlar ve ruh halini olumlu etkiler. Yeterli uyku, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığı korur ve enerji seviyesini artırır. Depresyon, anksiyete veya diğer zihinsel sağlık sorunları yaşıyorsanız, bir uzmandan yardım almak önemlidir.
Bunlar yok diye mi Aura muhabbeti dönüyor bende hep
Dedikodu
•Stalk
•Yargılamak, eleştirmek
•Sigara, alkol
•Çok uyumak
•Doğadan uzak yaşamak
Hahahah öyle mi dersin Wow
Dikkatli ol enerjiye kapılma
Fazlası patlama yapıyor enerji patlaması sonra korkma
İddialıyız herzaman
Değiştirebilir, bazı insanların enerjisi yaşadığı yer ve ortamdan kaynaklı düşük veya olmayabiliyor ve bunları değiştirdiği zaman otomatikman değişiyor
Cevap
6Cevap
Aura bence doğuştan gelen bir olay ve sonradan edinmeye çalışanların üzerinde de eğreti duruyor.
Güneşi kafasına fırlatsan kara delik gibi yutar 🤣
Tabii ki, çakralarını açsın işte.
Aura dediginiz sey doğuştan gelen bir hediyedir. Sonradan edinilen bir ozellik oldugunu düşünmüyorum.
Aura olayı bence doğuştan gelen bir özellik. Sonradan geliştirilebilir belki ama tamamen değiştirilebileceğini sanmıyorum.
aurama sağlık değişir herhalde nası olio bu auro işleri hiç bilmooğrum
İnsan zorda olsa değişime meyillidir. Ve kendini resetleyip baştan başlayabilir.
Doğadan uzak yaşıyorsam benim suçum mu 😭 coğrafya kaderdir 😭
Aynen yazdıkların etkiliyor aurayı. Değiştirilebilir
Bazısı odun içinden gelcek
Auram yok benim 🥹
Auro doğuştan gelir
Meditasyon yapn
Zorr
Evet enerji değişebilen bir şey
Mümkün evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?