İş yerinde bu tarz durumlara ne tepki verilmeli?

Arkadaşlar ben özel okulda çalışıyorum ingilizce öğretmeniyim anasınıfında geçen gün öğrencilerimin hepsi hastaydı sadece 2 öğrenci vardı. Yan sınıfında dersi ingilizceydi öğretmeni başka bir şey için görevlendirmişlerdi ancak iptal edip tamam git derse demişler neyse anasınıfına indim sadece iki öğrenci var yan sınıfta da 12 öğrenci var bana birleştirelim dediler tamam dedim birleştirdik çocukların başında dur biz kahvaltı edip 10 dk sonra gelirim dedi gelmediler ben de bu duruma çok bozuldum 3 gün önce merdivenden yuvarlandım sırf onlara yük olmamak için okula gitmeye devam ettim dizlerim vücudum mosmor neyse ben de bu durumu zümre başkanına ilettim çünkü moralim bozuldu hemen bana tavır almışlar şimdi niye söyledin biz sınıfa girdik çıktık ya diye geldiği de 5 dakika durdu sen git istersen dedim yok ben zaten çayın demlenmesini bekliyorum dedi dalga geçer gibi şimdi de topluca tavır almışlar bana karşı her şeyi şikayet eden tip olmuşum ya da yüzlerine evet diyip arkadan söyleniyormuşum siz bu planı kurduktan sonra yok hayır ben durmam mı diyim planı kurup beni sınıfa sokup kapıyı da kapatıp gidin arkasından konuştuğu öğretmenlerle kakara kikiri kahvaltısını etti resmen kız
İş yerinde bu tarz durumlara ne tepki verilmeli?