Sinirimi sanırım. Gerçi bazen çok işe yarıyor ama. İnsanlara hak ettiklerini de vermek gerek çok sakinlik iyi değil. Fiziksel olarak ta değiştirmek istediğim bir kaç özelliği var
Elimde Cinsel içgülerimi değeiştirmek isterdim çünkü saatlerce seks yapmama rağmen hatta bir günde farklı kadınlarla defalarca seks yapmama rağmen doymuyorum bir çok kadınla birlikte oldum ve şu ana kadar beni tam anlamıyla doyurabilecek bir kadına rastlamadım ve hep arayış içerisinde olmaktan yoruldum Belki bir çoğunuza garip gelecek ama bu yüzden elimde olsa cinsel iç güdulerimi değiştirirdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazı insanlara hattı den fazla değer vermem ben onların umrumda bile değilmişim ya insanın zoruna gidiyor qma iyimide bana böyle bakmış enazından yürüyecek insan değil bir an önce kendi hayatıma bakmak daha iyi ne istersem rahatım sorumluluk yok artık kimseye güvenim yok artık herseyi ortadayken
Gözümde renk körlüğü var onun olmamasını isterdim hayatım birden değişirdi çok güzel iş fırsatlarıni kaçırdım bu illet yüzünden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hadsiz insanlara fazla değer veriyorum keşke vicdansız kaba anlayışsız acımasız gamsız biri olsam diyorum bazen. Yeminle çok kırıyorlar hep aynı yerden hep aynı yerden. Yapım bu kıramıyorum hayır diyemiyorum kimseye. Allah selamet versin