Yaptığı plana uymayan daha doğrusu uyamayan kaç kişiyiz 😄nasıl bi kelime oldu bu edebiyat hocalarım iyi ki burada değil😄

Yaptığı plana uymayan daha doğrusu uyamayan kaç kişiyiz 😄nasıl bi kelime oldu bu edebiyat hocalarım iyi ki burada değil😄

Ben kesinlikle planlı yaşarım. Bir yere gideceksem önceden nasıl gideceğimi, ne götüreceğimi her şeyi planlarım ona göre hareket ederim. Hiçbir şey unutmamak için hatta iki gün önceden ufak tefek malzemeleri bir yere topladım ki giderken oradan alayım diye. Yoksa insan unutuyor. Marketten alınacak şeyler çok önemli olmuyor ama evde kaldığı zaman sorun olacak şeyler tabii ki önemli oluyor.
Gündelik hayatla ilgili karşıma çıkan, "spontane" gelişi güzel, kısmet gibi konular ilgi ve alakam dahilinde ise bu durumları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırım; eğer tam fırsatını da yakalayabilirsem, bu konular artık planlı bir süreç haline gelir.
Sizin ustalığıniza ve bilgeliğinize erişmek için benim kırk fırın ekmek yemem lazım daha
🙂🌸
Rica ederim
Genellikle spontane ama bu ara bi plan var 😂 ufaktan bi bodrum yapıp geleceğim beni unutmayın sjdjsj
Sen KS'yi unutmazsan KS seni unutmaz 😄
Bütün KS halkı adına hayırlı yolculuklar diliyorum keyfine bak 🙂
Rica ederim 🫡
Çok siradan bir hayatım var plan falan hak getire eskiden olsa a b c diye sıralardim genede normalde spontane yasarim rahat takılmayı seviyorum
Cevap
9Cevap
Akışına bıraktım spontane yaşıyorum planlı yaşamayı sevmem
değişir kafama göre yaşarım
Genelde planlı ancak bazen kendi halinde ookası da güzel oluyor. Çünkü sıkılma olasılığı olmaya başlayınca kendi haline alıyorum.
Bazen gerçekten çok planlı, bazen de çok spontane yaşıyorum. Ama artık genellikle kendimi sıkmadan, akışına bırakıyorum herşeyi..
Çok nadir planlar yaparım, başkalarının hayatına etki edecek konularda planlar yaparım.
Geriye kalan her anımı spontane yaşıyorum.
genelde spontane yaşamayı severim Planlar güzel ama anı yaşamak da harika hissettiriyor.
Spontane mecburen. Ne zaman plan yapsam hep iptal olur kendimi bildim bileli
Anlık gelişen şeylerden hoşlanmam planlı yaşamayı daha çok severim
Spontane yaşıyorum valla
Valla saldık yaa artık
plan mı asla geldiği gibi gelsin her şey
Pahalı be
Program önemli zaman kazandırır insana herzaman
Genelde planlı
Plansiz
Çoğu zaman planlı 😄
Kafama göre
Durağan bu aralar.