+1 yılTabii ki erkek olurdum. Denemek istiyorum. Sonra geçmişe giderdim. Sonra Nefertiti yi görmek için Mısır'a ve firavunlara ve Amazon Ormanlarına giderdim. Hayallerime dokunmak isterdim. Hissedemediğim bir tomar kaybolmuş düşünceyi somut olarak görmek, hatirlamak istemediklerimi unutmak vbvb bir sürü şey aklıma geliyor.
02 Yorumla- +1 yıl
:)))
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBüyücü olsaydım durmadan insanları aşık ederdim bir birine :). En azından durmadan severlerdi bir birini ve hayatta belki bu kadar kavga ve savaş olmazdı. Onlara ebedi bir aşk büyüsü yapardım. Başka erkekler kadınlar yok. Sadece sadakat içeren büyüler yapardım. Ne güzel olurdu :).
03 Yorumla- +1 yıl
Hayat daha güzel olurdu :).
+1 yılBen büyücü olsaydım, yapmadığım büyü kalmazdı lan. Gider eğlencesine kızları baykuşa falan çevirirdim. Karabüyü kitapları ezberlerdim. Hogwarts’ta girmediğim yasak orman, sırlar odası falan kalmazdı. Troll’ü zindandan çıkarırdım. Şahgaga’yı kurban bayramında kesmeye falan kalkışırdım. Allah biliyoda yapmıyor tabi.
01 Yorumla
Kendime büyü yapar ölümsüz olurdum, hem "dünyaya kazık çakmış" olurdum hem de "varsayılan" kıyameti görüp bilim kurgu yazarlarıyla dalgamı geçerdim. Ölümsüz olduğumdan kuvvetle muhteme, kıyametten sonra da ADEM olup soyumu devam ettirdim :p
225 Yorumla- +1 yıl
eh azcık geçti işte :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
+1 yılAfrodizyak Büyüsü: Ne işe yaradığı açık zaten
Limonipi büyüsü: Yemeklerden sonra mide ekşimesi için
Şelaleçük büyüsü:Prostat sıkıntısından müzdarip abilerimize ;)
Götgöbeği büyüsü: forma girmek için
Entelabis büyüsü: entellikte level atlamak için
Amaç millete hizmet31 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece ben olsam gider aya yerleşir, kendi dertlerinizde boğulun l*n insancıklar diye dalga gecerdim. Arada bir de Ufo gönderip insanları korkuturdum. Herkes büyücü olsa bir b*k olmazdı bknz: Sen Aydınlatırsın Geceyi ;))
11 Yorumla Önce Savaşları sonlandırıdım. Sonra dini Kaldırıdım ki herkez eşit olsun din için insanlar birbirlerini öldürmesin.. Sonra parayı kaldırırdım insanlar ihtayaçları kadar yaşayıp ihtiyaçları kadar emek versin fitne fesat olmasın ütopya yani iyi olurdu bee :))
03 Yorumla- 42 Yorumla
Diğer konusunda 797 cevap paylaştı. etrafımdaki bütün sahtekarları kurbağaya çevirirdim ayırt etmek içinde sırtlarını değişik renklere boyardım çok yalancı düzenbaz olanlarıda ayaklarından bir yere bağlar yaşam alanını daraltırdım =D kurbağada olsa bir kurbağalık yapmasın diye
01 Yorumla
+1 yılVoldemort, Darth Vader gibi karanlık tarafa meyl eder, insanlara hayatı zindan ederdim. Kötülere bişi olmuyo nasılsa bu dünyada dimi. Karşıma da kimse çıkamazdı. Öyle Hayri Pıtırlar falan anca filmlerde oluyor.
01 YorumlaNecromancer olurdum kendime bir zombi ordusu oluşturup Türkiye'deki tüm hırsız huysuz müptezel kaçakçı terörist takımını İmralı Adası'na götürüp salardım. Orayada en güçlü Skeleton Warrior'larımı nöbetçi olarak dikerdim :)
111 Yorumla1) Birbirini sevipde kavuşamıyanları kavuştururdum
2) Dünyada barış yapardım
3) Ac ya da parasız ya da işsiz insan bırakmazdım
4) İnsanların icindeki kötülükleri yok ederdim
5) Ölümsüzlük yapardım :P
daha sayammı :D01 YorumlaDünyayı yeniden yaratırdım ama bu sefer hayvanları çok zeki yapardım insanları değil. Çünkü hayvanlar insanlardan daha ahlaklı ve daha adil.
09 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapay-seleksiyon. Bildiğin kımıl zararlılarına avada-kadavra büyüsü yapardım. İçimde bir Voldemort var desene :D
01 Yorumla Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Büyücü olmam büyü yapmak dinden çıkarır
Ama madem hayal kuruyoruz bütün dünyayı elegeçirmek adına bir büyü yapardım daha adaletli bir dünya için01 Yorumlabirbirinden hoşlanan ama açıklayamayan çiftleri bir şekilde bir araya getirirdim insanlar mutluysa bende mutuyum :)
03 YorumlaDiğer konusunda 344 cevap paylaştı. Ateistlerin karşısında türlü türlü numaralar yapıp "hadi bunu da açıklayın ateistler" derdim. Ölene kadar ortaya teori atarlardı.
01 YorumlaOnu alır başka bir r gezegene götururdum sevdiğim diğer insanları da orda mutlu yaşardık. BU DÜNYA CEKILMIYOR
01 YorumlaEmeksiz elde edilen şey çok da haz vermeyecektir kazanı kaynattığımıza değmez
13 Yorumla
+1 yıl"işsazı issinin issassız " ı kullanarak işsizliği yok ederdim :D
13 Yorumla- +1 yıl
Hemen açıklayayım: genel olarak çok bilinen bir sözdür çıkış kaynağı: m.youtube.com/watch
Örnek kullanım alanları: galeri12.uludagsozluk.com/.../...apsler_599000.jpg
https://i.capsspot.com/s/4/7/212459.jpg
Ve bunlar gibi bir çok caps'e konu olmuştur
+1 yılBirkac tane kamyom kumu altin yapardim sannedersem oda 3 kamyon para yapar yasamimi gezerek gecirirdim
01 Yorumla
+1 yıl5 büyük elementi kullanmak isterdim o zaman ölümsüz olurdum zaten :D ( Ateş, su , toprak, hava ve tahta :D)
019 Yorumla- +1 yıl
bunları zaten büyücü iken yapabiliyorum canım gerçekten bunları yapabilsem o zaman bütün büyücülerin taaa :D
- +1 yıl
:)?
- +1 yıl
bak bence yanlış anlaşıldık sayın büyücü @Feyza02 bende bu güçler varken zaten ölümsüzüm herhangi bir güç kullanmama gerek yok manasında düşünerek yazdım ama sanırım düşündüğümü yazıya aktaramadım :D
- +1 yıl
beni ve yorumumu aydınlattınız için teşekkür ederim sayın büyücü :D
- +1 yıl
bir ara güzel bir barbekü yapmayı düşünüyorum siz de katılır mıydınız afroditin güzellik sırları hakkında konuşuruz :D
- +1 yıl
tabi sayın büyücü lokman ekimin bulmuş olduğu ölümsüzlüğün şifresini bulmaya çok yaklaştım ve bu partide de son deneyimi gerçekleştirecek ve hizmetinize sunacağım dan şüpheniz olmasın :D
- +1 yıl
Lokman Hekim bir Üstat şimdi onu anmadan olmaz o ki 5 elemetin bile sahibi olamadan yaradanın izni ile ölümsüzlügün sırrına ulaşmış ve kötü amaçlara ulaşmaması içi tekrar yok etmiştir. o yüzden kendisini saygı ile anıyorum BÜYÜKSÜN USTAAA :D
- +1 yıl
Estağfurullah büyücü bizler her ne olursak olalım gerek simyacı gerek büyücü atalarımızın bizlere bıraktığı bu güzel dünyayı daha yaşanır ve daha saygılı bir halde getirmek bizim görevimiz :D
- +1 yıl
sizi ağlamak istemezdim büyücü ama ben bir anda öyle bir duygu hissene kapılınca sizinle de paylaşmak istedim :)
- Diğer konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılOoooow çita anında yükseldi :D hayatımdaki olumsuzlukları düzeltirdim diye yazayım düşüncesiyle soruya dokundum, sonra ne olumsuzluğu be diye aklımda çok cin fikirler ard Arda sıralanmaya başladı :D
11 Yorumla dünya nın çekirdeğini patlatır ve bütün insanları öldürür düm. böylelikle kimse acı çekmezdi
05 Yorumla
+1 yılgazman icat ederdim dünyaya adaleti eşitliği getirsin diye iyilerin dostu kötülerin düşmanı gazman... :D
07 Yorumla- +1 yıl
aa :) sen tanımıomusun onu bekle fotosunu koyacam
- +1 yıl
evet ta kendisi :) videolarını izle eminim gülümseteceğine
Kitaplardaki konuları beynime sokardım. Zira anatomiden çok muzdaribim :(
01 Yorumla
+1 yılMutluluk Büyüsü yapardım.. herkesin ihtiyacı var cunku buna.
01 YorumlaZamanı geriye sarar ve Hz. Adem'in henüz yemediği elmayı yok ederdim ^^
05 Yorumla- +1 yıl
Bu dünyada henüz kendi kalbim kadar temiz kalbe sahip bir insan bulamadım, düşünsene bu dünya hayatı olmayacaktı ne kötü insanlar olacaktı ne de insanın nefsi olacaktı herkesin birbirine sevgi gösterdiği iyi davrandığı bir hayatı kim istemez ama buna da şükür Allah bir can vermişya bize :)
- +1 yıl
Yani tamam biraz yapmış olabilirim yalan yok :D Ama gerçekten yapım gereği çok duygusal ve temiz kalpli bir insanım tanısan böyle düşünürdün. Eskiden bunu söyleyemezdim utanırdım ama şimdi kendime bile bir başkasıymış gibi baktığımdan rahat rahat söyleyebiliyorum sanırım çok büyük bir karmaşa yaşıyorum aşk çok fena bir şey oy oy :D
ilk yapacağım şey hafızami silip 10yasima geri dönmek
03 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkes eşit olsun. Adalet hak olsun. Kimse aç kalmasın ben motorla pistte ne kadar zevk alıyorsam ereksiyon durumuna gelecek kadar zevk alsın insanlar. Acı tat bela olmasın.
01 YorumlaDiğer konusunda 472 cevap paylaştı. o zaman kesin beni tanırdın dünyayı yerinden oynatırdım zuuhhaaahahaaa
01 Yorumla
+1 yılPortgas D. ACE tam benim gibi bir tip ya :D Evet anime izliyorum :D
01 YorumlaJensen acklesin kopyasını yapardım
Adam evli sonuçta bozmayalım310 Yorumla- +1 yıl
asdsdasa
- +1 yıl
Bu iyiydi :D
- +1 yıl
cok düşüncelisin <3 sdsdsd
- +1 yıl
cok tatlısın <3 :(
- +1 yıl
huyum kurusun :(
- +1 yıl
ney kalsın anlamadım :/
- +1 yıl
hee tamam <3
sen bide cocuklugumu görsen :( - +1 yıl
müsait bir gün :(
Büyüden ve büyücüden Allah a sığınırım onlar müşriktir ve cehennem ehlidirler
03 Yorumlakendimi sirin babaya cevirirdim. zaten tip kRakter benziyor. sadece kirmizi don baslik. bir kac da sirin:)
017 Yorumla
+1 yılHer türlü büyüyü yapardım ben, elimden her iş gelir asdsgdg
02 Yorumla- +1 yıl
:DDD
Sevgilimin gozunu kor ederdim benden baska hic kimseyi gormesin zaten oylede :D
116 Yorumla
+1 yılYa bu sorunun karşıma zırt pırt çıkmasını engellerdim. ya da komple kökten silerdim :)
013 Yorumla- +1 yıl
Hayır yaa ben kötülemiyorum sorunu :) Çok tutuldu soru ne zaman canlı yayını tıklasam hep güncel en tepelerde. Başka soru bakayım diyorum aşağılara iniyorum hala senin sorun. Sorma bir daha böyle sorular arkdş :) Can çekişen soruların önünü açmak lazım dimi
- +1 yıl
Ucu açık cümleler yazmak benim işim :) bir nevi kişilik testi yapıyorum yazdıım kişye :)
- +1 yıl
Verdiğim cevabı yanlış anlamana yani seni kızdıracak bir cevap olmasına rağmen çok düzgün hatta espirili bir dille cevap verdin. Uyumlu, yapıcı, kalp kırmayı sevmeyen birisin. Cevabın sıkıntılı bir cevap olduğunu bildiğin halde pardon demen ayrı bir incelik alçak gönüllüsün :) ama pohpohlanmayıda sevmiyor değilsin. Şimdilik bu kadar bayan meraklı :)
- +1 yıl
Sana zeki oldugunu söylemişlermiydi daha önce :)))
- +1 yıl
Bu cevaptan sonra sence ilk olmak ne kadar mutlu eder beni :))
- +1 yıl
Çok Zalimsin :)))
+1 yılDubai yerleşir oradaki herkesi kovar ve oraya dünyadaki en güzel kızları getirip 500.000 tane falan yeter:) tek erkek ben:) çalışma yok bütün gün kızlar beni eğlendirir bana hizmet eder gel keyfim gel:) :)
07 Yorumla- +1 yıl
ben kral olurum aralarından bir kraliçe seçersem:) diğerlerine haksızlık olur her gün başka biri kraliçem olurdu:) adaleti sağlamak lazım değil mi:)
- +1 yıl
:) :) ama büyü gücüm yok onun için tek kraliçe olacak o da neredeyse bulamadık bi:)
- +1 yıl
ama o kızında tek kralı ben olcam bu devirdeki kızlara güven olmuyor çoğu şeytan:) nasıl bulcam çok zor işim evde kalcam bu gidişle:)
bir büyüc olsam doğayı uyandırır ağaçlarla konuşurdum
01 Yorumlabir büyücü olsam okyanusların altından köprü yapar okyanusların derinlerinde ev yapar orda yaşardım
01 Yorumla
+1 yılBiraz fantastik düşünseydim mesela senin adını feyza02 değilde feyzo02 diye düşünürdüm heraldeee. d. d
06 Yorumla- +1 yıl
fantastiklikten 4 köşe olduk:D
- +1 yıl
tabi yaaaa :D
- +1 yıl
:D:D:D:D
büyük düşünmek gerekir küçük işler olarak ta yapıcaklarım var mesela ajdar , öcalan ve israili maymun yapardım
06 Yorumla- Diğer konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılönce bu soruyu sordugun için seni yanıma getirirdim sonra da agzına yüzüne kürekle yanaşırdım nasıl ama :))
015 Yorumla- +1 yıl
bişey yok canım canım biraz sıkkın ondan moralim yerine gelsin diye şakasına takıldım
- +1 yıl
moarli getiremedik daha
- +1 yıl
bir bilsem o kadar ankaranın yagmurunda yürüdüm yok
- +1 yıl
düzelirmi acaba
- +1 yıl
demek o kadar kısa sürüyo
- +1 yıl
benimkisi yılllar sürmüş demek
- +1 yıl
yok bu gidişlede geçmiyecek
geleceğimin önündeki tüm taşları yok ederdim sonrası rahat ha bide hoşlandığım çocuğu kendime bağlardım sonra keyifler misss :D
02 Yorumla
+1 yıloturduğum şehirdeki herkesi ama herkesi yok ederdim ve şehre girememeleri için bir kalkan oluştururdum. o kadar nefret ettim insanlardan!
03 Yorumla- +1 yıl
dışarıdan gelen olmasın diye. biraz huzur istiyorum yaa..
+1 yıl2 priest 2 de buffer yaratırdım meclise yürürdüm arkama bakmazdım priestler sağlam olacak ama
00 Yorumla
+1 yılInsan katliamlarını durdurur fakirleri zengin, zenginleri iyi insanlar yapardım
01 YorumlaInsanların kötülerini yok ederdim ( 6 milyar) yeryüzü sessizleşirdi
03 YorumlaYaşantımız o kadar sahteki her olumsuzluğun sonucu bu... Herşeyi gerçeğine dönüştürürdüm...
02 Yorumlabir daha şirk koşmamak için kendimi büyük güçlerimden mahrum edecek bir büyü yapardım :D
17 Yorumlakadınların konuşma yeteneğini elinden alırdım, ya da büyük bir kısmını alırdım
11 YorumlaKendimi görünmez yapar. Otobüse akbil basmadan binerdim. Benim kafada bu kadar çalışıyo napıyım :D
11 Yorumla- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılAy bilemedim şimdi :D Colin O'Donoghue'yu kendime aşık ederdim. Kısa yoldan mutluluk :)
15 Yorumla- +1 yıl
Yalan mı arkadaşım :D O adama bassam nikahı ömür boyu ağlamam :D
- +1 yıl
Ciğerini bilirim ben onun çok efendi çocuk :D
beni terkeden sevgilimn köpek gbi pişman olmasını sağlardm ilk iş :D
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacagım sey direk
https://i.hizliresim.com/dqkmWQ.jpg22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOk lo)))
sınırı bozan herkesı turlu turlu hayvanlara cevırırım dım
:D01 Yorumlaevdeki halılardan birine büyü yapar uzayda heryerde gezerdim;))
017 Yorumla
+1 yılDünyada eşi benzeri olmayan yakısıklı bir yüze sahip olurdum ve milyonlarca paraya huuu hayali bile güzel ) o LA la
01 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılaşık oldugum kızın yalan söylememesini , söz dinlemesini ve aldatmamasını saglardım.. ama yapamıyoruz işte. anca ayrılabiliyoruz.
01 Yorumla
+1 yılşu an Fahriye Evcen'i kendime aşık edecek büyü yapardım. Evim Sensin i izledim ve aşık oldum ona :D
03 Yorumla- +1 yıl
sen bir de bana sor :D
filmi izledim ve hala müziği tekrar tekrar dinliyorum.
filmde çok hoş oynamış
Sonunda cadılığımı kullanacağım bir alan çıktı. Nihahaha iyi şeyler yapmazdım. 😈
01 YorumlaSıçtığım boku altın yapardım :) Millet bokumu yesin diye :)
03 YorumlaGökten dostluk yağdırırdım kimse kimseye düşman olmazdı.
01 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat