Şöyle böyle demişsin sen hayırdır gibisinden. Yoksa hiçbir şeye değmez mi?

Şöyle böyle demişsin sen hayırdır gibisinden. Yoksa hiçbir şeye değmez mi?

Kimseyi hesap sormam Çünkü herkes herkesin arkasından konuşur, Ben de konuşmuşumdur benim arkamdan da konuşulmuştur sadece helalleşmek isterim ama hakkımızda helal ederim gerisini Allah bilsin
Eskiden hayatımda olan birinin arkamdan konuştuğunu duyarsam, açıkçası çok da umursamam. Sonuçta artık benim için bir anlamı kalmamış, geçmişte bırakmışım. Ama eğer gerçekten haddini aşan, itibarımı zedeleyecek ya da yalan yanlış şeyler anlatıyorsa, o zaman duruma göre hareket ederim. Gerekirse yüzüne söylerim, ama genelde böyle insanlara fazla değer vermemeyi tercih ederim. Çünkü kimseyi hayatımdan boşuna çıkarmam, gittiği yerde hala benimle uğraşıyorsa, aslında kazanan hâlâ benimdir.
Cinsel yaşam jsjsjjsj
Hesap sormaya gerek yok, karakteri olan arkadan konuşmaz. Arkamdan konuşan bir insana hesap sorarak onun seviyesine inemem.
Hiç ya hayalkırıklığı etiket 😂
Değiştiremiyoruz da ya çok saçma 😂😂😂😂
Aha değisti geldi fedailer 😂
Hahaha çabuk gördüler valla 😂 Geçen benimki 5-6 saat kaldı 😂😂
Mesaj attım çünkü 😂
Hee iyi bari ya ahah😂😂😂
Arkadan konuşacak kadar cesareti varsa yüzüme de konuşacak totosu olsun isterdim ama maalesef o döt onlarda olsa zaten arkadan sallamazlardı o nedenle ex olarak kalsın mümkünse uğraşamam shdh
Cevap
6Cevap
Ne konuştuğuna bağlı tekrar muhatap olmaya değer mi o da önemli
valla erkek adamın arkasından konuşulmaz. kızlara zaten istiyo arkalarından konuşulsun, hoşlarına gidiyo. bizde toplanıp kızları konuşuyoz.
Ona o şeyi vermem ya arkamızdan konuşmayan insan yok çok şükür ama yüzümüze konuşma cesareti olmayan insanı kaideye almak ne kadar mantıklı olabilir ki 😂
Umursamadığım için hesap da sormam. Ama ileriye giderse uyarırım.
Sorarım heralde ya bilemedim şimdi başıma gelmediği için
Biten ilişkinin arkasından konuşulmaz konuşuyorsa hayırdır derim yani..
Ne diye hesap sorayım ki, anlatmak isterse kendisi anlatır...
Öyle bir şey demedim diyecek boşa zaman kaybı oluyor
Bu konuda tek düşüncem yok
Ruh halime göre bazen sorarim köküne inerim bazen umursamam
İçinden geçerim 😃
ex olmuşsun bacım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?