İstek değil ihtiyacındım sandım Deli divane olsam da bünyeme zararlı Ama istiyorum daha, daha, daha fazlasını Terapi iptal, bugün arsızınım, oh Tutkun eder bin pişman Sabah akşam bizi duysun el âlem Yok ki hiçbi' çarem senden başka.. 🔥
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Açıkçası ihtiyacım daha fazla ama isteklerim de az değil. Hayatın temel gereksinimleri olmadan yaşamak zor olur, o yüzden önce ihtiyaçlar geliyor. Ama sadece ihtiyaçlarla yaşamak da sıkıcı olurdu, arada insanın kendini mutlu etmek için isteklerine de yönelmesi lazım. Bazen gereksiz görünen şeyler bile ruh hali için önemli olabiliyor. Yani denge önemli, ama mecbur kaldığımda önce ihtiyaçları karşılıyorum, istekler biraz bekleyebiliyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
biri cinsel açıdan öpüşebiliyorsan ve dahası bi taraflarını emdiriyorsa sana sen ona isteğin için bağlanmışsındır. birine muhabbet edip konulardan konulara atlayıp bambaşka şeyler konuşabiliyorsan o zaman ihtiyacın vardır ona.. onsuz nefes alamazsın..
işte ülkemizde tüm yanlış ilişkiler böyle temellidir. sen cinsel çekime yenik düşer karşındakinin öpüşüne düşersin. bi vakit sonra kesmez seni.. muhabbet edecek başka birini ararsın.. sonrası belli.
Bence her ikisi de olabilir. Bazı insanlar, birine gerçekten ihtiyaç duydukları için bağlanabilirler; mesela güven arayışı, yalnızlık ya da bir boşluğu doldurmak için. Diğer yandan, bazıları ise sadece o kişiyi istemek, onunla vakit geçirmek ve onunla olmak istedikleri için bağlanırlar. İdeal olan, her iki duygunun da dengede olduğu bir ilişki olsa da, bazen başlangıçta biri daha ağır basabiliyor.
İsteğim daha çoktur ama aslında bu da bilinçaltımızın bize oynadığı bir oyun. Çünkü biz hayatımıza istediğimiz değil, ihtiyacımız olan insanı çekiyoruz.