Dürüst olalım lütfen, bir yabancı gözünden bakıp anlatın kısaca. Neden arkadaşsınız hâlâ?

Soğuk gelen insanlarla pek buluşmamak lazım gibi. Sahi sen yakın arkadaşlarınla mı buluşursun arkadaşlarınla mı?
Dürüst olalım lütfen, bir yabancı gözünden bakıp anlatın kısaca. Neden arkadaşsınız hâlâ?

Soğuk gelen insanlarla pek buluşmamak lazım gibi. Sahi sen yakın arkadaşlarınla mı buluşursun arkadaşlarınla mı?
Ortak noktaları her biriyle ayrı bir benliğimle bağ kuruyor oluşum, olduğu için çok ilginç. Biri çok sakin ve dinleyici, biri çok uçarı ve çılgın, biri çok eğlenceli ve komik, biri çok kültürlü ve deneyimlere açık, biri konuşkan ve açık fikirli.
Her birinden aldığım doyum farklı ve onlarla bağlanan ben kendimden bir parçayı bağlıyorum gibi. O yüzden her biri çok ayrı ruhlar.
Hepsini tek bir çerçevede toplayabilmek büyük bir güç ister 🧚♀️✨ Neyse ki renk bahçesi gibi ruhun da
O zaman yeni mahlasın bu olsuun 🥹 teşekkür ederim yıldız çiçeğim 🧚♀️✨
Yakın arkadaş, sadece eğlenceli anlarda değil, en dibe vurduğumda da yanımda olandır. Beni ben olduğum için seven, yanlış yaptığımda yüzüme söyleyen ama arkamdan konuşmayan insandır. Sessizlikte bile rahatsızlık hissettirmeyen, mesafe girse bile samimiyetini kaybetmeyendir. Hayat bazen dağılır, ben bazen dağılırım ama o, o dağılmış halimi bile sever.
Dostluğunuza bereket 🤌🐣
En yakın arkadaşım bana çok benzer. Merhametli, güler yüzlü, enerjik ve çocuk ruhlu, manevî değerlere önem veren, sohbeti şifa ve halden anlayan.. O yüzden de çevresinde de sevilen, güvenilen birisi..
Yakin arkadaslarim var hepsinin karakteri değişik çoğu kavgacı tipler tabi bende soğuk umursamaz tipim. yani birbirimizi bulmuşuz ve onları seviyorum 😂
Cevap
2Cevap
hiç arkadaşım yok maalesef
Çok aşırı konuşkan ama komik ve samimi :D
Ben insan oldukalrindan süpheliyim
Umursamaz insanlar
Benim gibi kırık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?