Kişilik & Karakter Denizi olmayan şehirde yaşayanlar canı sıkılınca ne yapıyor? Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Canımız sıkılınca biz kendimizi balina gibi sahile vuruyoruz 🙄 Siz?❤️❤️❤️ Denizi olmayan şehirde yaşayanlar canı sıkılınca ne yapıyor? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. İlk su birikintisinde balık tutuyoruz 😂 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Yağmur dahil mi 😂 Yorumla IAmarPresterAen 1 yıl Yağmurda yürüyüş yapıyorum arada bir böyle doğal güzellikler başımıza geliyor 😂 gökten balık yağarsa ilk birikintileri olta atariz 😂 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. İlla deniz olmasına gerek yok ki gadası eş dostla gezmek vakit geçirmek denizden daha iyi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. sigara içiyorum ben 1 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl burada dağlar dağlara paralel uzandığı için ovada zaman geçiriyoruz çarşı pazar.. 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Paralel uzanan dağlar da güzeldir Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Denizi olan şehirden ve denizden bıktım desem 🤔 1 6 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Inanamiyorum 🥲 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl İnanmalısın, her gün denizin dibinde olunca böyle oluyor sanırım : )) Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ben bıkmam ya Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Belki de ben nankörüm, elimdekilerin farkında değilim 🤔 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Kendini sorguladı 😄 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Sorgulamamı sağladı 😂 Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 38 1 yıl Aws sanki İstanbul da yasayan devamli denize mi gidiyor. Kafaya bak kafaya 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Canınız sıkılınca dedim zaten Yorumla cetin2861 1 yıl Cani sikilan parmaklasin bisey olmaz Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sahil kenarında çalışıyorum, Sahil kenarında oturuyorum. Alıştım artık ama sahilsiz de yapamam yine de 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Bunu hep sorguladım canım sıkılınca gittiğim yer sahil sjs 1 3 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ben senin için sorusunu da sordum djdnd Yorumla emre00 1 yıl Ne kadar ileri görüşlü bir hanfendi sjsj Yorumla Işıkhızında 1 yıl Bi şey değil xjdj Yorumla
Sordun--mu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Denizi olan ilde yaşayanlar ne yapıyor deniz var mesela burada ne yapalım yenilip içiliyor mu 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet iyi ki şehrimde deniz var. En çok huzur bulduğum yer.. 1 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. Ben hep sahile gitmem yürüyerek 35 dakika kadar 1 0 Yorumla
AnilBeey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Denizsiz şehirde yaşanmaz sahile gitmesem bile varlığını bilmem yeterli ddndndn 1 4 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Aynen ya dhhd Yorumla AnilBeey 1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Işıkhızında 1 yıl Konum mu bildireyim 😂 Yorumla AnilBeey 1 yıl Neden olmasın ejsnsnxb Yorumla
Tinkerbellll_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Baraj var onu seyrediyoruz 🤦 1 3 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Güzel 💘 Yorumla Tinkerbellll_ 1 yıl Gel sen de izle 😂 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Tamaaam baraj da severim 😂 Yorumla
unknowBuğra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Göle gidiyoruz 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl O da güzel Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Baraja giriyoruzs 1 3 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Tehlikeli Yorumla Işıkhızında 1 yıl Yüzmek yani 😂 Yorumla Pamuksekerofficall 1 yıl yüksekten atlıyoruz bizde spor nedir nasıl yapılır diye 😂😂 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dağa taşa avm ye gidiyorlardır yazık onlara 😃 1 4 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Kıyamam djdbd Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Yoo kıyarım orada kalsınlar 😃 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Her yerde deniz olmalı bence yazık insanlara Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Ama her yerde yok o yüzden hiç yazık değil ayrıcalık 😃 Yorumla
Hayat-Memat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Parmak değştiriyorlarmış 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Hı? Yorumla
üzgünciğköfte_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Depresyona girip cikamiyoruz 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Üzdü Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. avmlere gidiyoz napıcaz :D 1 8 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Zor be 😂 Yorumla scorpion026 1 yıl birşeye alışan insan o olmayınca zor gelir. buranın hayatına herkes alıştığı için bi zorluğu yok ama sana zor olur :D Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ben yaşayamam 🥲 Yorumla scorpion026 1 yıl yaşarsın yaşarsın :D Yorumla Işıkhızında 1 yıl Hadi kışın neyse de yaz napiyorsunuz 😂😂 Yorumla scorpion026 1 yıl :D :D Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ndjdnxnx Yorumla scorpion026 1 yıl yüzme havuızlarına :D Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Denizi olan yere gidiyoruz 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Deniz olanlar denize giriyor sanıyorlar 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ormanda parkta yürüyüş göle gidiyorlardır 1 0 Yorumla
YağızSZ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Sahilsiz memleket olmaz cidden 1 4 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Olmamali çok saçma denizli de bile deniz yok Yorumla YağızSZ 1 yıl Sen nerdesin Yorumla Işıkhızında 1 yıl Denizi olan bir yerde 😂 Yorumla YağızSZ 1 yıl Tanrı seni kutsasın, aklıma geldi:) 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Havuza giriyoruz 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Valla mı Cevap sahibi 1 yıl He ya bizim burada nehir var oraya giriyorum ben jsjdjd
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Munzur'umuz var 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ora nere Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tuncelide yaşıyorum nehrimiz var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İlk su birikintisinde balık tutuyoruz 😂
Yağmur dahil mi 😂
Yağmurda yürüyüş yapıyorum arada bir böyle doğal güzellikler başımıza geliyor 😂 gökten balık yağarsa ilk birikintileri olta atariz 😂
İlla deniz olmasına gerek yok ki gadası eş dostla gezmek vakit geçirmek denizden daha iyi
sigara içiyorum ben
burada dağlar dağlara paralel uzandığı için ovada zaman geçiriyoruz çarşı pazar..
Paralel uzanan dağlar da güzeldir
Denizi olan şehirden ve denizden bıktım desem 🤔
Inanamiyorum 🥲
İnanmalısın, her gün denizin dibinde olunca böyle oluyor sanırım : ))
Ben bıkmam ya
Belki de ben nankörüm, elimdekilerin farkında değilim 🤔
Kendini sorguladı 😄
Sorgulamamı sağladı 😂
Aws sanki İstanbul da yasayan devamli denize mi gidiyor. Kafaya bak kafaya
Canınız sıkılınca dedim zaten
Cani sikilan parmaklasin bisey olmaz
Sahil kenarında çalışıyorum, Sahil kenarında oturuyorum. Alıştım artık ama sahilsiz de yapamam yine de
Bunu hep sorguladım canım sıkılınca gittiğim yer sahil sjs
Ben senin için sorusunu da sordum djdnd
Ne kadar ileri görüşlü bir hanfendi sjsj
Bi şey değil xjdj
Denizi olan ilde yaşayanlar ne yapıyor deniz var mesela burada ne yapalım yenilip içiliyor mu
Evet iyi ki şehrimde deniz var. En çok huzur bulduğum yer..
Ben hep sahile gitmem yürüyerek 35 dakika kadar
Denizsiz şehirde yaşanmaz sahile gitmesem bile varlığını bilmem yeterli ddndndn
Aynen ya dhhd
Nerde yaşıyorsun
Konum mu bildireyim 😂
Neden olmasın ejsnsnxb
Baraj var onu seyrediyoruz 🤦
Güzel 💘
Gel sen de izle 😂
Tamaaam baraj da severim 😂
Göle gidiyoruz
O da güzel
Baraja giriyoruzs
Tehlikeli
Yüzmek yani 😂
yüksekten atlıyoruz bizde spor nedir nasıl yapılır diye 😂😂
Dağa taşa avm ye gidiyorlardır yazık onlara 😃
Kıyamam djdbd
Yoo kıyarım orada kalsınlar 😃
Her yerde deniz olmalı bence yazık insanlara
Ama her yerde yok o yüzden hiç yazık değil ayrıcalık 😃
Parmak değştiriyorlarmış
Hı?
Depresyona girip cikamiyoruz
Üzdü
avmlere gidiyoz napıcaz :D
Zor be 😂
birşeye alışan insan o olmayınca zor gelir. buranın hayatına herkes alıştığı için bi zorluğu yok ama sana zor olur :D
Ben yaşayamam 🥲
yaşarsın yaşarsın :D
Hadi kışın neyse de yaz napiyorsunuz 😂😂
:D :D
Ndjdnxnx
yüzme havuızlarına :D
Ormanlarımıza gidiyoruz
Denizi olan yere gidiyoruz
Deniz olanlar denize giriyor sanıyorlar
Ormanda parkta yürüyüş göle gidiyorlardır
Sahilsiz memleket olmaz cidden
Olmamali çok saçma denizli de bile deniz yok