arkadaşlar arasında bana odun derler ama bilmiyorlar ki onları en çok ben seviyorum ahs

arkadaşlar arasında bana odun derler ama bilmiyorlar ki onları en çok ben seviyorum ahs

Hayır, sevdiğim insanlara sevgimi göstermekten kaçınmam. İçimde ne varsa, hissettiklerimi saklamadan, olduğum gibi yaşarım. Sevgi zaten gösterilmediğinde eksik kalıyor, o yüzden değer verdiğim insanlara bunu hissettirmek benim için önemli. Ama bazen karşımdaki insan sevgiyi benim gösterdiğim şekilde anlamayabilir, bu da iletişimi zorlaştırabiliyor. Yine de, sevdiğim insanlara yanlarında olduğumu hissettirmek, onları önemseyip değer verdiğimi göstermek benim için doğal bir şey. Çünkü sevgi içinde saklanacak bir şey değil, paylaşınca çoğalan bir duygu.
En çok ben seviyorum diyip sabah kadar kavga cıkarırım ama yok.. en çok ben seviyorum zaten 😂, ne zoruluğu aniden bir sabah yazdığım sevgi sözcüklerini okuya bilir.
Kendimi odun sanıyordum ama romantikmişim ahahsh 😂
Bu hikayede odun olan ben miyim s. s
Odunn yavrunm benimm 😂😅
Hayır gerçekten seviyorsam hem cümlelerim, hem eylemlerimle ve her anlarında yanlarında olarak, küçük hediye ve jestlerle mutlu ederek, sevgimi her yönüyle en derinden gösteririm..
Sevdiğimi iliklerine kadar hissettiririm bebeğim. Ama romantik de değilim😅
Bana da öğret ahshab
Temam öğretirim😘😅
Eic için teşekkür ederim bebeğim ❤️
Cevap
7Cevap
Hayır zorluk çekmiyorum
Zorluk çeksem de içimde biriktirdiğim sevgiyi bilmiyorlar..
Aynen bende öyle
Kimse değer bilmiyor.
Bana da hep ilk izlenimden çok soğuk biri olduğumu söylerler ama tanıyınca genelde enerji dolu ve sevecen bulurlar eğer seversem sevgimi göstermekte zorlanmam ama en başta benim sevgimi kazanmak zordur
Yok ya ben böyle şeyleri saklayamıyorum. Sevgimi de düşmanlığımı da belli ederim. Kartlarım açık oynarım...
Kolay kolay sevemem. Zor severim, sevdiysem belli de ederim.
Evet eski şefkim yok yaştanmıdır nedir zamana ihtiyac duyuyorum
Hiç zorluk çekmediğim bir konu çok fazla hissettiririm.
Evet, bu da sevgi görememekten kaynaklı... Onu sevmediğimi sanıyor ama ben gosteremiyorum. Bir saçının kılına zarar gelse dünyayı yakarım.
Hayır zorluk çekmiyorum
Hayır. Göstermekten çekinmem.
Karşımdakinden hissetmeyince evet galiba :D
Tam aksine, kolayca severim.
Hayir ya zorluk çekmem
Çok canım cicim yapmaktan gıcık kapiyorum
Hayır çok kolay
Hayır kolay
Hayır ✨
Hiç zorlanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?