Ben icedonuk zaaf mı güç mü kitabını okudum ve icedonuklulugun bende %40 oranında olduğu kanısına vardım mbti testine de baktım orada beni icedonuk yaptı ben utangaç biriyim icedonukluk ile utangaçlık farkı değil mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yalniz kalmayi seven herşeyini oyle kimseye anlatmayan tek takilan insan bence içe dönük
Kesinlikle
Sen boylemisin
Öyle değilim
İçe dönük olmak tercih, utangaçlık huy diyebiliriz farkı bu bence. Utangaç olmak iyi bir şey bence iyi bir huy
Olabilir
Sen hangisisin
İçe dönük insan, yalnızlıktan zevk alır ve bunu lehine kullanır. Seçim olan bir yalnızlıktan bahsediyorum. Bir tetikleme hali ile değil.
En iyi yorum senden geldi eici hakettin evet ben eskiden öyleydim yalnızlık benim için vazgecilmezdi ama bir yandan da korkunctu şimdi de yalnızlıktan nefret ederim korkarım
Yalnızlığı hep sevdim Ama Bir çok insandan da daha sosyal olabilirim. Üniversitede grup yöneticiliği dâhi yaptım. İnsanları idare (yönetmek ¿) ettim. Yalnızlık korkunç gelmiyor. Beni büyüten bir süreç. Çok utangaç bir yapım var ama iyi saklarım. Bazen kontrol edemem o ayrı.
Disadonuklulugu taklit eden bir icedonuksun
Taklit etmiyorum. Gereğini yapıyorum. Günlük ödev gibi bakıyorum bu olaya. Yanına tick atmak gibi.
Taklit edersin çünkü sen bir icedonuksun okuduğum kitapta diyordu ki bir icedonuk istediğinde disadonuk birinden bile daha sosyal olabiliyor hatta icedonuk bir kişiliğinin olduğu bile anlaşılmıyor sende öylesin bence kötü bir şey söylemedim icedonuk olmak çok güzel bir şey hazine değerinde unutma ☺️
Taklit etmek, kendin olmamak gibi anladığım anladım. Ben özümsüyorum ve öyle yapıyorum. Yaptığım her şey karakterimle bağdaşmalı ya da karakterim bu yönde değişmeli yoksa beni rahatsız eder. Yalnızlığın verdiği dinginliği çok seviyorum. Düşünmemi, hissetmemi netleştiriyor.
Ne kadar güzel çok şey kazandirdigina da eminim
Teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Rica ederim iyi günler kendine iyi bak
Sen de..
Tercih ediyorsan sorun yok ama mecburen ise sorun var
Tercih ettiğim şey herkese derdimi anlatmamak icedonuk biri sayılmam aslında
O zaman sorun yok ama sosyal kaygı olsaydı sorun olurdu
Ben tamam iyle içe. Dönük yaşıyorım
Çünkü insanlar seni anlamaz
Katılıyorum
Enn iyisi o
Evet eskiden bende her tanıştığım insana ilk başta hayat hikayemi anlatırdım
Bende öyleydim ama hep p zayıf noktamızdan vurdular
Keşke senle ben denk gelseydik
ice dönük bir insan zaten utanır çekinir ondan içine kapanıyor
İcedonuk olup disadonuk taklidi yapanda var
mesela ben
Aslında arasında fark var utangaçlık ve icedonukluk aynı şey değil
İçe dönük ne oluyor 🙄
İçe dönük insan kendi içinde her şeyi tek başına çözmeye çalışan genelde sorunlarını kimseyle paylasmayan yalnızlığı seven ve yalnız başına çok daha fazla üretken olan kişidir
Bu yorucu olmalı kendi başına herşeyin nasıl üstesinden gelecek? İnsan insanın anahtarıdır oysaki ☺
Kesinlikle
Farklı şeyler ama yakın
Evet yakın bencede ikiside konuşmak istemez biri çekinir (utangaç olan kişi), biri de konuşmayı tercih etmez rahatsız olur her halükarda konuşmazlar
Aslında olayı sen zaten çözmüşsün. Soruyu sormanı gerektiricek bir durum yok.
Yinede biliyor muyum acaba onu anlamaya çalıştım ve bu konu hakkında konuşmak istedim
Sandığından daha zekisin :)
Zeki olduğumu düşünmüyorum yinede teşekkür ederim
Belkide öyle düşünmüyor olman öyle olduğunun kanıtıdır. Rica ederim.
İyi günler kendinize iyi bakın
Sizde.