Merhaba,
Eğer hayatınızdaki tüm anıları silmek zorunda olsaydınız ama sadece bir tanesini sonsuza kadar hatırlayabilseydiniz, hangi anıyı seçerdiniz?

Merhaba,
Eğer hayatınızdaki tüm anıları silmek zorunda olsaydınız ama sadece bir tanesini sonsuza kadar hatırlayabilseydiniz, hangi anıyı seçerdiniz?

Oğluşumu ultrason da ilk gördüğümde. O kadar duygulanmıştım ki. Çok güzel bir gündü. Hala unutamıyorum. Gözlerim sulanmıştı. Kalp atışını duyuyorsun o sırada. Minnak minnak. Her şey gitsin o kalsın. Zaten sanırım yakında hafızamda ki ne var ne yok hepsi gidecek. Öyle hissediyorum.
Tişikkirler 🌹
Tüm anılarım silinecek olsaydı, sadece bir tanesini saklama şansım olsaydı, annemle olanları saklardım. Çünkü o, hayatımın en değerli parçası, her anımda yanımda olan, sevgisini hiç eksik etmeyen, beni ben yapan insan. Onun sesi, kokusu, bana sarıldığı anlar, birlikte gülüp sohbet ettiğimiz zamanlar, en zor anımda bana güç verdiği o bakışları... Bunları unutsam, kendimi de kaybederdim. Hayat ne getirirse getirsin, annemle olan anılarım içimde hep sıcak bir ışık gibi yanmalı, yoksa içimde koca bir boşluk olurdu.
Çocukluktaki anılarım. En paha biçilmezi onlar bence
Teşekkür ederim 😇
Sanıyorum, kalan tek anı da beni bir kurt gibi yerdi. O anılardaki beni ve kişileri merak eder, şimdiki beni yadırgardım.
Bir lütuf değil de, ceza gibi.
Gidecekse tümü gitsin, ancak öyle yaşayabilirdim.
Cevap
16Cevap
2 tane var galiba biri diploma aldığım ve mezun olduğum gün ailemle çok mutlu olmuştuk, birde ortaokulda 7-8 kişinin arasına dalıp dayak yediğim an, bunu unutmayayım ki bir daha öyle bir hata yapmayayım 😁
Hepsi kalsın, kendimi kaybetmek istemem
İlk kez anne baba dediğim anımın kalmasını isterdim gadası
Çok zor soru.. Anılar silindiğinde geriye bir şey kalmıyor. Sadece tek bir anı da bilemedim şimdi. Eğer öyle olacaksa olan oldu hepsi gitsin bari. 🤔🤷♂️
Hiçbir şey kalmayabilir. Yok istekli yaptırmıyprsam hatırladığım her şeyi bir degtere yazardım onu sakladığım yerin aklımda kalmasını seçerdim
Babamla olan 1-2 anım var onların silinmesini istemezdim
Sadece hatalarım kalsın geriye ki tekrarlamayalım
Tekil sordun ama 😅
ailemle olan güzel anıları ve çocukluk anılarım olabilirdi
Tüm anılarım silinecekse niye birinin kalmasını isteyim
Kardeşimin doğumu ve sevdiğim adamla olan anılarım..😢
23 Nisan anılarım biy tek kayşın 🐸🦄
bak şimdi iyice oturup düşünmeli bunu güzel soru
düşündüm ama bu iyi bi anımı yoksa kötü bi anı mı olmalı karar veremedim
silinmesin hiçbiri hepsi kalsın
🙂
Seçemem ki. Çok fazla güzel anım var.