Gizli Üye(30-35)1 yılElbette mümkün! Dişil enerji, yalnızca dış görünüşle değil, aynı zamanda kişinin davranışları, duruşu ve enerjisiyle yansıtılır. Dekolte olmadan da dişil enerjiyi yansıtmak için şu unsurları dikkate alabilirsiniz:
1. Zarif Giyim Seçimleri: Kumaşların dokusu, renklerin uyumu ve kıyafetin kesimi dişil bir hava yaratabilir. Örneğin, pastel tonlar, akışkan kumaşlar, zarif aksesuarlar bunu destekler.
2. Kendinden Emin Duruş: Dik duruş, hafif bir gülümseme ve kendine güven, dişil enerjinin önemli bir yansımasıdır.
3. Bakımlı Görünüm: Saçın, cildin ve ellerin bakımlı olması, sade bir makyaj bile doğal bir çekicilik yaratabilir.
4. Nazik ve Zarif Hareketler: Yavaş ve ölçülü hareketler, konuşmada yumuşak bir ton kullanmak, pozitif enerji yayar.
5. Doğal Çekicilik: Göz teması, içten bir gülümseme ve sıcak bir tavır, kişinin enerjisini daha da çekici hale getirir.
Dişil enerji, esasen bir özgüven ve öz sevgi meselesidir; bunu yansıtmak için illaki dekolte veya dikkat çekici kıyafetlere gerek yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dişil enerjiyi sadece dekolteyle yansıtmayı seçen kadınlardan uzak duruyorum. Bu benim için içgüdüsel bir durum, yani böyle bir kadın benim bilinçaltıma benim dişil enerjimi göstermek için daha etkili bir tekniğim yok, o yüzden en kolay yolu yürümeyi tercih ediyorum mesajı gönderiyor.. Dişil enerjiyi yansıtmanın bir dünya yolu var. Bakışlar, gülüşler, jestler, mimikler ve bir bütün olarak beden dili..
24 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum beden dili gerçekten çok etkili yansıtırken👌🏻
- 1 yıl
Evet:)
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki mümkün zaten farkındaysan artık bir çok kişi dekolte vermek yerine vücudu saran tamamen kapalı parçalar tercih ediyor Artık ben de açık giyinmiyorum yazın bile açık giyinmek sanki böyle sadece bütün ergen kızların o ergenlik döneminden kadınlık dönemine geçerken ki bir evresi gibi geliyor önceki bazı fotograflarima bakıyorum diyorum ki bunu mu giymisim dışarı çıkmışım üstümde bir şey yok jsjsjs
11 Yorumla- 1 yıl
Düşüncelerimiz evet değişiyor zamanla.🌸
Bende dövmem olduğu zamanlar için bunu diyorum ara ara😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılDişillik bir enerjidir. Kadınsı tavırlar, savaşmak yerine nezaket, güzel kokular sürmek, maskülenlikten uzak durmak dişil enerjiyi artırır.
Ben herşeyi yaparım değil de karşındaki erkeğin de senin için bir şey yapabilmesine izin vermek mesela ❤23 Yorumla- 1 yıl
Senin soruların genel olduğunu, şahsımıza olmadığını anlayıp, genel yorumlarına hayranım..
🌺🌺👌🏻 - 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Sorularını seviyorum 😃
- 1 yıl
🤍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
u 1 yılKapalı ve dişil enerjisini, dekolteliden daha fazla yansıtabilen kadınların var olduğu gerçeği..
41 Yorumla- 1 yıl
Var evet bir yerlerde.☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılevet tabi ki de mümkün. dekolte olmadan da çok güzel giyinen kadınlar var görüyorum.
23 Yorumla- 1 yıl
Evet göz zevki olan başarır. Duruş, konuşma biçimi vs. bunlarda dişil enerjiyi zirveye taşıyabilir:)
- 1 yıl
🌸🙏🦋🦋
- 1 yıl
🌸🌸
1 yılDişiliği dekoltesiz yansıtamayacağını düşünmek ve dişiliği dekoltesiz algılayamamak düşük zekâ belirtisidir sadece🍎💎
87 Yorumla- 1 yıl
Zekadan ziyade kolaycılık.
- 1 yıl
Sadece zekâsı yüksek olanlar zoru sever zaten🍎💎
- 1 yıl
Cahil cesareti yoksa zora amenna saygıyla karşılarım💎
- 1 yıl
Abazanlar bu üstün zekâlı son vuruşunu anlayamadılar hepsinin beyni yandı sdfsdfdf 😅🍎💎
- 1 yıl
Olur o da zamanla hala ümit vardır belki @shewolfwoman😅🌸
- 1 yıl
Neden olmasın tabi ki, beyni çıkmadık kafadan ümit kesilmez sdfsdfdf 😅🍎💎
- 1 yıl
🤣😅😅
1 yılEvet mümkün. Dişil enerji sadece fiziksel görünümle değil, aynı zamanda duruş, davranış ile de ilgili.🍀
82 Yorumla- 1 yıl
Evet dekolte yemekten sonraki tatlı gibi💜
- 1 yıl
Aynen öyle 💕
- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılBen baya feminen bir insanım hiç daha dekolte giymedim. Gerek fiziksel gerek davranıṣ baya baya diṣil bende. Erkekler hep erkek gibi hissediyor yanımda. Direkt beni koruma ve kollamaya çalıṣıyorlar çokta çekici olduğumu söylerler. Yani biraz genetik meselesi bence giyim ile diṣil olunmaz bence zaten diṣilsen giyiminle dikkat çekersin ki ben daha diṣil olmayan kadın görmedim sadece çekici olamıyor herkes fark burada.
20 Yorumla
1 yılÖrtünenler eril enerjileri yükseldiği için mi örtünüyor😅😅
Kadınsılıkla çıplaklığı bağdaştırmayın. İkisi çok farklı şeyler. O dediğiniz olsa olsa basitlik olur.
Sorunuza gelirsek, bir erkek soyunmadan çekici olabildiğine göre aynı orantıda bir kadın da zekası ya da nezaketiyle çekici olabilir.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDişil enerji sadece giyim, kuşamla değil. Hal, tavır, diksiyon, mimik vs ile de olur. Bazı kadınlarda seksilik pek olmaz ama işveli konuşur genelde. O da baya dişil enerji katar. Bir de sadece iç çamaşırını seksi giyer, kimse görmez ama kendine özgüven gelir. Daha dişil davranır. Bir de bir çok dekolte aslında seksi olmuyor çoğu zaman. Tayt vs daha kışkırtıcı zaten. Ama seksilik illa dişil hava katmayaniliyorda pek. Çiçekli güzel elbise acayip dişil havaya büründürüyor.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yaşı çokça büyük eski kadınlarla konuşma fırsatım oldu. Onların anlattıklarında ne dekolte ne şimdi ki gibi flört olmamasına rağmen, cilveli işveli oluşlarıyla benim diyen dekolteli kadına dişil enerji dersi verirlermiş. Kadınlar dişillik arıyorsalar maskülen ve eril olmayı bırakıp kadın olmanın kırılganlığını erkeğe hissettirip, arkalarına yaslanarak sonrasında erkeğin kadının etrafında nasıl pervane gibi döndüğünü ve el üstünde tuttuğunu arkalarına yaslanıp izleyebilirler.
10 Yorumla
1 yılhemde o biçim dekolte seksilik farklı dişilik farklı birisi göze b, irisi ruha hitap eder, erkek kadına bakar gördüğü şey beyinde yorumlanır , ve kadına ona göre davranır haa kadında da böyle erkeğe bakar aslında bilinçaltı dişil ve eril arar birisi aile babası olabiliecek birni diğeri aile anası olacak birini arar...
10 YorumlaDişil enerji demek açıklık, ten göstermesi değil ki bir bütün olarak dişil enerji yansıtılır. Kadının öz güveni, bakımlı olması, anlayışlı, sakin, affedici, anaç olması bunlar kadını dişil yapar.
11 Yorumla- 1 yıl
🤍👍🏻
Kişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. Bence mümkün kadınlar dediği her şeyi yapabilir zaten erkekler de ufacık bir ışıkta hemen gözlerini açıyor
13 Yorumla- 1 yıl
Yerine göre severim ama tek başına dişil enerjinin asla dışa vurumu değil dekolte.
1 yılTabiki mümkündür ama ben kadinlardaki bu dekolte sevdasını anlamıyorum vallahi anlamıyorum nedenini bilen varsa soyleye bilir mi
15 Yorumla- 1 yıl
Bende severim ama her yerde kullanmam.
- 1 yıl
Neden seviliyor ki dekolte 😅
Valla ne yalan soyliyim ben yakiştirmiyorum
AMA hemcinslerimin ağzının suyu akıyor dekolte denince - 1 yıl
Var olanında farkına varmak gerek bazen🙃
- 1 yıl
Hee anladım şimdi teşekürler
- 1 yıl
Ricalar..
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet mümkün bence dekolte de iş bitene kadar kurtarır birde yanlış imaj bence
22 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle kişiliği de konuşturmak lazım👌🏻
- 1 yıl
Kesinlikle öyle bencede🤗🧜♀️
Kesinlikle mümkün, bazen dekoltenin bile yansıtamadığının örnekleri de var tabii
27 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle🌸
Kübroş ne dersin şu soru eklerini okumayı öğrenirler mi bazı kullanıcalar?🤣
Mı soru eki kullanmışım sanki evet dekolteyle olur demişim gibi cevaplar ya sabır😅😆🤦🏻♀️🤦🏻♀️ - 1 yıl
Hahaha evet benimde umudum pek yok 😆🤣
- 1 yıl
Umarım umarımm😅
Soru sorduğuna pişman ediyor kimisi gerçekten😬😬😬 - 1 yıl
Ahaha ama dedirtiyorlar güzel arkadaşım😏
Burada amaç sadece destek beklemek değilki sorulara aynı zamanda karşılıklı fikir, düşünce dönüşümü aktarabilmek. İdrak edemediler bir😌
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dişiliğini değil kişiliğini kullanan yansıtır 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle tabi biraz dişilik de olsun:D
1 yılAşırı dekolte disil enerjiyi sömürür. Zarif ve şık giyinmek -ki bu genellikle az dekolte, daha hanım hanımcık giyimlerle oluyor- disil enerjiyi tavan yaptırır. Ama her şey kıyafetle olmuyor senin enerjin de buna etki eder
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki mümkün. Dişil enerji fiziksel bir kavram değil. Bir tarz meselesi. Giyim, hal ve hareketler, bakış, gülüş, konuşma, hepsi bir bütün halinde dişil enerjiyi yansıtır. Açık giyinmekle pek ilgisi yok.
10 Yorumla
1 yılEvet bazen bir bakış, bir gülüş kaesidakini nakavt etmek mümkün. djdgf
11 Yorumla- 1 yıl
☺️☺️
1 yılElbette mümkün birine veya kendinize güzel gözükmek için dekolte kullanmanıza veya vücudunuzun herhangi bir parçasını açıp gezmenize gerek yok insan gözleriyle de etkileyebilir, karakteriyle de, sözleriyle de, saçlarıyla da yani anlayacağınız dekolte hiç bir şey bence ucuzluk kokuyor dekolte
10 Yorumla
1 yılDişil enerji demek illede bi tarafları açarak başkalarına göstermek değildir
Edepli giyinerek çekici olan kadınlar var20 Yorumla
1 yılDış görünüş 5 veya 6. planda olunca mümkündür efenim.
00 Yorumla
1 yılDişil enerji dekolteye bağlı değildir. Kişinin kendisi o enerji sahibidir ve bunu aurası ile yansıtır. Duruşu, konuşması, jest ve mimikleri vb..
10 Yorumladişil enerji, vibe meselesi ya. duruş, bakış, konuşma, ses tonu, yürüyüş vs. belki ayakkabılar önemli denebilir ama kıyafet daha arka planda.
10 YorumlaBence mümkün. Disil enerji dediğimiz şey içten gelen yüze ve vücuta sirayet eder. Dekoltesiz de çok güzel olur.
10 Yorumla
1 yılTabiki bir çok kadının konuşması ve el hareketleri davranışı zaten çok dişil enerjiye sahip dekolte dişil enerjiden çok cinsel uyarılmayı tetikliyor
10 YorumlaGözler dişil enerjinin aynasıdır. Dekolte şart değil.
20 Yorumla
1 yılEvet mümkündür. Dekolte ile bunu sadece başarabilen kadın dişil enerjisini sorgulasın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılMümkün tabi kırmızı ruj sür saçlarını boyattır ve saçlarına güzel sekil ver taşlı takılarla tamamdır
10 Yorumla
1 yılMümkün olabilir, evet. Dişil enerjiyi yansıtan şey tek dekolte değildir
10 Yorumla
1 yılKesinlikle mümkün Ama çoğu insan yansıtmayı tercih eder
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Dekolteye ihtiyaç yok ki zaten, kişinin enerjisine bağlı bu
10 Yorumla
1 yıldişil enerji içten gelen bir şey dekolte ile ilgili değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılbazen saçla oynamak gibi basit bir eylem bile çok dişil olabiliyor dekolteye gerek yok
10 Yorumla Evet
Bazen kelimeler, bakışlar bile yeterlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet aslında bazı kadınlar görünüşünden anlarsın dişil enerjisini
20 Yorumla
1 yılEvet mümkün zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garı olursan dişi bir hatun olursun bak
00 Yorumla
1 yılMümkün tabii zekanla üslubunla yerle bir edersin yeter ki isteyelim , tabi yine cilve de girer bir noktada
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılBence dişil enerji içsel enerjiye bağlıdır. Dekolte ya da çıplaklık hiç bir zaman bunda tek başına etkili değildir.
00 Yorumla Peheeyy
Hiç olur muğğğ
O göğüs açılacaağk o mini giyileceeğk, aşşağısı sarmaağzz lkSDAKŞFASDFSAAFDSDF
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDar ışıltılı bir elbise disil enerjiyi coşturur✨
10 Yorumla
1 yılBir tweet vardı. Bu milletin dişil enerji kelimesini öğrendiği günün sabahını ****
Kadın her şekilde kadınsı ve çekici olabilir. Bu bizim doğamızda var. Aşırı dekolte çok avam bir durum.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet, mümkündür
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBakışlarla ve sohbetle bunu gayet iyi yapabilirsiniz.
10 Yorumla
1 yılDişil enerjinin dekolteyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bazen sade giyinen bir kadın bile aurasıyla dikkat çekebiliyor; bu tamamen yaydığı enerjiyle alakalı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMümkün. Bazen bir bakış ya da mimik dahi fazlasıyla dişil görünebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTabii ki mümkün. Dekolte giymek, dişil enerjiyi yansıtmanın tek yolu değil. Gerçek dişil enerji, duruşundan, konuşma tarzından, kendine olan güveninden gelir. İnsanlar senin enerjini, giydiğin kıyafetlerden çok, nasıl bir aura yaydığından anlar. Sadece fiziksel değil, ruhsal bir çekicilik söz konusu. Kendi tarzını ve rahatlığını bul, ve seninle ilgili her şey doğal olarak çekici hale gelir. O zaman, dekolteye bile gerek kalmaz.
00 Yorumla
1 yılGözlerine bak farkedincede penisi ne bak karşındaki öküz değilse anlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılDekolteyi enerji yaymak için bir nevi bakilalim diye mi giyiyorsunjz anlamadım ben şimdi
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılMümkün. Onu da bşz söylemeyelim 🙂
13 Yorumla- 1 yıl
Kendime sormadımki🫢
- 1 yıl
Bence tüm kadınlar biliyor zaten 🙂
- 1 yıl
Çoğu bilir:)
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tabiki mümkün ❤️
17 Yorumla- 1 yıl
l🤍
- 1 yıl
Evet öyledir yüksek kimi insanda:)
- 1 yıl
Dişil enerji, hem kadınlar hem de erkekler içinde bulunabiliyor, fakat genelde kadınlar tarafından daha fazla sahiplenildiğini düşünüyorum. Elbette kadın da daha fazla ön planda olmalı.🙂
- 1 yıl
☺️☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılDekolte olmadan derken? İlla dekolte göstermeniz mi gerekiyor anlamadım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.
1 yılMümkün tabi. Kadınlar istesin yeter ki.
Sen iyi misin bu konuda01 Yorumla- 1 yıl
Neden beni cevapsız burada eda 🙂🙂
1 yılTabiki mümkün dişil enerji bakışlarda saklıdır bence
10 Yorumla
1 yılDekolte biraz daha kadınsı dişil enerji yansıtıyor erkeğe bence
10 Yorumla
1 yılDişil enerjinin giyimle kuşamla, güzellikle çirkinlikle bir ilgisi yok.
10 Yorumla
1 yılDişil enerji aurana ve davranışlarına bağlıdır cinsel organlarımız bizi dişil enerjiye boğmuyor
10 YorumlaTabii ki mümkün en basiti cilve bir kadını çok güzel gösteriyor bence en azından dekoltesiz giyinsem dahi cilvem neşem yeter
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Mümkündür davranışlar ile de olur
15 Yorumla- 1 yıl
Öyle Ayça senin zamanında dişil enerji gibi laflar mı vardı sanki?🤣🤣
- 1 yıl
Facebookta da dürtüyordur belki🤣🤣
Bir titreşim bin enerjiye bedeldi🤣 - 1 yıl
😂😂
1 yılTabi ki dekolte sadece kriter degil
20 YorumlaElbette mümkün her şey dekolte değildir
20 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?