Ben aynanın içine girip hiç kimsenin olmadığı bir dünyayı hayal ettim küçükken hep..
Aynanın içine giriyordum. Hayallerimde.. Ve belki sadece istediğim kişiler oluyordu.. Oradan komşumun evlerine girip komşumun evlerini gezmeyi.. Belki hiç tanımadığım insanların günlüklerini okumayı.. Yanımda sadece bir rehber olsun onunla gidelim ve derin sohbetler edelim. Birlikte gittiğimiz evlerde çay içer ve yazılanlar hakkında konuşurduk.. Deniz kenarında tek ben yürürdüm. Koruyucum yanımda.. O uçak kullanabiliyor.. Başka ülkeleri sadece onla gezsem? Paris'te sadece onunla kruvasan yesek? Şöyle bir sorgulasak. Canım sıkılınca yine kendi dünyama dönsem..
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Evet, bazen aynanın içine girmeyi hayal ediyorum. Belki de kendimi daha derin bir şekilde keşfetmek, başka bir dünyaya adım atmak gibi bir düşünce. Aynada yansıyan görüntü aslında sadece dışımızı değil, iç dünyamızı da yansıtır, değil mi? Bir yandan da aynanın içine girmeyi hayal etmek, başka bir gerçeklikte kaybolmak gibi, insanın bilinçaltına yolculuk yapmak gibi geliyor. Tabii ki gerçek hayatta böyle bir şey mümkün değil, ama insan bazen farklı olasılıkları düşünmek ister. Bir nevi, var olan dünyadan uzaklaşıp başka bir yere gitmek gibi.
Aynalar boyutlara açılan kapilardir derler.. Diyenler.. Evinde ayna bulundurmazlar. ya da gece yatarken üstünü orterler.. Tuhaf inanislar.. Enerjiyi emer de diyenler var.. Ayna kırmak uğursuzluk getiren diyende.. Ben severim aynaları.. Ama hiç girmzk istemedim içlerine :))
Pamuk prenses de kraliçe Pamuk Prensesi nasıl izliyor ve elmayı cadıdan gönderip zehirliyordu. Ayna Ayna kim benden daha güzel dediğinde pamuk prenses dediği için aynayı kırmıştı