Ne yaptınız nasıl iyi oldunuz?
Bende hepsi var panik atak, anksiyete, sosyal fobi, depresyon takıntı vs vs bunlar nasıl geçer? İlla antidepresan mı lazım?
Ne yaptınız nasıl iyi oldunuz?
Bende hepsi var panik atak, anksiyete, sosyal fobi, depresyon takıntı vs vs bunlar nasıl geçer? İlla antidepresan mı lazım?
"pembe fili düşünme" adlı kitabı öneririm mutlaka panik atak problemi yaşayan bir psikoloğun bu panik atakla ilk tanisma anindan kurtulma surecine ve her bir cozum yoluna girdiginde onu bataga surukleyen hatalarindan bahsediyor, samimi hoş bir eser burada insanlardan tavsiye almaktan daha cok isine yarayacaktir ben kefilim
Sen okuyarak mı kurtuldun
benim panik atak problemim yoktu fakat kitap muazzam eminim ki işine yarar
Teşekkür ederim bakıcam kitaba
Cevap
1Cevap
Tamamen bitmiyo arada ataklar oluyo yine ama alistigin icin normal yasantina rahat devam edebiliyosun
Ben işe giremiyorum bu yüzden
Tedavi oluyo musun
İlaç verip gönderiyor Bi işe yaramıyor ki
Duzenli kullan ilaclarini illa ise yarar ama altinda yatan sebep ne seni bu hale getiren:( gecmis olsun bu arada
Teşekkür ederim. 3 sene kullandım ilaçla idare ediyorsn ama tamamen geçmiyor kilo alıyorsun vs vs bıraktım bnde
Aaa uzun zaman olmus:(( evet tamamen asla gecmiyo bence benim de oyle hicbi sey yokken bile bi anda her sey yolundayken panik atagim tutabiliyo artik bununla yasicam diyorum
Bnde bir sürü şey var ya sosyal fobi falan da var hayatm zehir oldu ne işe girebiliyorum ne evlilik yapabilirim
Uzuldum umarim atlatirsin cok zor cokkkkk
Amin inşallah 🙏
Pnaik atak geçiren arkadaşım vardı. Yine arkadaşları sayesinde kurtulma biraz direnç gostermen gerekiyor
Tam tersi bi karakter oldum, neyden korkuyorsam üzerine gittim
Sosyal fobım var benimde
Bnde de var o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?