İşyerimde bir yöneticim var. İş ile alakalı bir şey için onu aradığımda ve soru sorduğumda o şöyle anlıyor bana yürü. Derdi neyse artık adam birde yeni nişanlı. Öyle bile başkalarının arkasında dolanıp duruyor. Genelde ne ararım ne sorarım mecburi olmadıkça bugünde bu durumu fark ettim. Rahatsızlik veriyor artık
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence uzak durmak lazım
Bu tür düşünceli insanlarla. fazla diyolog kurmanı istemem çünkü ileride bir sorun oluştuğunda iftirayla karşılaşa bilirsin
Zaten öyle biri oldu. Kadın ondan yaşça büyüktü. Kadın temizlikçi orada siliyor falan burada zaten birini gördümü şeyi kalkıyor direkt herkesin önünde birde. Ergen gibi kadın fark etmişmi bilmiyorum adam direkt akşam kovdu dedi hırsız. Halbuki öyle bir şey yapmamıştı
Bir de kadın ertesi gün gelip yalvarıp yakardı nafile
İşte maalesef bunlardan dolayı bu tür insanlarla fazla iletişimine girmemek gerekiyor umarım sizin için hayırlısı olur ve sizden uzak durur 🙏🙏
Elimden geldiğince uzak duruyorum oda bana bakıyor demek ki. Muhatap olmuyorum kendisiyle pek
Sizden karşılık bekliyordur bundan eminim sizin en ufacık bir kelimenizde sizinle daha yakın bir duruma gelmek isteyecektir kendi cizgini bozma umarım her şey gönlünce olur kendine iyi bak hayırlı işleriniz olsun 🙏🙏
Teşekkür ederim Öyle zaten o yüzden hiç muhatap olmuyorum zorunlu olmadıkça
Rica ediyorum kendinizi iyi bakın doğru olanı yapıyorsunuz 🙏🙏
Mesafeni koru. Güler yüzlü olma. Isi ilerletmeye kalkarsa mesafemizi koruyalım de
Adamın yüzüne hiç gülmedim
Hep soğuk davrandım uzak durdum. Ama ona rağmen bile küçük bir hareketi bile sanki ona ilgi duyduğumu zannediyor olması tuhaf
Hiç yüz bulamayınca oda gidip yerinde oturuyor
Dogrudur. Birsey derdimde niyetliyim 😅 Öyleleri cikiyor maalesef. Gerekirse sert yap
Yerinde otursun boş ver. Basa bela oyleleri
Kötü niyetli insan işte. Bugünde bunu fark ettim. Bir fatura soru sormam için abisi ona sor dedi aradım iki kere sordum. Aksama doğru gelmiş etrafımda sapık bakışlarla iş atıyor bana
Peki terslesen ne gibi şeyler olur
Rahatsız olduğunu dile getirsen
İşte adam arsanın mülkiyeti ona ait işyeri ona ait. Kime ne istese iftira atar gönderir. Şahsen şikâyetçi olamazmiyim gizliden
Kanıt gerekiyor. Abisinden korkmuyor mu? Hem bu ne işi?
Ne korkması kendi abisinin gözü önünde yapıyor zaten
Nasil bir aile yapıları var 😒 Mesafeyi aşarsa tokadı yapıştır işi de bırak istersen
Bilmiyorum ki. Benim duyduğum bir şey daha var. Evlerine gelen liseli küçük kızlar geliyormuş temizlik için onlara bile asılıyor düşün.
Yuh artık. Liseli kızın neyine asılıyor. Bunlarda hic mi terbiye ahlak ya da erdemli bir davranış yok anlamadım gitti
Ciddiyim anne ve babaları çok saklıyor bu durumu. Hatta tacize bile uğrayan varmış
Bide boyleleri var onune gelene yilisan
Bilmiyorum her hareketi farklı anlama getirmeleri tuhaf
Fiziksel bir durum yok sadece tavırları belli ediyor kendini
Belli bir pzosiyona gelipte altinda 3 5 kisi olunca yillarin ezikligini isiyle giderme yontemi. Ezik
Bencede o durum var ego işte. Ama bizim toplumun çoğu böyle. canım çok
Ne bilim adam sapık gibi. Kendi iş yerinde çalışanlara böyle davranması etik değil ki
Yani en azindan farkindasin. Uzak durman gerektigini biliyorsun
İşte bazı canım kızlar farkında bile değil bu tür insanların
Yalakalik tan o
Belkide
Herkes her seyi bilip isine geleni yapiyor.
Zaten kendinden büyük olmuş küçük olmuş umrunda değil. Direkt kaldırıyor şeyini. Birde kendi masasinda oturuyor öyle kalkmıyor kimse anlamasın diye. Birde sinirleniyor durup dururken kendim de farkettim bunu kaç kere. Sapık ruhlumu ne bilim
Sen bayadir farkindasin o zaman bu abazanin.
Devlet dairesi mi bu
İlk geldiğim de fark etmiştim. O yüzden uzak durdum hep.
Devlet değil özel sektör arsa mülkiyeti ve işyeri kendisinin. Ortağı falan yok
Parayla gelen sapikligi patronluk kilifina saklama durumu
O yüzden mi hiç tanımadığı biriyle direkt nişan yaptı birde kız ondan çok çok küçük yaşta arada 15 yıl fark var
Onu bulmuslar. Parada var diye kiz kabul etmistir. Keko mu bu
Kızın abisi bu herifin arkadaşı
Niye yurumuyon
Adamı nişan yapmadan önce reddetmiştim
Cinsellik mi
Zoruna gittiği halde ilgilenmedi tavırlarimdan anlamış olmalıki onu istemediğimi
Hayır cinsellik değil evlilik konusunda
Hmmm