Herkesin evi farklıdır.. Bunu hem mecazen söylüyorum hem de gerçek anlamda.. gelin mecazen devam edelim. Eviniz ne ya da kim, orada mutlu musunuz? Bazen bir yatak, bazen kocaman bir orman bazen de sahiden bir anne ve baba evdir..

Herkesin evi farklıdır.. Bunu hem mecazen söylüyorum hem de gerçek anlamda.. gelin mecazen devam edelim. Eviniz ne ya da kim, orada mutlu musunuz? Bazen bir yatak, bazen kocaman bir orman bazen de sahiden bir anne ve baba evdir..

Ev oturduğun değil sığındığın yerdir. Ve benim evim kendi içimde.. ya da kitaplarım ve kağıt kalemimde.. İlk önce onlara sığınıyorum ve en çok onlar sarıp sarmalıyor beni..
Evde yalnız olduğum sürece gerçekten mutluyum. Tek başıma Kafa dinliyorum. Yorgun olduğum için bu şekilde. Zaten iş yerinde çalışıyorum eve dinlenmek için gidiyorum bir de evde uğraşıyorum bir şeyler ile o zaman daha çok yoruluyorum sakinlik yalnızlık bana iyi geliyor o zaman. Tek başıma geçiyorum televizyonun karşısında çekirdeğimi içeceğim alıyorum yanında meyve tatlı filan bir şekilde zaman geçiriyorum. İşte o benim keyfim. Bunları özellikle herkes uyuduktan sonra yapıyorum ki sessiz sakin. Genellikle zaten gece 12 sıraları oluyor. Hanım ile oğlan uyuduktan sonra ben kalkıyorum.
Çok mutluyum ya çok şükür. Hayatım evimde huzursuzluklarla geçti, sırf eve gitmemek için kasıtlı mesaiye kaldığım çok oldu. Şimdi evime girerken evim güzel evim diyerek giriyorum. Evinde huzursuz olmak çok zor
Mutluluğun daim olsun inşAllah 🌸
Amin canım cümlemizin💖
Eig için teşekkür ederim 💖
Rica ederim 🌸
Hiç mutlu değilim
Mutlu olmayanların sayısı fazla
Cevap
8Cevap
hayır mutlu değilim
Evimde iki gündür mutlu değilim ve gidebilme kararı aldım
Kolaylıklar ve güzellikler seninle olsun 🌸
Evet ama kendi evime çıkacağım artık. Beni kısıtlayan her şeyden uzaklaşma kararı aldım.
şu an evimde değilim evim dediğim ailem ve ben başka yerdeyim
Evim benim.
Mutluyum
Ne güzel 🌸
Değilim hiç hatta param olsa terk ederim
Evim, kendimim. Evet kendimle mutluyum.
Çok mutluyum
Daim olsun 🌸
Bazan hiç değilim bazan başka
Değilim
Değilim
Annemle yaşıyorum ama mutlu olamıyorum