Kişilik & Karakter Kendinizle ilgili neyi değiştirmek isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İlla ki görünüş değil. Bir huyunuz, alışkanlığınız olur.. kendinizde neyi değiştirmek isterdiniz? Kendinizle ilgili neyi değiştirmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kendimi seviyorum ben ya o yüzden sabit kalmak isterdim ama cinsiyet açısından erkek olmayı da deneyimlemek isterdim.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sadece yalnız olmak istemezdim 1 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Artık tamam demek istemezdim herşeyi net evet demk artık karşı tarafı mutlu etmekten kenidmi kasmama neden oluyor 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sigara ve kahveyi bir anda bırakmak ve her gün 10km koşmak olabilir. 1 0 Yorumla
Ruholojik Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ara sıra sinirleniyorum sinir krizine giriyorum sinir krizine girmemek isterdim 1 0 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl efendi ağır başlı biri olduğum için bu huyumu değiştirmek istiyorum 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bazen çok sabırliyim başıma bela açıyor 1 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Daha girişken biri olmak isterdim 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Burnum olabilir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendimi seviyorum ben ya o yüzden sabit kalmak isterdim ama cinsiyet açısından erkek olmayı da deneyimlemek isterdim.. Keyifli günler..
Sadece yalnız olmak istemezdim
Artık tamam demek istemezdim herşeyi net evet demk artık karşı tarafı mutlu etmekten kenidmi kasmama neden oluyor
Sigara ve kahveyi bir anda bırakmak ve her gün 10km koşmak olabilir.
Ara sıra sinirleniyorum sinir krizine giriyorum sinir krizine girmemek isterdim
efendi ağır başlı biri olduğum için bu huyumu değiştirmek istiyorum
utangacligimi yenmek isterdim
Bazen çok sabırliyim başıma bela açıyor
Daha girişken biri olmak isterdim
Aşk durumum
Burnum olabilir.
şansımı