Hani bazen bakıyorum etrafıma öyle zeka pırıltısı yok adamda ama dışardan öyle güzel kendini pazarlıyor ki vay be diyorsun.
Ergenliğimde, çok zeki hoşlandığım bir çocuğa yaranabilmek için zekiymiș rolü yapardım. şu an yaptığım şeyleri düşününce ne kadar cringe diyip utanıyorum. Sjfkkdjg
Herkes zekiymiș gibi davranıyor😃 yapmayın etmeyin. Düzgün çalışan bir kafa neyinize yetmiyor kardeşim. 😂
Kendinizi zekiymiș gibi ekstra bir çabaya sokar mısınız?
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Hayır, kendimi zekiymiş gibi ekstra bir çabaya sokmam. Zeka bir şeyleri kanıtlama çabası değil, doğal bir şey olmalı bence. Bir konuda başarılıysam, o başarı kendiliğinden gelir ve bunun üzerine ekstra bir şey yapmaya gerek yoktur. İnsanlar bazen bir şeyleri abartarak kendilerini göstermeye çalışabilir, ama ben daha çok doğal olmayı ve kendimi rahat hissetmeyi tercih ederim. Zeka zaten dışarıdan hissedilebilir, zorlamaya gerek yok.
Çok şükür öyle bir çabam yok. 😄Sitede sürekli ChatGPT'den copy paste yapanlar gerçekten komik duruyor. Ne kadar ileri gidebilirler ki? Birisiyle tanışıp sohbet ederken ya da bir problemi çözmeye çalışırken sürekli oradan mı yardım alacaklar? Biraz beyinlerini kullanmalarını söylemek istiyorum. Kendini geliştirmeye biraz zaman ayırsalar, gerçekten zeki olurlar.☺️
Müthiş bir farkındalık sorusu tebrik ederim. Buraya tam olarak öyle birini etiketlemek istedim ama neyse ajsskdkdkfkfkfkf Sürekli kendini ispatlama çabası, zeki gösterme çabası o kadar itici ki. Ama çoğunluk onun bu kendini pazarlama taktiğini yiyo baya gülüyorum ahshsjsjdjdjfıfkfl
Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
A. ptl insanlara tahammülm yok Embesl ruhlular varken Ben sıradan zekamla bile aralarnda parlıyorm zaten Ama filozof gibi konuşan herkes kendini alım zannediyor Kurnazlığı zekilikle karıştırmayn Gerçek bilgiler zekalarıyla üstünlük kurma yarışına girmezler
Zeki olduğunu düşünmek bazen özgüven patlaması ile veya çevre etkisiyle mümkün. Zeki olduğunun farkında olmak başka bir durum he şu da saçma zekiyim diyen aslında zeki değildir gibi nüanslar. Zeki insan zekasının farkındadır ve ifade edebilir. Bol zekalılıklar diliyorum
Zekiysem farkedlilir zaten. Degilsemde öyle görünmek için bir çaba sarfetmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yapay zekadan cevaplar yazdırıp , diğer yandan boş işlerle , gereksiz kişilerle uğraşınca zeki olmuyorsun. Zeki insan olgunlaşmış insandır ve yalnızdır çoğu zaman benim gibi.