Aileden hicbir sey gormedim, okulda herkes zorbaydi bana karsi.
Ne ders calisabildim ne ozguvenim gelisti ne arkadas cevrem oldu, ustune ergenlikte kizlara hava atilma aracı oldum.
16 yasimda kendimi kesfediyorum ama o zamana kadar herkes kendi tarzini yapmis derslerini temellendirmis, ömürlük arkadaslarini bulmuş, ilk asklarini yasamis ama ben sifir.
Lisede ders calis universite kazanman gerek, unide ozguven kazan cevre icin, network yok sosyalleş, para yok caliş, herseyi tek basima yaptim ama bu sirada bir tane kiz arkadas edinemedim arkadas cevrem olmadi baskasinin bana actigi kendi eksikliklerimi ben tamamliyorum hâla da boşluklar var.
Normal insan gibi universite hayati gecirip aşki bulup evlenip gidemedik. B0k vardi da master yaptim, kendimi izole ettim, depresyona girdim yokluktan. Kimse de deger vermiyor sosyal cevrelerde herkes bulmus ortamini
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zor kardeşim hayat zor seni anlayabiliyorum
İzmir'de kız çocugu olarak doğmak tr deki en avantajli sey yemin ediyorum. Şimdiye onlarca one night standim olurdu
Kardeşim ama oranında muhafazakar kesimi var ona ne diyeceksin?
Yok ya İzmir'de kimse kimseye karismaz. Ben burada dogmus buyumusnbirisiyim iyi tanurim
Ben akrabalardan yola çıkarak söyleddim, doğrudur 🙏👍
sen gecmisi bu kadar kafaya takarsan işin zor
Özguveni nereden bulcam, kizarkadasi havadan mi kapacam ag ile?
Bilincaltina islemis cekingenlik atamiyorum. Psikologa gideyim dedim 3. seanstan sonra atamasi cikti bitti is