Sessiz olanlarına dikkat edin, yanlış anlaşılmasın; toplum içinde ağır başlı olarak nitelendirilen insanlardan bahsetmiyorum, her girdiği ortamda sessizce duran insanlara dikkat edin, temkinli davranın sürekli size dedikodu getiriyorsa, sakın bir şey anlatmayın. Zira sizin dedikodunuzu da başkasına götürür. Sürekli kişi kendini övüyorsa, egoist olmanın yanında, kendi çıkarları için sizi satabilme potansiyeline sahiptir. Sürekli cebinizden paranızın gitmesini istiyor ve bunu çok iyi kamufle ediyorsa, sizin zararınızı istiyor demektir. En önemlisi de: asla yapmayacağı bir şeyi sizden yapmasını istiyorsa, hainin teki, sinsinin kralıdır.
sizinleyken başkasına yalan söylüyorsa size de söylüyordur, insanların arkasından iş çeviriyorsa sizin arkanızdan da iş çeviriyordur. Bunları size yapmıyorsa ya henüz yapmamıştır ya da siz anlamamışsınızdır. Sinsi insanlar da dahil olmak üzere hayatınızda istemeyeceğiniz zararlı insanları aslında bu çok basit yöntemle, başkalarına davranışşekillerini gözlemleyerek ayırt edebilirsiniz. Mesela ben bu yöntemi başarılı olarak uyguladım ve şu an çevremde tek bir allahın kulu yok, sinsi insan var mı derseniz, o da yok. Yani işe yaramış bence.
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
genelde yalancı olurlar.. ya da iki yüzlü olurlar dost gibi görünürler ama en zor anlarda yanında olmazlar aksine seni kötülemek için ellerinden geleni yaparlar ve dedi kodu da yaparlar.. birde böyle dudakları olurlar.. sinsiyim diye bağırıyor zaten :D sdfs