Pes etmek biz insanlara gore degildir, cogunlukla moral bozucu olur. Ama bazen de gercekleri kabullenip vazgecmek gerekir. Cunku bosa caba da fazlasiyla yorar insani 😔😔
Peki sizler neler icin artik bos yere cabalamayi biraktiniz?

Pes etmek biz insanlara gore degildir, cogunlukla moral bozucu olur. Ama bazen de gercekleri kabullenip vazgecmek gerekir. Cunku bosa caba da fazlasiyla yorar insani 😔😔
Peki sizler neler icin artik bos yere cabalamayi biraktiniz?

Vazgeçilmez insanlardan vazgeçmedim. Bazı insanlara akıl vermekten vazgeçtim. Nasılsa dinlemiyorlar. Sonra akılları başlarına geliyor ama işte öyle insanlar.
En son, karşımdaki insanın beni gerçekten anlamayacağını fark ettiğim bir şey için çabalamaktan vazgeçtim. Ne kadar anlatırsam anlatayım, ne kadar emek verirsem vereyim, değişmeyecek bazı şeyler olduğunu kabullenmek zorunda kaldım. Bazen bir şey için savaşmak yerine geri çekilmek, kendini korumak için en doğru hamle olabiliyor. Yoruluyorsun, yıpranıyorsun ve sonunda anlıyorsun ki bazı mücadeleler sadece tek taraflı kalıyor. İşte o noktada, devam etmenin bir anlamı olmadığını gördüğümde bırakmayı seçtim.
Merhaba,
Aşk için çabalamaktan vazgeçtim. Aşktan vazgeçince her şeyden vazgeçmiş oldum. 😅
İş güç yok, hiçbir beklentim hevesim hayalim amacım yok! 😅
Boş, bomboş, gelişi güzel nefes alıyorum...
Görseldekiler tam da beni ifade etmiş.. Bazı sorumlulukları tek başıma sırtlamaktan yoruldum, usandım, bıktım.. Sineği pisliğin içinden kurtarma çabası kocaman bir hataymış..
Cevap
4Cevap
çabalamaktan vaz geçmiyorum
Vazgeçmem dediğim insanlar için çabalamaktan vazgeçtim. Kendimi anlatmaya çalışmaktan vazgeçtim. Herşeyi kontrol etmekten ve mükemmel olma hissinden vazgeçtim.. Akışına bıraktım bazı şeyleri..
Vazgeçtim mi vazgeçiyorum zaten vazgeçmekten yana bir sıkıntım yok
İyi en azından öğrenmişsin
Kendim oldukça mutluyum
Ondan vazgeçtim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?