Hatalarımın sonucu olarak i*tiharı tercih ettim. Haftalarca düşündüm, dışarıda kaldım. Son çarem vardır dedim, olmadı. Tükendim. Öyle bir şey söyleyin ki i*tihardan anında vazgeçeyim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allaha sığın. Allaha firar et. Seccadeye kapan anlat derdini tek çare Allahtir emin ol Allah kendi kapısından başka kapıda çare bulmaya çalışırken görürse kulunu darılırmış kuluna ve kulun o aradığı başka kapıda öyle bi çarparmiski yüzüne tabi bu bi yandan Allahin kapısından başka kapımız olmadığını bilmek içinde bi hakikat.
Yaptım, ama yok
İşte bu ümitsizlik çok kötü sakin sakin ümitsizliğe dusme
Ya düşünsene bizi 24 saat dinleyecek bi rabbimiz var yeterki biz kapına gidelim istiyor hz yunus duası var biliyor musun " la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin " bak bunu kalpten samimiyetle bol bol oku
Birde Allah ust üste geceleri rızası için kalkan bi derdi olduğu için gece kalkıp 2 rekatta olsa namaz kılan kulunu dertten mutlaka kurtarirmis ( teveccüh namazı) sabah namazının sünneti gibi
Bak hemen sonuç almasan bile bunlar seni manevi olarak huzura Ermene vesile olacaktır elbet Allah sabredenlerle beraberdir bunuda sakin unutma
İntihara meyledersen ahiretini yakarsın bu hayat sana ahiretini güzelleştirmek için bi fırsat olarak verildi bunlar imtihan hem imtihanı ağır olanın imanı kuvvetli olurmuş sakin sakin yapma değmez gerçekten değmez bu senin kurtuluşun için bi imtihandır belki Allah sevdiği kuluna imtihan verir
Hem bu saatte şu an benim sana bunları söylemem Allahin bi hikmeti nasip yani tevafuk bunları dusun lütfen şeytanın seni kandırmasına izin verme lütfen 🥺
Korkumda bu zaten. Ahiret, sonsuz cehennem. Ama olmaz, dayanamıyorum
Bak işte şeytan burada devreye giriyor ya yaralarını saracak rabbin var ser seccadeni ağla içini dök manevi olarak rahatlarsın kuranı kerim biliyorsan aç oku ama yeterki Allahı kendine dost olarak gör
Günlerdir yaptım, ama sonunda bu noktaya geldim
Bence tam şu an git abdest al şer seccadeni kapan secdeye ağla içini dök allaha
Benim için dua et lütfen, yalvarıyorum
Allah gönlündekini verecek ve seni hoşnut kılacaktır elbet ayet bu sana burada Allaha sığınıp güzel bi sabredip şeytanın vesveselrine kanmamak düşüyor
Ettim Allahim kalbine ferahlık versin ve derlerini hayırla gidersin
Maneviyat olarak yüksek olan dinlediğim çok güzel sohbet videoları var dinlemek istersen sana atabilirim iyi gelir Allahin izni ile
Lütfen gönder
https://youtu.be/hziMTFfUbXE?si=qB8nrI9cK9iZ3GHZ
youtube.com/shorts/Ui5S2_-onBA?si=cLtj0jeuAyxaYiLd
https://youtu.be/xxIveucEUXI?si=OxNnxYjTLWNo15R0
https://youtu.be/mqabOk1678A?si=v5PIfW6EEGgHrs6Q
Her insan ağır imtihanlardan geçebilir bu Allahin sana bi sınavı Allahim kalbine tesir eylesin sohbetleri 🌸
Elinde olan tek şey hayatın, onu da başkaları için harcamak çok şaşma.
Başkaları için harcamıyorum. Asıl kendi hatalarım yüzünden bu yolu tercih ediyorum çünkü dayanacak gücüm kalmadı
Hataysa da senin hatan. Günahsa da senin günahın. Aradan zaman geçince fark ediyorsun aslında hata diye bir. şey yok. Öyle olması gerekiyordu ve oldu. Geçmişi düzeltemezsin ama geleceği inşaa için her gün Bi tuğla koyabilirsin.
Büyük bir borç batağına battım ve tüm ailemi de kendimi de rezil rüsva ettim. Ne gidecek yerim kaldı ne de cebim de para. Tükendim yani. Sence?
Borç bu ödenir, herkes kendi rezilliğine baksın. Çok büyük Borç bile olsa uzun zaman da alsa ödenir elbette. Olayların sıcaklığıyla kötü düşünme eğilimindesin. Ama hiç bir para candan kıymetli değil
Ailem için öyle değil maalesef
Ailen de konuşur konuşur susar. Gir Bi işe başla bir yerden hayata
Denedim, ama sonuç hep olumsuz oldu
Kadın sığınma evine git
Ne yasasında bu hale geldin
Büyük bir borç batağına battım ve tüm ailemi de kendimi de rezil rüsva ettim. Ne gidecek yerim kaldı ne de cebim de para. Tükendim yani
Para bir şekilde kazanılır bu yüzden kıymetli olan hayatından vazgeçme
Neden gidecek yerin yok ailenin yanında degilmisin
Hayır
Peki nasıl hayatını surduruyorsun
2 hafta önce son param ile bir otele geldim, o da tükendi. Artık tamamen bitti
Sanırım ailenin yanına dönmek ihtimal dışı peki bir süre sana yardım edecek bir arkadaşın falan yokmu ya da yatılı işler var oralarda şansını denesen
Durum çok farklı, bunların hiçbiri çözüm değil, durum ciddi
Tam olarak anlatırsan anlarım çok az bilgi veriyorsun
Burada yazamam, tanıyor birçok kişi