Bekleyip sakinleşmek mi, topu tüfeği kapıp ortalığı duman etmek mi, ya da senin kendine özel başka yöntemin mi var?

Bekleyip sakinleşmek mi, topu tüfeği kapıp ortalığı duman etmek mi, ya da senin kendine özel başka yöntemin mi var?
Genelde önce boncuk boncuk ağlıyorum sonra bir silkelenirim , kendi kabuğuma cekilir sakin kafa düşünürüm , hiç bir zaman sorun odaklı değil çözüm odaklı bir insan oldum neler yapabileceğimi planlarım iyice düşünüp tartmadan da hamle yapmam haksız olduğum bir davada da kendimi öne atmam zaten
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Ricalar efendim :)
İlk önce durup derin derin nefes alıp en ince detayına kadar düşünmek ve gerektiğinde araştırmak, tecrübeli güvenilir kişilere danışmak benim kendimce en iyi yöntemimdir.
Cevap
4Cevap
tabi ki de sorunların üstüne giderek
Değişiyor bazen sinir krizleri, bazen konuşarak çözme, bazen ağlama, ama genelde çözüm odaklı düşünerek hareket etmek oluyor.
Duruma göre değişir. Bazen sessizlik top tüfekten etkilidir. Bazense tek çare top tüfektir.
Sorun varsa ben kaçar
Daha büyük sorunlar çıkarıp kaos ortamı oluşturmak. İnsan stres altındayken daha çözüm odaklı oluyor.
Sorunun ne olduğuna bakarım bide kendime bakarım doğru olanı yapmaya çalışırım olmuyorsa içinden geçerim iyice sorun olsun yoksa rahat edemem
Sevgi ile yaklaşmak
Konuşmak, yeri gelince de susmak.
konuşarak her şey cozulebilir
Yok etmek 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar