Yan koltuk boş kaldı yalnız çıktım yola yine 💃
Yan koltuk boş kaldı yalnız çıktım yola yine 💃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
O yaşlarda bende çıkar araba ile dolanır, kendime gelirdim ama sarmıyor artık Binesim gelmiyor.
Şu sıralar hastayım, 4 gündür evdeyim. Biraz daha uzattım raporu. UFC dövüşlerini, dövüşçülerin hazırlıklarını izliyorum. Youtube, borsa öyle kafa dağıtıyorum :)
Benim kafa dağıtma biçimim tamamen deniz veya havuz keyfinden oluşur. Gider, güncellerim kendimi. 10 numara olur.
Geçmiş olsun öncelikle. Deniz keyfi bi başka zaten ama her zamanda gidilmiyor işte 😕
Hamam var :)
Kafa dağıtmak için genelde beni rahatlatan şeylere yönelirim, bazen müzik dinlerim, bazen yağmurda yürüyüş yaparım, bazen de sevdiğim bir diziye dalarım. Düşünceler zihnimi çok meşgul ettiğinde, yalnız kalıp biraz kendimle vakit geçirmek iyi gelir. Ama bazen de sohbet etmek, güvendiğim biriyle dertleşmek ya da sadece saçma sapan şeyler yapıp gülmek en iyi ilaç olur. Önemli olan kafamı meşgul edecek bir şey bulmak, çünkü ne kadar düşünüp durursam o kadar yorulurum, o yüzden bazen en iyisi akışına bırakıp anı yaşamaktır.
Yağmurda yürüyüş şemsiye ile mi şemsiyesiz mi?
Bazen kafa dağıtmak için uzun bir yürüyüşe çıkarım, bazen de arabaya atlayıp rastgele bir rotaya giderim. Son ses müzik, camlar açık, rüzgâr yüzüme vururken kafamı dağıtırım. Yanıma kimi mi alırım? Beni gerçekten anlayan birini, sohbetiyle yolculuğa anlam katacak bir dostu ya da bazen sadece kendimi.
Camı açmayı yazmayı unutmuşum hava soğuk olsa dahi o cam açılacak 😌 10/10 kafa dağıtma
Anladım 😌
Duruma göre değişir. Bu ara havalar malum, o nedenle evde demlenerek kafa dağıtıyorum evde olunca, kitap okuyorum, bir şeyler karalıyorum vs Biraz ısınsın motosiklete devam.
Cevap
31Cevap
sigara ve kahve içerek
Müzik eşliğinde dimi
evet
1997 model bmw E36 328 coupe ve e36 328i cabrio aracimla kafa dagitirim genelde. Ankara havasini acarim hafiften arabada egsoz oldugu icin egsozun sesini dinleyerek moralim yerine gelir. Almanyada yasadigim icin ve modifiye serbest oldugu icin egsozumdan dolayi sikintida yasamiyoruz.
Almanyada modifiye serbest mi
Evet kanka, daha dogrusu sistem var. Mesela egsoz aldim egsozu taktim muayeneye gittim orada incellediler ve onay verdiler o onay belgesinle ruhsatima islediler para tutuyor 120-140 euro. Coil yani basikligi, jantlar vs arabada her degisikligini ruhsatina isletiyorsun. Cevirmede polis ruhsata bakiyor. Modifikasyonlar ruhsata yaziyorsa ceza gelmiyor. Böyle bir sistem yapmislar
Yoruma foto ekleyemiyorum maalesef yoksa ruhsatin fotosunu atardim aklinda bir fikir olusurdu görünce
Şarkılar eşliğinde uzun yürüyüşler yaparım. Veya çay kahve eşliğinde kitap ve şiirler okuyup, notlar alıyorum.. Bu hem zihnime hem de ruhuma iyi geliyor..
Şarkı eşliğinde yürüyüş overthinking saatlerim çok severim 🥲
Alkol olur, gece kulübü olur, şehir dışı gezisi olur. Ya da dans ederim, kültürel aktivite yaparım. Kendime o konuda iyi vakit ayırıyorum.
Bi tur binebiliyor muyuz
Hız seviyorsan olur
Eskiden trafik bu kadar yokken ve yaşam ucuzken 2 saatte korfeze gider İstanbula dönerdim şimdi ise bile 2 saatte gidemiyoruz
Ay evet ya trafik berbat
Gece saatleri trafiğin az olduğu yerlere çıkman lazım tabi ki oraya ulaşmak da zaman alıyor 😅
Arabamla gezmeye çıkarım vakit müsait ise poligona giderim hobi bahçeme giderim yüksek sesle müzik dinlerim
Poligon çok iyi tercih
Kesinlikle
Beni de gezdirsene artik bende bmwde sag koltuk prensesi olmak istiyorum
Gel kız iyi kafa dağıtırız 💃💃
Ne istersen yaparim abla
Erkolarin sag koltugunda ziyan olucagima senin sag koltugunda seni egelendiriyim
Beraber eğleniyoruz 😏
Olur olur
Bi story cekiyim arabada yeter bana
Kıx arkadaşımında bmw yle araba fotosu var kendisinin mi bilmem
Şansa bak
Benim
Gece tek başıma sokaklarda aracımla sessiz sakin gezerek. Tabi nöbette değilsem
Yalnız turlamak gibisi yok ama sessiz sakinlik bana göre değil 👀
Sessiz sakin derken.. camı açıp anırmam demek istedim. Aracın içi fırtına öncesi
Hahahah
Denizi izlemek en güzel kafa dağıtma biçimim. Bir de müzik açınca miss..
Mis gerçekten bil bakalım burada ne eksik
Masmavi bir deniz 😂
Bizde güneş yok malum renklerde gri😂
Genelde içime atarım ya uyurum tüm gün ya da gecenin en geç saatlerinde ağlayarak Allah'ıma dua ederim çünkü kalbim artık acıyor öyle az da olsa geçiyor
Beni arkaik çağlara, o mülkiyet hakkının olmadığı, avcı toplayıcı olarak takıldığımız, mistik rit ve mitlerle dolu zamanlara götüren kitaplarla.
Yan koltuğa gelmem ama beraber yol yapabiliriz.
Direksiyon da sen varsan kafamız güzel dağılır kesin Umarim hastanede toplayabilirler 😂
Bunu iyi yorum olarak konumlandırıyorum hahahah
İyi yerine geçerli yorum olsa daha güzel olur bence
Beni al götür la nereye dersem Allah belamı versin
İşte bu hahah müziği ayarla yeter 💃
Aynen öyle 💯
Viski 2 bardak ve buz kaptım. Konum at :D
2500 km 🥲
Hangi ülke?
Almanya
Sen oradan çık ben buradan Romanya üzerinde alırsın beni :D
10 saate ordayım, buzları eritmeyelim lütfen yoksa çay tadına viski içeriz 🤣
Viski zaten buzu atıp buz erimeden içilir. Sorun olmaz. Biraz gecikebilirim. Marmaray bekliyorum ahahah :D
Kaldı bizim iş desene 🥲
Sen kazasız, belasız, keyifle sür yeter :))
Teşekkür ederiz insallah🌸
Sağ koltuk itin olabilirim
Aaa o nasıl kelime 😅 yan koltuk prensesim olabilirsin 🌸
film gecesi yaparım tek başıma ;) ya da temizlik yapar bir yerleri düzenlerim kendimi meşgul ederim arabada gezmek de güzel olabilir
Ben korkarim gece gece :))
Neyden korkuyorsun
Senden :)) ama beni öyle bwv ile kandirabilecegini saniyosan biç yanilmiyosum :)))
Araba kimin? :D
Benim
Bu yaşındda hmmm
E tabi
Güzel meslek
Alır başımı giderim 😀
Nereye?
Aynen öyle hiç farketmiyor 💃
Neden gitmedin
Gidiyimmi
Git dksjsn
Müzik dinlerim