Kişilik & Karakter Kadınlar giyinirken herşeyi yaratan Allah`ın emirlerini nasıl hiçe sayabiliyorlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl olsa öleceksin, kulum ben sana ört dedim sen niye emrime karşı geldin deyip ateşin dehşet verici azameti hiç akıllarına gelmiyor mu. Güncellemeler1 yıl Olaki ibret alırsınız Kadınlar giyinirken herşeyi yaratan Allah`ın emirlerini nasıl hiçe sayabiliyorlar? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. kendi hayatları kimse karışamaz 0 0 Yorumla
kenndimce Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl namus erkek için de var sadece kadınların üzerine gelerek olmaz o konular 2 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Peki erkekler neden zina yapıyor. Kızın açık giyinmesinden 1000. Kat daha fazla zina onu dusunuyirmusun hic 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İşiniz gücünüz kadınlar. Bir de erkeklerin yaptığına bakın her gün başka kızla gezme, karısını aldatma ama siz sadece kadınları görürsünüz 2 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Bak herkesin sınavı farklıdır benim sınavlarım çok riskli herkes kendine baksın derim 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 786 cevap paylaştı. Namus sadece kadına özgü değil 0 0 Yorumla
s straliiewygꯁ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tamam sen de giy açık ağlama be 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kendi hayatları kimse karışamaz
namus erkek için de var sadece kadınların üzerine gelerek olmaz o konular
Peki erkekler neden zina yapıyor. Kızın açık giyinmesinden 1000. Kat daha fazla zina onu dusunuyirmusun hic
İşiniz gücünüz kadınlar. Bir de erkeklerin yaptığına bakın her gün başka kızla gezme, karısını aldatma ama siz sadece kadınları görürsünüz
Bak herkesin sınavı farklıdır benim sınavlarım çok riskli herkes kendine baksın derim
Namus sadece kadına özgü değil
Tamam sen de giy açık ağlama be
Sanki kendin dört dörtlük müslümansın