Güzellik & Bakım Hiç aynalara küstünüz mü? haydilililili Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bazen kendimi çirkin hissettiğimde aynalara da küsüyorum. Hiç aynalara küstünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Küsmedim. 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aynaya çok bakan biri değilim ama bu ara daha az bakar oldum 0 1 Yorumla Cielos +1 yıl O zaman çirkinsin Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl 20 yıl aynalara küstüm, 5 yıldır kendimle barışıgim. 0 0 Yorumla
iremşen1995 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl of abi yine suratımı sivilce bastı aynaya bakmak istemiyorum yaa 0 5 Yorumla Cielos +1 yıl Ergensin hala o zaman Yorumla iremşen1995 +1 yıl yoo ergenlikte hiç çıkmazdı tam tersi Yorumla Cielos +1 yıl Kötü anlamda söylemedim ergenlik dönemin devam ediyor olabilir anlamında dedim Yorumla iremşen1995 +1 yıl he anladım bilmiyorum ki ya neden çıkıyor sürekli patlatıyorum yara oluyor sonra Yorumla Cielos +1 yıl Oynama yoksa cildinde iz bırakır Yorumla
nisaanl Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Yalniz aynaya degil kendine de kusuyorsun kendini sev yoksa baska seven olmaz 0 0 Yorumla
ilaydaaaanur Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Nasıl bakarsan öyle görürsün. 0 1 Yorumla Cielos +1 yıl En iyisi bu 👍 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Bazen kendimi görmek istemediğim zamanlar oluyor. 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Küsmedim.
Aynaya çok bakan biri değilim ama bu ara daha az bakar oldum
O zaman çirkinsin
20 yıl aynalara küstüm, 5 yıldır kendimle barışıgim.
of abi yine suratımı sivilce bastı aynaya bakmak istemiyorum yaa
Ergensin hala o zaman
yoo ergenlikte hiç çıkmazdı tam tersi
Kötü anlamda söylemedim ergenlik dönemin devam ediyor olabilir anlamında dedim
he anladım bilmiyorum ki ya neden çıkıyor sürekli patlatıyorum yara oluyor sonra
Oynama yoksa cildinde iz bırakır
Yalniz aynaya degil kendine de kusuyorsun kendini sev yoksa baska seven olmaz
Aynalara küsülür mü?
Nasıl bakarsan öyle görürsün.
En iyisi bu 👍
Bazen kendimi görmek istemediğim zamanlar oluyor.
Evet sıkça aramız limoni
Zaman zaman küsmüşlüğüm oldu :d
Hayiir kendimi surekli sevdim
Yaklaşık 2 aydır sanırım hiç aynaya bakmadım
Her zaman
Küsmedim
Yok.
hayır
Evet.
Çoktandır küstüm
YOk be
Şu an küsüm 😢