Kişilik & Karakter Biz sihirli bir peri olsak sizi neye dönüştürürdük söyleyelim mi? Princessax Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Bu soruda bu kez ben de bir prensi konuk ediyorum. Karşınızdaa : @AlmanPrens 𝓚𝓾̈𝓵𝓴𝓮𝓭𝓲𝓼𝓲'𝓷𝓲𝓷 𝓹𝓮𝓻𝓲𝓼𝓲 𝓸𝓷𝓾 𝓫𝓾̈𝔂𝓾̈𝓵𝓾̈ 𝓿𝓮 𝓰𝓾̈𝔃𝓮𝓵 𝓫𝓲𝓻 𝓹𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼 𝔂𝓪𝓹𝓽ı.. 𝓐𝓻𝓪𝓫𝓪𝔂ı 𝓫𝓪𝓵𝓴𝓪𝓫𝓪𝓰̆ı... 𝓕𝓪𝓻𝓮𝓵𝓮𝓻𝓲 𝓪𝓽 𝔂𝓪𝓹𝓽ı... #𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼𝓪𝔁 👸🏻#𝓐𝓵𝓶𝓪𝓷𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼 🤴🏻Hadi eğlenceye.. Biz sihirli bir peri olsak sizi neye dönüştürürdük söyleyelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Masallar ülkesi gibi.. ayy ne güzel olurdu olur söyleyin 2 1 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Şiir kitabı Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. söyleyin gelsin 2 1 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Porsche araba Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ah güzel soruymuş ksksjdjdjjsjsjsjjsjdjdHadi Eğlenceye her zaman varız 😎 1 1 Yorumla Princessax 1 yıl Seni kurbağaya dönüştürürüm.. Jzhahjaa Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ayy bir birinize bir birinize gidiyorum😂😂 iyice komsuculuk oynuyoruz elimde boş geldim ama artık af eyleyinSöyleyinbakalim😊 2 6 Yorumla Princessax 1 yıl Anka kuşu Yorumla AlmanPrens 1 yıl Hahah sende etiketle bir soru sorduğunda ksjsjsSeni hermonie yapardık biraz takılırdık sihir falan gezerdin Yorumla Ilerdearse 1 yıl Olur tabi sevdim bunu zaten pp deki kuşta anka😍 Yorumla Ilerdearse 1 yıl @AlmanPrens oda olur etiketlerim 😅 Yorumla Princessax 1 yıl 🥰😍. Yorumla Princessax 1 yıl Rica ederiz. 😊 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Söyleyin beni neye dönüştüreceksiniz, korktum biraz 🤭 2 2 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Makyaj masası Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunu da söyleyin bakalım 2 4 Yorumla Princessax 1 yıl Winston Churchill'e dönüş. Yorumla Winstonn75 1 yıl Dönüştüm gitti teşekkürlerr Yorumla AlmanPrens 1 yıl Hıgwart okulu Yorumla Winstonn75 1 yıl @AlmanPrens bizi bitirdin bee Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Söyleyin 2 5 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Pikachu elektriğini atardın sinirlenince ⚡️ Yorumla Princessax 1 yıl Doğa perisi. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Teşekkürler ikinize de 🌸 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla Princessax 1 yıl Rica ederiz beybim. Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Prens ve prenses yanıt verecek bu suale, o halde söyleyiniz, neye dönüştürürdünüz beni? 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Bülbül Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Söyleyin 😇 3 3 Yorumla Princessax 1 yıl Deniz kızı. Yorumla AlmanPrens 1 yıl Kedi 🐈 Yorumla MadamLila 1 yıl 😇 güzel Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Olur söyle 2 3 Yorumla Princessax 1 yıl Elf e dönüş. Yorumla curlyboyyy 1 yıl Olur skksks Yorumla AlmanPrens 1 yıl Dev Elif olsun Yorumla
Cizgifilmzamanı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Oluur 2 2 Yorumla Princessax 1 yıl Rapunzele dönüş. Yorumla AlmanPrens 1 yıl Cinderella Yorumla
-kum- Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. Olur 2 8 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Saat Yorumla -kum- 1 yıl @AlmanPrens 😂 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Kum saati sksks Yorumla Princessax 1 yıl Zaman tanrıçası. Yorumla AlmanPrens 1 yıl Tövbe tövbe ramazandayız 🙄 Yorumla Princessax 1 yıl Tanrıça dedim diye mi bunlar? Yorumla AlmanPrens 1 yıl Yanlış tabir oldu onu düzeltelim prenses 🌷 Yorumla Princessax 1 yıl 😄😁. Ramazan geçince ne yapcaz? Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Olur 1 3 Yorumla Princessax 1 yıl Uzak diyarlarda yaşayan ve çok zengin ve yakışıklı bir prense eş giden aynı zamanda cömert karakterli ve bilge bir prense eş giden bir prensese dönüşeceksin. Ve hep çok şanslı olacaksın. Yorumla isabella181919 1 yıl Ayyy ayy teşekkürler cansın ❤️🙏 Yorumla Princessax 1 yıl 😍 Sen de. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben dönüşüyorum beni bırakın 😅 2 2 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Seni deniz kızı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @AlmanPrens teşekkürler ☺️ Yorumla
SapıkKeşiş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Söyle banaağğğğğ 😂 2 5 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Naruto Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl @AlmanPrens ben naruto olursam önce konohayı sonra tüm dünyayı yıkarım 😂 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Hahhahahahah sasuke ona daha uygun Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl @AlmanPrens naruto ona yapılan zorbalığa direndi. Ben direnmezdim kötü karaktere dönüşürdüm 😂 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Sjjsshsjsjshshhs orochimaru ne derse o djsjjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Söyleyin :) 3 5 Yorumla AlmanPrens 1 yıl GorilKavgada güçlü olurdun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğru haha Yorumla Princessax 1 yıl Karanlık bir Lord Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürlerr 🙏🏻 Yorumla Princessax 1 yıl Ricalar. 😊 Yorumla
KINGAMAYALNIZ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl neye dönüştürülürdüm acaba 😅 1 5 Yorumla Princessax 1 yıl Krala dönüştürürüm. Yorumla KINGAMAYALNIZ 1 yıl Yaa böyle söyledin kraliçe yapmak geldi içimden seni. Nasıl olacak şimdi Yorumla Princessax 1 yıl Yapabilirsin. Yorumla KINGAMAYALNIZ 1 yıl O zaman kraliçemsin artık, seni kraliçe ilan ediyorum 🎉 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Kral charles Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olur söylebilirsiniz 💫 1 4 Yorumla Princessax 1 yıl Sonbahar Perisi. Yorumla Toval 1 yıl Teşekkürler tatlım 😊 Yorumla Princessax 1 yıl Ricalar fındık ağacım. Yorumla AlmanPrens 1 yıl Sen buz kraliçesi Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur buyur balım 1 6 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Power puff girl 4 üye olurdun çizgi filme Yorumla Selinaorselin 1 yıl @AlmanPrens oo sevdim sjsk Yorumla Princessax 1 yıl Winx Clup 'ta yeni üye ol. Adın Jüpia olsun. Yorumla Selinaorselin 1 yıl Hayır Selina olsun olmaz mı 😹 Yorumla Princessax 1 yıl Olsun aşk. Yorumla Selinaorselin 1 yıl 🦋 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Olur söyleyin.. 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Pegasus Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Tabi, merakla bekliyorum 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Kanarya Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl @AlmanPrens umarım sahibim bana iyi bakıyordur. 🤭 Yorumla
ZehirliSarmasik0 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı. Umarım sevdiğim bir şeye dönüşürüm😅😅 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Tom und jerrydeki tom Yorumla ZehirliSarmasik0 1 yıl @AlmanPrens haklıyken haksız durma düşmek😅😅 Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Pokemondaki Ash Yorumla Ayhan67 1 yıl Harry potter evrenine gönderseydiniz keşke ama o da olur 😅😅 Yorumla
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Soyleyın Euro adam da soylesın 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Yavru Ceylan Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Olur.. 2 1 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Sigara makinesi sjsjsj Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Söyleyin bakalım 🥰 2 2 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Panter Yorumla sarıdilber 1 yıl Panter miii ha hay en sevdiğim teşekkürler 🥰🙏 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur 2 2 Yorumla AlmanPrens 1 yıl 👑 taç Yorumla ladycurio 1 yıl 😇🙏 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur. 1 4 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Kırmız başlıklı kız Yorumla Princessax 1 yıl Su perisi.. Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Təşəkkür edərim beyefendi ve hanımefendi.💗 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Teşekkür biz ederiz hanfendi🌹🌷 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 2 Yorumla Princessax 1 yıl Periler diyarından bir Dev'e dönüşürsün. Yorumla AlmanPrens 1 yıl Gözlük 👓. … Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. soyle 1 2 Yorumla Princessax 1 yıl Anime kızına Yorumla AlmanPrens 1 yıl Şirine Yorumla
zeki38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 75% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Soyle yoksa ney 1 3 Yorumla Princessax 1 yıl Sihirbaza dönüş. Yorumla zeki38 1 yıl Hipnoz edebilirmisin Yorumla AlmanPrens 1 yıl Harry Potter Yorumla
Ksbağımlısıbomerang Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Buyur 1 3 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Bomerang Yorumla Princessax 1 yıl Mısır prensine dönüş. Yorumla Ksbağımlısıbomerang 1 yıl Mısır prensliğine adaylığimı koyuyorum ve istediğiniz herseyi gercekleştiriyorum secilirsem Yorumla
banu_yıldız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Söyle 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Çiçek bahçesi Yorumla banu_yıldız 1 yıl @AlmanPrens teşekkürler Yorumla
Bii_miteolojii0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Güzel soru söylee 1 3 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Thanksss…Tom and Jerry de ki jerry Yorumla Bii_miteolojii0 1 yıl Fare yani aşk olsun :D Yorumla AlmanPrens 1 yıl Haydaaa nsjsjsb Yorumla
T0LGA1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Evet lütfen 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Beyblade Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olur söyle.. 1 4 Yorumla AlmanPrens 1 yıl Aydede Yorumla ƊØLƲNÂƳ 1 yıl Olur olur onaylıyorum ✍🏼 Yorumla AlmanPrens 1 yıl https://images.app.goo.gl/VrzJnXBV21p15uX9A Yorumla ƊØLƲNÂƳ 1 yıl Teşekkürler 🌙 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Masallar ülkesi gibi.. ayy ne güzel olurdu olur söyleyin
Şiir kitabı
söyleyin gelsin
Porsche araba
Ah güzel soruymuş ksksjdjdjjsjsjsjjsjdjd
Hadi Eğlenceye her zaman varız 😎
Seni kurbağaya dönüştürürüm.. Jzhahjaa
Ayy bir birinize bir birinize gidiyorum😂😂 iyice komsuculuk oynuyoruz elimde boş geldim ama artık af eyleyin
Söyleyinbakalim😊
Anka kuşu
Hahah sende etiketle bir soru sorduğunda ksjsjs
Seni hermonie yapardık biraz takılırdık sihir falan gezerdin
Olur tabi sevdim bunu zaten pp deki kuşta anka😍
@AlmanPrens oda olur etiketlerim 😅
🥰😍.
Rica ederiz. 😊
Söyleyin beni neye dönüştüreceksiniz, korktum biraz 🤭
Makyaj masası
😂
Bunu da söyleyin bakalım
Winston Churchill'e dönüş.
Dönüştüm gitti teşekkürlerr
Hıgwart okulu
@AlmanPrens bizi bitirdin bee
Söyleyin
Pikachu elektriğini atardın sinirlenince ⚡️
Doğa perisi.
Teşekkürler ikinize de 🌸
Ben teşekkür ederim
Rica ederiz beybim.
Prens ve prenses yanıt verecek bu suale, o halde söyleyiniz, neye dönüştürürdünüz beni?
Bülbül
Söyleyin 😇
Deniz kızı.
Kedi 🐈
😇 güzel
Olur söyle
Elf e dönüş.
Olur skksks
Dev Elif olsun
Oluur
Rapunzele dönüş.
Cinderella
Olur
Saat
@AlmanPrens 😂
Kum saati sksks
Zaman tanrıçası.
Tövbe tövbe ramazandayız 🙄
Tanrıça dedim diye mi bunlar?
Yanlış tabir oldu onu düzeltelim prenses 🌷
😄😁. Ramazan geçince ne yapcaz?
Olur
Uzak diyarlarda yaşayan ve çok zengin ve yakışıklı bir prense eş giden aynı zamanda cömert karakterli ve bilge bir prense eş giden bir prensese dönüşeceksin. Ve hep çok şanslı olacaksın.
Ayyy ayy teşekkürler cansın ❤️🙏
😍 Sen de.
Ben dönüşüyorum beni bırakın 😅
Seni deniz kızı
@AlmanPrens teşekkürler ☺️
Söyle banaağğğğğ 😂
Naruto
@AlmanPrens ben naruto olursam önce konohayı sonra tüm dünyayı yıkarım 😂
Hahhahahahah sasuke ona daha uygun
@AlmanPrens naruto ona yapılan zorbalığa direndi. Ben direnmezdim kötü karaktere dönüşürdüm 😂
Sjjsshsjsjshshhs orochimaru ne derse o djsjjs
Söyleyin :)
Goril
Kavgada güçlü olurdun
Doğru haha
Karanlık bir Lord
Teşekkürlerr 🙏🏻
Ricalar. 😊
neye dönüştürülürdüm acaba 😅
Krala dönüştürürüm.
Yaa böyle söyledin kraliçe yapmak geldi içimden seni. Nasıl olacak şimdi
Yapabilirsin.
O zaman kraliçemsin artık, seni kraliçe ilan ediyorum 🎉
Kral charles
Olur söylebilirsiniz 💫
Sonbahar Perisi.
Teşekkürler tatlım 😊
Ricalar fındık ağacım.
Sen buz kraliçesi
Olur buyur balım
Power puff girl 4 üye olurdun çizgi filme
@AlmanPrens oo sevdim sjsk
Winx Clup 'ta yeni üye ol. Adın Jüpia olsun.
Hayır Selina olsun olmaz mı 😹
Olsun aşk.
🦋
Olur söyleyin..
Pegasus
Tabi, merakla bekliyorum
Kanarya
@AlmanPrens umarım sahibim bana iyi bakıyordur. 🤭
Umarım sevdiğim bir şeye dönüşürüm😅😅
Tom und jerrydeki tom
@AlmanPrens haklıyken haksız durma düşmek😅😅
Söyle
Pokemondaki Ash
Harry potter evrenine gönderseydiniz keşke ama o da olur 😅😅
Soyleyın Euro adam da soylesın
Yavru Ceylan
Olur..
Sigara makinesi sjsjsj
Söyleyin bakalım 🥰
Panter
Panter miii ha hay en sevdiğim teşekkürler 🥰🙏
Olur
👑 taç
😇🙏
Olur.
Kırmız başlıklı kız
Su perisi..
Təşəkkür edərim beyefendi ve hanımefendi.💗
Teşekkür biz ederiz hanfendi🌹🌷
Söyle bakalım
Periler diyarından bir Dev'e dönüşürsün.
Gözlük 👓.
…
soyle
Anime kızına
Şirine
Soyle yoksa ney
Sihirbaza dönüş.
Hipnoz edebilirmisin
Harry Potter
Buyur
Bomerang
Mısır prensine dönüş.
Mısır prensliğine adaylığimı koyuyorum ve istediğiniz herseyi gercekleştiriyorum secilirsem
Söyle
Çiçek bahçesi
@AlmanPrens teşekkürler
Güzel soru söylee
Thanksss…
Tom and Jerry de ki
jerry
Fare yani aşk olsun :D
Haydaaa nsjsjsb
Evet lütfen
Beyblade
Olur söyle..