İster haylazlığıma, ister aymazlığıma.. 😏💋
Çekip sağa inmesini de bilirim icabında
Sen olacağına bak
Sen haklı çık da didişmelerden
Gocunmam alkışlarım şak şak 👏😏

İster haylazlığıma, ister aymazlığıma.. 😏💋
Çekip sağa inmesini de bilirim icabında
Sen olacağına bak
Sen haklı çık da didişmelerden
Gocunmam alkışlarım şak şak 👏😏
Benim genellikle umursamaz hallerim insanları çileden çıkarıyor. Mesela benimle aynı fikirde değil diyelim ki;Ben de tamam saygı duyarım dediğim an benimle tartışamıyor, hakaret ya da içindeki zehiri atamıyor diye kuduruyorlar. Bir de inadım varya off yolumdan kimse beni çeviremez. Sadece ben istersem o yoldan vazgeçerim. Tahriğe hiç düşmem mesela 😅
Heveslendirip salyalarını kursakta bırakmak ayrı keyifli ahshsh
At gözlüğüyle bakmam ama mantık benim için her şeydir. Bir şey mantıklı gelmiyorsa kim söylerse söylesin hemen kabul etmem, önce sorgularım, detaylarına inerim, iyice tartmadan da inanmak istemem. Bu da bazen insanları yorabilir ama benim doğam bu, her şeye körü körüne inanmak bana göre değil. En çok da saçma sapan bir şeyi savunup, mantıklı açıklamalar karşısında bile inat eden insanlar sinirimi bozuyor. Normalde sakin biriyim ama sabrımı zorlayan durumları da içimde biriktiririm, bir noktada patlayınca da ortalık karışır. İşte o zaman gerçekten sinir harbi yaşanır.
Bence insanları en çok sinir harbine sokan özellik, net olmamak. Mesela, bir insan size karşı ilgisiz gibi davranıp sonra ufak bir şeyle ilginizi çekmeye çalışıyorsa, bu kafa karışıklığı yaratır ve sabrı zorlar. Açık konuşmayan, ne istediğini bilmeyen insanlar beni de yormuştur. Net bir tavır beklerken belirsizlik içinde bırakılmak, insana en büyük sinir savaşını yaşatıyor. Mesela bu yüzden ben de belirsizlik sevmiyorum.
Dürüst ve inandığının peşinden ayrılmayan bir yapım var. Dolayısıyla ortaya done koyarım tersine ikna edilmediğim sürece o doneyi savnurum. Ya da hiç olmadık bir yerde bir şeyi dürüstçe dile getiririm manipulasyon sanırlar. Bİr insan neden kimsenin hesabını ondan sormadığı bir konu da ben yaptım der ki... gibi gibi... Dürüst olduğum için inanmazlar :D...
Cevap
22Cevap
Umursamazlığım (her zaman umursamaz değilim) varlığa göre davranmam, birinin yalan söylediğini anladığım da mimiklerimle küfür etmem galiba :D
İnatçılığım olabilir bazen çok inatçı oluyorum. keyifli günler 🤟✨
Bazen fazla net ve dobra olurum o bazılarının canını sıkar keyif alırım ben ama🤣
Bazen bilinçli olarak karşımdakini kızdırırım. O zaman sinirden deli olurlar 😂
Çok sakinim, tepkisiz ve gamsızım.
Herkesin şaşıracagı şeylere bile tepki veremiyorum.
Acaba duygularımda mı sorun var.
Yoo kişilik yapısı değişken herkesin, ben de anormalim o zaman :D
Keyfime göre takılıyorum, umurumda olan çok az şey olur
Şaşırtmıyorlar ondandır ahsh çünkü her şeyi az çok kestirebilen insanlar için ilerisi heyecan verici olmuyor maalesef
https://youtu.be/MZwozDI4gIE?si=RDIu3wsRKr2DlAXy
Bize gelsin ozaman 😃
ahshs gelsin bakalım :D
Bazen çok duvar gibi oluyorum, duygusuzlaşıyorum. Özellikle haklı olduğuma emin olduğum tartışmalarda.
Karşımdakinin söylediği bi kulaktan girip diğer kulaktan çıkıyor. İşte öyle zamanlarda iyice zıvanadan çıkıyorlar ajsj
Harbe sokacak kadar sinir etmem kimseyi ben. Ancak bazen aynalarım. Şaşırıp öyle kızabilirler bana. Halbuki sıkıntı kendisinde ki bende gördüğümü ona veriyorum.
Tek yanlışta sildiğim insanlar geri dönünce sanki hiç olmamışlar gibi davrandığım için sinir krizine giriyor. Kimse alışkın değil tek seferde insan silmeye çünkü yediremiyorlar
Sözlerim bazen sinir krizi geçirtiyor, canım istesin en meleği en sessizini bile yoldan çıkartırım ama yapmıyoruz neden ramazan 😀
İnatcıyım, dediğim dedik oluyorum bazen jskdkd
demeee ashssh
Dedim bilere jsjdjd
tamam bilereee ahsshdh
Timam sjdkdjjd
Kolay kolay kafamda işaretlediğim birini, yaptığından ötürü unutmam ve yeri geldiğinde bir hatası olmuşsa bunu belirtirim. Yılların önemi yoktur.
Dobra oluyorum şakayla karışık laf sokarım güzel oluyor
Çok ciddi konularda aşırı sakin kalabilmek ve hazırcevap olmak sanırım
Bazen bam diye gerçeği söylerim bu olabilir
Sürekli bişeyler anlatıp anlamadıklarında sonrasında çok sessiz ve tepkisiz kalıyorum Bu sessiz kalışıma delirebiliyorlar😂
Aşırı duygusallığım birazcık sinir harbine sokabilir..
Dışardan egolu ve soğuk duruyormuşum herkes öyle diyor bu olabilir 😅
Genel olarak sevilmeyen bi yanım var galiba uyum sorunu en çok 🤓
Öyle bir özelliğim yoktur
İnatçı oluşum :D
Soğuk kanlı olmam cevremdekileri sinir ediyor
Bilerek çok doğru cu biriyim bende sevmiyorum bu huyumu bazen doğru söylenmiyor birde yatakta çok yapıyorum 4 5 saat sürüyor o karşımda ki kişiyi sinir edebiliyor
Dobra olmam ya da temizlik düzen ci konusu
Bazı özelliğim sanırım
Aşırı derece de sakın ve sessiz kalmam 🤷♂️🤷♂️
Soğukkanlılığıma
İnadım, ve bazen duymamazlıktan gelişim
İnsanları sinir harbine sokacak bir özelliğim yok
Bazen çok ısrar ederim 😂 .//
Fazla ayrıntıcılığım.
Duygusallk
Öyle bir özelliğim yok
Sakinliğim
Herşeyi çok kafama takıyorum vu