Kişilik & Karakter Sürekli kaybeden birinin ölmeyi istemesi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yanlış mı ki? Güncellemeler1 yıl Kaybedicek bişeyi olmayan biri? Sürekli kaybeden birinin ölmeyi istemesi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Acele etmesine gerek yok, herkes ölecek zaten 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İmanımı kaybettim dahada artıyor günahım çocukken ölseydim keşke Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl iyi sen de daha da kötüye gitmesine bir dur de, imanını da tazele henüz ölmemişken Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Haka kaybetmiş değilsin. Ölmeyi seçtiğine kaybettiğini ve başarısız biri olduğunu kabul etmiş olursun.Olan ya da olabilecek hiçbir şey için erken ya da geç değildir. Sadece yoılma ve denemrye devam et 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acele etmesine gerek yok, herkes ölecek zaten
İmanımı kaybettim dahada artıyor günahım çocukken ölseydim keşke
iyi sen de daha da kötüye gitmesine bir dur de, imanını da tazele henüz ölmemişken
Haka kaybetmiş değilsin. Ölmeyi seçtiğine kaybettiğini ve başarısız biri olduğunu kabul etmiş olursun.
Olan ya da olabilecek hiçbir şey için erken ya da geç değildir. Sadece yoılma ve denemrye devam et