Sokaktan ve üst kat komşudan kısmen memnun değilim. Üst kat komşu, her pazar akşam saatlerinde masa, sandalye sürtüyorlar, yüksek sesli elektrikli süpürgeyle çok ses çıkartıyorlar. Ayda bir iki kez banyomuz akıyor. Ne yapıyorlar bir türlü anlayamıyoruz. Bir ton suyla küçücük banyoyu yıkarken bütün suyu bizim banyoya akıtıyorlar diye düşünüyoruz. Defalarca şikayet ediyoruz, yine yapıyorlar. Sokaktaki bazı apartmanlardaki Suriyeli aileler bıktırıyor. 3 sene önce arabamı mahvettiler. Apartmandan ne varsa döküyorlar. Arabamın boyası dökülen asitli sıvı yüzünden kısmen soldu. Garajımızın karşısına büyük araba koyduklarında, garaja arabayı koyamıyoruz. Sokak dar ve bir taraf araç parkı bir taraf tek yön yol.
Memnunum çoğunlukla. Geniş ev rahat çoğu gördüğüm ev gibi sıkış tıkış değil. Tabi kira ve kendi eşyalarım değil çoğu. Yine de kullanışlı tabi. Sevmediğim yanı salon kısmı ahşaptan yerler. Tahta kurusu yemiş hala ara ara yiyor bi gün çökerse korkum var çünkü aşağısı depo altı boş. Bi de yatak odası bi tık daha geniş olsaymış keşke. Ew sahibinin diye atamadığımız bozuk bulaşık makinesini koyduk yanına küçük basit model beşik koyduk salona sığdıramadığımız sandalyeyi koyduk geçecek yer kalmadı
Rahatsız olduğum şeyler tabii ki var ama arkadaşlarımın kaldığı yurtları gördükten sonra ailemle yaşadığım ev saray gibi geliyor artık gözüme. dd Odamdaki banyoya küçük diyordum, arkadaşların geçen gün yurtta mutfağı kapatmışlar kız kahvaltıyı dışarıda yapıp, kalan 2 öğün noddle yedi. xddd
Salonumu seviyorum. ama manzaram yok, her yer apartman duvarı. imkanim olsa oralara manzara resmi cizerdim. tek umudum yaz gelsin ağaçlar yeşillensin bari bahçeye bakan pencere bana umut versin. cocuklar büyüsün bı ise giriyim tasinicam😶
bir tanıdık var elektrikçi, bana power bank gibi; sadece laptop ve modemi takabileceğim bir şey yapacak. onu normal zamanda şarja takacağım elektrik gittiğinde kullanınca bir gün idare edermiş her dolduğunda :) onu yapacağım da nazar değmesin iki gündür gitmiyor elektrik
Ah çok sevindim ☺️ Ben de dicektim daha telefon için filan kullanabilirsin powerbank diye… ben bile şarja takmaya üşendiğimde evde kullanıyorum. Senin yaptırdığın daha çok güç elde edeceği için stoklarsın bir sonraki elektirik gelmesine kadar, idare eder zaten ☺️
@Melankolikquenn En kısa zamanda Allah nasip etsin. Evin konumundan cok huzurda önemli yani nerde olursan ol mutlu ol yani erteleme şoyle olunce mutlu olurum o zaman gelsin şu gunler gecsin diye bekleme