Kötü bir şey hissetsem anında bu durumu yaşıyorum misal bu kişi bana şunu yapacak bak hissediyorum diyorum ve o şey oluyor. Neden böyle oluyor neden bu kadar derin hissediyor olabilirim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sezgilerin kuvvetli o zaman arkadaşım. 6. his meselesi.
Evet kuvvetli bunu çoğu kişi diyor
Dillendirme de nazara gelme sonra.
Dillendirmiyorum onlar kendileri zaten anlattığım olaylardan bu çıkarımı yapıyorlar ama zaten bence duygusal ve naif olan her insanda bu durum vardır.
olsun olsun kendine dikkat et yinede
Sezgilerin çok kuvvetlidir ve yeteneklerin vardır premonisyon önsezi yeteneği var demek ki size malum oluyor bazı şeyler önceden
Son durak filmi aklıma geldi nedense
Güzel benzetme 🤭
Üzerinde cin vardır ondan olur
Saçmalamayın. Ne kadar bağnaz düşünceler bunlar kötü bir olay derken karşıdan gelebilecek kötü bir şeyi sezimliyorum sadece buda insan analizim iyi diyedir en fazla
Fal bakınca çıkıyorsa
Biri seni izliyor hissi varsa
Biri geçti gibi hissetme oluyorsa
Kabus görürsen
Elinde kolunda bi yerinde kina gibi gecici leke oluyorsa vardir
Hiç biri yok. Fal vs bakan bir insan değilim. Biri beni izliyor hissiyatım neden olsun... Kabus görmüyorum bilinçaltımda ki olaylarla ilgili şeyler görüyorum zaten rüyanın anlamı bu... Elimde kolumda kına vs yok olsa dahi bunun tek açıklaması ruhsal bir varlık olamaz. Bilimsel açıklamaları da var.
Bilim dediğin kaç yıldır var
Demek istediğim hemen ruhsal varlıklara bağlayıp ta insanları korkutmaya gerek yok. Öyle olmasa bile insan beyni acaba der sonra o şeyi yaşar gerek yok.
Sen bilirsin en söyledim. Ben enerji uzmanıyım çok kişide rastlıyoruz diye soyledim
Dediğiniz belirtilerin hiç biri yok. Benim olayım farklı bir durum. Anlattığım iki kelimeden de direk bu şekilde giriş yapmanız hiç profesyonel bir tutum değil.
Kendini bilen lafı dolandirmaz
2-3 belirtiyle herkesi aynı kefeye koyan insan da kendini çok bilgili zanneder. Bence biraz lafı dolandırın sorgulayın. Bu şekilde ancak yüzeysel ve sığ bilgiler verirsiniz.
Ben de bu arada Din kültürü öğretmeniyim herkes kendi alanını söylüyor ya 🙂 işin uzmanı kim siz de bilin.
Eğer o belirtiler varsa biz var mı yokmu bulabiliyoruz. Göz perdelerin açık insanın yaşam enerjisi azalırsa ben o insanları ölü yüzü gibi görürüm.
Sen gene bi hocaya baktir kendini
Bununla alakalı bir durum değil beyfendi geçmişte derin iz bırakan bir olay yaşadım ondan sonra herkese karşı şüphem oluştuğu için sorgular oldum. Fazla düşündüğüm içinde hissedebiliyorum. Misal sosyal mecrada biri beni takip ediyor diyelim içimden bir ses diyor ki bu insan beni takipten çıkacak ertesi gün çıkıyor ama ben onu uzun bir süre bekliyorum zaten. Bu dediğiniz gibi bir durum değil. Yaşam enerjim evet azaldı bunun nedeni de sevdiğim insanı kaybetmekten acıdan yani insani bir süreçler bunlar hemen bir şeye bağlamak doğru değil üstelik dediginiz varlıklar fal büyü işleriyle uğraşan kişilere gelir çünkü bu insanlar o dediğiniz göz perdeleri açılma olayını kullanır. Ben bunun nedenini ilahi iradenin sevdiği kullarını korumak için verdiği güzel bir önlem olarak görüyorum. Böylesi daha huzur verici ve güzel ki öyle de
Tamam konuya güzel bir giriş yapayım.
Sevdiğini nasıl kaybettin
İhanet sonucu başka birine tercih edildiğimi öğrendiğim de kendisini ölmüş kabul ettim. Bu şekil de kaybettim kendi içimde..
Bu ihanet ettiği kişi çevrenizden birimiydi
Aynı iş yerinde çalıştığı birisiymiş benim çevremden değil
Peki aranıza negatif yapmıştır diye hiç düşündün mü. Kızma hemen gene mi negatif diye
İlk başta suçu eski ilişkimdeki insan da buldum. Sonra ikisini de suçlu bulmaya başladım. Kız ilişkimizi bozdu diye sorgulamalarım da oldu fakat daha çok beni üzen yeniden birine güvenmekteki zorluk oldu yoksa o insanın hayatımdan çıkması her zaman benim için bir mükafat
Ben kızda sorun olduğunu hissediyorum. Seni çok etkileyen bu durum enerjini çok sömürmüş. Enerji terapisi ile kendini çok iyi derecede toparlarsin diye düşünüyorum. Öğretmensin enerji cok iyi gelir sana
Enerjimi çok sömürüp etkilediği kısmı evet doğru... Enerji terapisi vs kuantum alanı ile ilgili şeylere evet inanıyorum fakat kalıcı çözüm sağlar mı muamma
Kalıcı olur bu konuda iyiyimdir. Bu yaz ödül alacağım
Similasyon teorisi
Farkındalık gibi mi?
Evet
Çok fazla sorgulamaktan oluyor bunlar
Kesinle durum bu fazlasıyla sorguluyorum o insana bakınca bile mimiklerinden vs anlayabiliyorum ne olacağını hoş bir durum değil. Keşke yapmasam bunu
Artık çok geç😊 daha ilerisi rüyalarını kontrol edebilirsin
Kontrol edemem. Fakat gün içinde neyi düşünürsem otomatik onu görüyorum zaten rüyalarım da hep yaşantılarımla alakalı ki zaten kötü bir şey sezimlediğim bir insanı rüyamda görüyorum hissettiğim gibi rüyamda tescilliyor aslında doğruluk payı var mı muamma
Tanrısal bir yetenek kötü bir şey ama olumlu yanlarını kullanabilirsin
Olumlu yanı o tarz kişilerden uzak durmak ve sağlam kişiler olması etrafında İlahi irade bence iyi insanları da biraz böyle bu hissiyatlarla koruyor gibi hissediyorum.