Kimseden özür beklemiyorum. Laçkalaşmış şekilde sürekli özür dilenmesi samimiyet içermez. Sadece beklediğim şey hatasını anlaması. Hatadan döndükten sonrayı, en güzel telafi sayarım.
Özür diletmek sevmediğim bir şey ve zorbalık, özür yürekten gelir, kimse özür dileyeceği davranışlar da bulunmasa daha hoş olur lakin insanız, gaflarımız olabiliyor. Sıklıkla özür dileyen bir insan değilim, zaten kibar da bir insanım, özür kelimelerden oluşmuyor bana göre sadece, vücut diline, bakışlara yansıyan pişmanlık hali olan özür dileme halini severim, öyle özür dileme şekli daha samimi, hiç sevmediğim insanlar oldu ve bana yanlış yaptılar, sinirlenerek geçerdim yanlarından , alttan aldılar, dilleriyle özür dilerim demediler lakin hal dillerinde gördüm o özür dileme halini, beni kırdıkları için pişman olduklarını hissettim ve sevmesem de kendilerini tüm haklarımı helal ediyorum, özür dilemenin erdemini en güzel şekilde yansıttılar çünkü , diliyle kuru kuru özür dileyen bir anlam ifade etmiyor benim için, yap yap sonra da özür dile, hadi oradan, herkes affedilmeye layık değildir, ben hayatımdan çıkarırım özür dilemesini beklemeksizin terbiyesizleri
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
İkisi de oldum, bazen özür dileyen taraf, bazen de dileten taraf. Hata yaptığımı fark ettiğimde inat etmem, gönül almasını bilirim çünkü kırdığım birinin üzgün kalmasını istemem. Ama karşı taraf haksızsa ve bunu kabul etmeyip özür dilemiyorsa, zorla bir şey yaptırmaya çalışmam. Zaten hatasını gerçekten anlayan biri, özür dilemekten kaçmaz. O yüzden her iki durumda da samimiyet önemli benim için.
Bu durum yaşanan olay sinsilesine göre değişir ancak benim özür dilemem gerekiyorsa kesinlikle dilerim. Kimsenin hakkı kalsın, gönlü üzgün olsun istemem
Seni polise vereceğim kimliğim kaybolmuştu sende anlaşılan butun seçeneğe hakim söyle bakalım benim soyagacimds hamgi Osmanlı padisahhinin torunu cikiyorum 🤣 He Aslan burcuyum yükselenim akrep alçalan ben değil yükselen duvarlar 🤣
Şüphe edici tavırların, merak uyandırıcı hareketlerin, değişik tutumların, efsane sırıtısından dolayı seni polise değil yüksek yargıya havale ediyorum bu işi çözse çözse bir savcı çözer 🤣
Zulüm mü evet evet sen kesin bana Zulüm etmişsindir o yuzden hatirlamiyorumdur bana işkence cektirmissindir ondan unutmusumdur hafızamı kaybettirmek için elektrikli sandalyeye, olum döşeğine, perili köşke aklım çıksın diye goturmussundur onandir ondan 😂 Nasıl bir narsistsin kızım sen kendini oluyorsun beni yeriyorsun şimdi beni öv kendini göm. Deve kuşu gibi kafanı kuma gommeni istiyorum yoksa yüzüne doğum gününde yapılan 7 katlı pastayı atarım Yüz tanıma sistemine girsen seni yine kimse tanıyamaz ikinci yüzün bile çıkmaz 😂
Çok değiştim. UZaylı oldum. Uzaylı kimliği aldım malum kimligim senin gibi zulüm eden birinin eline geçince başkalaşma ve başka hayata yelken açan jack sparrow oldum. Derbeder olacak halim yok deep webte webcamlandım sonrasında canım sıkıldı deep house müziği yaptım ardından canım yine sıkıldı bumerang gibi kürkçü dükkanıma bir uğrayım dedim. Tilki bulabilirim diye ki hemen buldum. Acaba bu tilki kim yaaaa. Kimyamız uyuşuyor seni sevdim pikaçhu Nereden geliyor böyle şeyler kitap okuyorum, hayal gücüm Everest Dağı kadar yüksek Çukurova kadar geniştir. Self sahanlığı menderes oluşturacak kadar sakindir ve hırçın dalgalarım olursa insanı bir kaşık suda boğarım :Dd NEyse kendimi övmeyeceğim ben sen miyim ki kendimi öve öve bitiremeyim xd
Kaf DAgına çıkartsam kendimi kaftan giyer öyle çıkarım dötüm donar kızım oralarda. Burnuşumun sümüşü karstik aşınım sonucu oluşan sarkıt, dikit, sikit halini alır. O yüzden benim dAğım Everest çıkan ölüyor. Benimle birlikte kimse o dağı çıkmayı başaramadı hepsi geberdi. Gel bir dene istersen yiyorsa gel :Ddd
İlk elin günahı olmaz kızım birincisinde başarısız olduysan ikinci defa yapacaksın. BAşarıya giden yolda çekilen çile kutsaldır. Bu çileyi çekmeden ruh çakranı açamazsın xd Kızım ben zaten tekim tekilim tekel bayiyim teke tek programının sahibiyim tek yumurta tekiziyim tek tük hatalar yapanım tek tabancayım 1. tekil şahsım tek sayıyım tek yolum tek Tanrıyım diyeceğim ağzımı yüzümü yamultacam senin yüzünden neyse o kadar da değil de birazı xd
Hatalıysam dilerim. Hatalı değilsem özür beklerim, illa diletmek için bir dayatma yapmam. Kendi hatasını kendi anlayan bir insan değilse hayatımdan çıkması gerekir zaten.
Hatalı olduğumu ve haksızlık ettiğimi düşünürsem özür dilerim, özür beklese de beklemese de. Aksş halde ondan özür beklerim ama kimseye de yalvaramam özür için.
Benim şahsi düşüncem en çok kırılan, en hassas kalbi kişiler özür diliyor, tam tersine diğer taraf hep Kendimi haklı gördüğü için özür dileme gibi bir hassasiyet göstermiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Aman uzamasın diye diliyorum biliyorumki basim sisicek formaliteden diliyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Hep dilerim gereksiz yere bile iki lafımdan biri özür dilerim 🙏