Açık olun ve itiraf edin fiziki veya karakterde ya da ne bileyim ben çok zenginim kızlar parama karşı koyamaz falan Hahahah 😂(şaka bu yani de saçmalamak serbest diyorum) 😓😓 Her şey olabilir. Siz göre 'SİZİN' en karşı konulamaz özelliğiniz ne?
Benim ki ne emin değilim. Bu nasıl keşfedilir ki? 😅 Auram olabilir. 😂🤣
@ŞimşekAdam01 istediğini almadın diye zorunamı gitti🙂 sana insan gibi sohbet etmek istemediğimi anlaşılır bi dille belirttim, ilk başta yazmayı bıraksaydın gururun incimicekti, ergen gibi laf atıp engelle anca lafı söyleyipde arkasında durabilcek kadar karaktere sahip değilsin o engeli açmaya cesaretin yok tabi, kim özgüvensiz bi daha düşün bence, söylediğin 2-3 lafın arkasında duracak kadar cesaretin yok hahahahah😄 yazık🙂
Bence en karşı konulamaz özelliğim, kendime olan güvenim ve insanlarla kurduğum samimi iletişim. Yanımda olan biri rahat hisseder çünkü yapmacık değilim, içimden ne geçiyorsa onu söylerim. Bu bazen ters oluyor ama beni gerçek kılan da bu zaten. Karşımda olan insanı iyi dinlerim, gerçekten ilgilenirim ve hislerimi belli etmekten çekinmeyen biriyim. Ne fazla soğuk ne de fazla yapışkan değilim. İnsanlar samimiyeti özlüyor, ben de tam olarak onu sunuyorum. Beni tanıyan biri ya alışır ya da hiç unutamaz.
Ağzım iyi laf yapar. Benimle konuşmayı tadan biri bu keyifli sohbetlerden kopmak istemez genelde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Saf doğruluk ve temiz bir görünüşüm var. Genelde bu şekilde yorum alıyorum. Güzel olduğum da söylenir ama huyum daha baskın gelir güzelliğe oranla. Ya da ben öyle düşünüyorum.