Bazen düşünmeksizin ani kararlar verip uyguluyorum maalesef, ve sinirlendiğimde ne söylediğimi bilmem bazen bu 2 huy olabilirdi "
@Carvel Bey ile ortak sorumuz buyrunuz efendim 🥳
@Carvel Bey ile ortak sorumuz buyrunuz efendim 🥳
Kendimle ilgili değiştirmek istediğim en büyük şey, her şeyi fazla kafaya takmam olurdu. Bazen gereğinden fazla düşünüyorum, olayları analiz edip içimde büyütüyorum ve bu da gereksiz stres yapmama sebep oluyor. Aslında bazı şeyleri akışına bırakmayı öğrenmek lazım ama işte kolay olmuyor. Keşke bazı şeyleri daha rahat karşılayabilsem, gereksiz detaylara takılmadan hayatın tadını çıkarabilsem. Ama yine de zamanla bunu dengelemeye çalışıyorum, çünkü hayat her şeyi dert edecek kadar uzun değil.
ben her özelliğimi sevdiğim için değiştirmek istemezdim. sadece bazen aşırı inatçı olabiliyorum güzel yanları olduğu gibi kötü yanları da olabiliyor maalesef. ama yine de kendimi olduğum gibi seviyorum.
Daha sabırlı, sakin ve empatik olmayı isterdim. Başkalarının duygularını anlamak ve onlara daha fazla yardımcı olabilmek, her durumda daha etkili ve anlamlı bir etkileşim kurmamı sağlayabilirdi.
Çok değer verdiğim insana karşı kırgınlığımı biriktirip bir anda patlayıp o kişiye karşı takıntı yapıyorum o saatten sonra ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor sığdırmıyorum olduğum yere bunu düzeltmeyi isterdim
Cevap
16Cevap
Bazen aşırı sabırsız oluyorum ve patladığımda kimseyi görmüyor gözüm maalesef
Doğu yönümü değiştirmek istiyorum orada esen kavak yelleri beni hasta ediyor.
Affedici olmamak isterdim
Öfke patlamalarım keşke olmasa, öfkeme yenildiğimde söndürebiliyorum ama keşke hiç yaşamasam diyorum. Empati çok yapmamdan kaynaklanan bir durum sanırım. Anlık çıkışlarımı törpülemem gerek yapamıyorum.
Bütün duygularım mideme yansıyor çok yemek yemeye başlıyorum aniden ve midem bulanıyor bunu keşke bırakabilsem ama bırakamıyorum
Kendime baktigimda gordugumu degil, gormem gerekeni hissetmek isterdim.
Bazı zamanlar aşırı duygusal davranıyorum. Bu yönümü törpülemek isterdim.
Çok şikâyetçi olduğum ancak düşününce çokta beni güvenceye alan ve mantıklı olan huylarım var. O yüzden böyle kalırdım ben değiştirmezdim.
Ben memnunum kendimden. Şöyle bir düşündürdü soru ama kendime tamamım ben:)
Çok egoist biriyim bu bana çok zarar verdiğini düşünüyorum
İnsanları fazla takıyorum onları boş vermeyi çok isterdim
Tepeden tırnağa kusursuzuz biz, kusur gördüklerimizi törpüleyeli çok oldu
Bende aynı bazen sinirlendiğim zaman durmak bilmiyorum ve ağır konuşuyorum
çok çabuk hamile kalmak istemezdim ceketini atsak çocuk kapıyor derler ya tam oyum ama öyle olmak istemezdim hep korunmak zorunda kalıyoruz,
Saman alevi sinirimi
Her yönüm güzel
Hiç birşeyi değiştirmezdim😂
Başak özelliklerimin kötü yanları
Israrcılığım ve insanlara değer vermem.
Öfkem sanırım, çok çabuk parlıyorum.
Kısasa kısas huyum birde fazla düşünürüm
müzik dinlerken hayallere dalmamak isterdim
Pes etmeyi bilmek olabilir
Müzik kulagimin olmadini istrrdim
Olaylara Duygusal bakmamayı
kararsız birisi olmak istemezdim.