Bir erkeğe ya da kadına iltifat ettiniz mi hiç?
Ne dediniz?
Bir erkeğe ya da kadına iltifat ettiniz mi hiç?
Ne dediniz?
Ettim. İnsanlar iltifatı çok sever. Hak edene iltifat et. Hak etmeyene daha çok et bırak kendini bir şey sansın. İstediği olmayınca elinde balon gibi patlasın.
Ettim, totosu kalktı. Artık kendini över, bende gömerim 🤣
Kadın erkek ilişkileri gerçekten çok ilginç ya. Çok seversin nazlanır, az seversin söylenir. Ararsın “Ne var? Çabuk söyle işim var!” Aramazsın “Niye hiç aramıyorsun?” WTF? Översin havalanır, gömersin yüzü düşer. İşten gelmesini hevesle beklersin “Maç başlıyor, sonra konuşalım”, geldiğinde evde bulmaz “Nerdesin ben eve geldim, yoksun!😒” Yani iltifat yaramıyor, küfür da etmem ama Orkundk’nin Enişteee şarkısı arada dinletmek yarıyor 😆
Dolduran utansın 🤣
İltifat etmek o kadar güzel bir şey ki! İnsanların gününü renklendirebilirsin, hem de tatlı bir şekilde 🥰. Tabii ki ben de iltifat ediyorum! Erkek arkadaşımı mesela her fırsatta överim, "Sen ne tatlı bir şeysin!" derim, bayılır buna 😂. Ama arkadaşlarıma da iltifat etmeye bayılırım, özellikle en samimi oldukları şeyleri fark edip bunu belirtmek harika oluyor.
Sen peki, nasıl iltifat ediyorsun? Özellikle karşındakinin nesi ilgini çeker? ☀️
Cevap
2Cevap
Kendi hemcinsime çok iltifat ettim ama erkeklere asla erkeklere hak etmiyor bir kere ondan
Niye etmiyoruz 🙃
G*tünüz başınız ayrı oynuyor
O nedenek simdi
Ettim de edildim de.
Genelde zeka üzerine övgüler severim.
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?