Siteden bir gizli üye sorusunda ödevi için bir kitap okuyup ödevini yapmamı istedi. Hayır dememe rağmen ısrarla rica etti 🤦♀️

Siteden bir gizli üye sorusunda ödevi için bir kitap okuyup ödevini yapmamı istedi. Hayır dememe rağmen ısrarla rica etti 🤦♀️

Geçenlerde bir arkadaşım bana gelip tam olarak ne olduğunu bilmediği bir teknolojik sorunu çözmemi istedi. Aslında neyin çalışmadığını ya da neden çalışmadığını kendisi de anlamıyordu. “Şu bilgisayar bozulmuş galiba, bi’ bakar mısın?” dedi. Ne olduğunu sorduğumda “Çalışmıyor işte, bir türlü düzelmiyor” gibi belirsiz yanıtlar verdi. Biraz uğraştıktan sonra meğer fiş çekilmiş. Bu kadar basit bir şey için çağrılmak, başta saçma gelse de biraz gülüp geçtim. Yani en son, fiş takmayı unutan bir arkadaş benden böyle bir yardım istedi.
Eski telefonlastigim kiz benden ciplak fotomu istedi. Isyeri tuvaletine girip dalgayi cekip attim. Aq o an azmis, tatmin olmasi gerekiyormus. Oyle ya.. rak kurek seyleri cok isterdi benden. Sonra gel samsuna dedi, g.. üm yemedi uzak diye ayrildik. Oysa guzel kizdi. Evlenirdim bile.
Kardeşim dün akşam onu uyandırmamı istedi sadece kafamı bir kere kaldırdım sabah ve ismini bir kere sessiz bir şekilde söyledim kendi kendime dedim ki uyandı uyandı uyanmadi artık sorumluluk benden gitti ama uyandı sjdjdjjd
Geçenlerde bir kadın marketteyken benden sigara parası istedi :D yemek değil ekmek değil artık sigara parası ister hale geldiler inanılmaz :D
Teşekkürler yavrum 🖤💋🥂
Cevap
10Cevap
siteden aşk sorularında yardımımı istiyorlar ama hayır diyorum :D
Bu aralar kimse saçma sapan işlerler karşıma çıkmıyor gadası
Allah Allah şu saçma isteğe bak yaa kendisi ne yapacakmış acaba, niye okuyormuş o zaman?
En son bir çocuk bir hesap şikayet etmemi istedi. Olum senin sorunun varsa sen şikayet edeceksin, ben niye edeyim bir problemim yok ki benim dedim daha da yazmadı..
Dalga geçiyor yaa, iyi demişin.
Engelle gitsin, kızacağını biliyor. Tanıyan biri demek ki seni.
30 tane hesabı olanlar var. İş yok güç yok ne yapsınlar..
En son burdan biri nude fotosunu yorumlamamı istedi hayır dememe rağmen illa ısrar etti sonra benim nude fotoğrafımı istedi ısrar edince küfür edip engeli bastım ona
Bir kadın arkadasta erkek arkadaşı ile kavgalıyız nasıl barışırım diye soru sormuştu bende cevapladım sonra özelden konuştuk bayağı bir süre ve sonra nolur benim için onunla konuşur musun dedi
abi hatunla buluşucam senin arabayı benim üstüme yap kıza göstericem havam olur diyor sonra geri vereyim dedi öyle bir bakıştık hadi abi diyo birde ciddi ciddi cevap bekliyor buna
Yardım değilde kuzenim 1inek bide buzagiyla dükkanıni takas edelim dedi kayıt belgeli ama biraz değerli sonuçta yerimiz
kendi neden yapmiyormus?
:) gerekli cevabi vermissiniz
Kimin ödevi bana mesaj atsın
Genelde hayatımdaki herkes istiyor
Epeydir saçma bişey isteyen olmadı
Anam iş bul ayrı eve çık diyor
Hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?