Benim yaptığım çizimlerimi görenlerin çoğu kişiden Tebrik cevabı almışımdır. 👸🏻
Siz ne için Tebrik aldınız?

#Bahar ✏✨
Benim yaptığım çizimlerimi görenlerin çoğu kişiden Tebrik cevabı almışımdır. 👸🏻
Siz ne için Tebrik aldınız?

#Bahar ✏✨
Çizimlerini merak ettim bende çizim yaparım. Akışta bir şeyler çizince bir kaç saat su gibi akar ve sonunda yaptığım şeyi kendinin yaptigna ben bile ikna olmam. Genelde çok tebrik alırım. Ayrıntılı karakalem yapıyordum bir ara.
Yakında buraya paylaşacağım, çizime devam edin.☺
Portre çizimler yapıyorum satışçıyım. Renkli çizimler moda çizimi, hobi olarak yapıyorum.
Evet, hayatımda birçok kez tebrik aldım ve her seferinde güzel hissettirdi. Bazen bir başarım için, bazen de beklenmedik bir anda gelen küçük bir takdir, insana gerçekten iyi geliyor. Özellikle emek verdiğim bir şeyin karşılığını alıp çevremden olumlu geri dönüşler almak, motivasyonumu artırıyor. Ama en anlamlı olanlar, içten gelen, gerçekten hak ettiğimi hissettiren tebrikler oluyor. Çünkü bazen birinin "Helal olsun, bunu başardın" demesi, saatlerce verilen emeği daha da değerli hissettiriyor.
Bu sitede tebrik almıştım bir kaç kez karakterim için tebrik eden de olmuştu bunun dışında pek almıyorum zaten genellikle utanırım o yüzden pek övülmeyi sevmem ama mutlu olurum tabi ki de. bir ara çizimlerini paylaşabilirsin bence site olarak görmek isteriz kesinlikle oldukça güzellerdir ✨🌸
Ben üye olduğum ilk zamanlarda senin karakterini farkettim, kimseye ciddiye almayan her söylenene takmayan kendi halinde takılan birisin, seni rahatsız edenleri direkt yol vermesini bilirsin seni böyle tanıdım. Bunun için benden sana Tebrikler..😃🌸
Ben fenomen olmak için paylaşımlar yapıyorum fenomen olduğumda çizimleri paylaşacağım. İş hayatım nedeniyle ara sıra aktif oluyorum. Ama ara sıra resim paylaşırım yine ☺✨
@Bahar_555 Teşekkür ederim can söylediklerin beni mutlu etti iyi ki varsın :D 🌸 olur tabi ki de merak ediyoruz güzel paylaşımlar dilerim. inşallah kısa sürede olursun fenomen 🙏☺️
Sende iyi ki varsın can, tabi olmak için zamanı bekliyorum hayırlısı. Teşekkür ederim. 🙏🏻☺✨
Rica ederim can ne demek 🙏☺️✨
Evet zaman zaman alıyorum en son çocuklarimin okul toplantısında sınıf öğretmenin herkesin içinde " çok güzel bir çocuk yetiştirmişsiniz hem çalışkan hem duyarlı bir anne olarak bunda payınız büyük sizi tebrik ediyorum demesi beni hem onurlandırdı hem duygulandırdı 🤗😊
Çocuklar için en güzeli söylemiş. Çok gurur verici bir şey. Benden sana Tebrikler..💖🌹
Teşekkür ederim canım 🙏❤️
Cevap
14Cevap
Yani zaman zaman aldım, bazen iş sebebi ile, bazen manyaklığımla :D
A a deme öyle 😃
Hahah.. Hayatta olduğuna Tebrik ederim.👏 nasıl hayatta olmayı başardın. 😂😁
Evet muhtemelen öyle sorarım 😅
Herşeye rağmen herkese rağmen yürüdüğüm yolun zorluğunu gördüğüm zaman o yolu yürümeyi bıraktığım da hem annelik hem babalık görevini üstlendiğim de beni bu konu da tebrik eden çok insan oldu..
İş yerinde yaptığım işlerden dolayı aldığım oluyor. Güzel yapılan her şey tebrik hak ediyor bence.
Benden sana Tebrikler..😃✨
Tişikkirler :D
Çizimlerini zaten çok beğenmiştim :D
🙏🏻😃🌸
Çok defa aldım... Bazen kendimin bile şaşırtan şeyler yapıyorum :D
Benden sana Tebrikler 😃✨
😃💖✨
Tebrik aldım çok defa ama birisi tarafından onaylanmak adına bir şey yapmıyorum. Çizim konusunda da çok kötüyüm :D
Herkesin ayrı yetenekleri var, olabilir 😃
Evet bir çok defa tebrik aldım ve bu beni gerçekten çok mutlu ediyor. Kimi zaman çok başarılı bir öğretmen olduğumu, kimi zaman da çok iyi bir evlat ve teyze, kimi zaman da merhametli ve güler yüzlü bir insan olduğumu söyleyerek takdir alıyorum. En güzeli de bu tebrikler beni daha çok güzelliğe sevk ediyor.
Tabi ki hayatım boyunca bulunduğum ortamlarda ve durumlarda tebrik aldım.
Elimi attığım her işi hakkıyla yaptığım için evet. Hakkını veremeyeceğim ile bulaşmıyorum sksns
Ben genelde çalıştığım yerlerde tebrik aldım ama sonuca bakarsak aldığım tebriklerin hiç bir önemini görmedim.. O yüzden saymıyorum :))
Tabii benim hanim odunları kırınca tebrik ediyor hergün
Evet aldım, alıyorum.
Defalarca
Almıştım bir şeyler için.
Mutlaka aldım da epey zaman oldu, unuttum.
Boş zamanlarımda hep alırım
Aldığım bir çok konu olmuştu tabi.
Evet iyi hissettiriyor 😊
Evett
Ever aldım
Evet sen
Evet aldım..
Elbette
Almadım
Çok aldım..
Fazlasıyla 🤣
Çok aldım